СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 580
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 825
  • Sofia
А аз обещах PC4, ако влезе в някое от първите три желания. Тя влезе с първо и в момента търся изгодни оферти. Раницата й е здрава и продължава с нея.
Вие сте добре . Аз обещах айфон , взех го преди няколко месеца  и не влезохме, където искахме. 🤣🤣🤣. От/ Докога трябва да излезе второ класиране? Да цъкам тука трафик на МОН 🤣
😅 и ние обещахме айфон, но докато не видях оценките - дума не можеше да става 😁 сега го купихме де 🥰

# 826
  • Сф
SmileSmile
А аз обещах PC4, ако влезе в някое от първите три желания. Тя влезе с първо и в момента търся изгодни оферти. Раницата й е здрава и продължава с нея.
Вие сте добре . Аз обещах айфон , взех го преди няколко месеца  и не влезохме, където искахме. 🤣🤣🤣. От/ Докога трябва да излезе второ класиране? Да цъкам тука трафик на МОН 🤣

E как ще го вземате предварително Laughing
И при нас така, обаче 5 месеца ходи с потрошен телефон, и сърцето ми не трепна Smile , само се надявах да не се пореже на екрана, толкова зле беше.
Ами така, да наблегне на математиката уж. Мека Мария съм аз Simple Smile. Така наблегнА, че сега може да се окаже единствената с айфон 13 в кварталното училище 🤣🤣🤣. Моля да не се засяга никой. Лаф да става ,че на второ вече ще ми дойде в повече изненадата. Като разглеждах пак класирания, балове и си правех тук сравнителен анализ и ми изскочи, освен очакваните 2 училища , и една паралелка с френски ,че е възможна и вече , ако и това се случи съвсем ще си посипя пепел... Ей така я написахме ,за всеки случай . Брат и е с ФГ , отдавна е голям и точно вчера си говорехме, че грам не го ползва френския, само Анг+ руски. Е поне средата беше добра. Мани , мани...да не предизвиквам съДбата . 🤚

# 827
  • в очите на дъщеря ми
Sweat Smile Такааа, сагата "7 ми клас" приключи, записахме се бързо към 20 мин. всичко, иииии здравей "приключение" наречено гимназия! Късмет  и благополучие на децата ни в това "приключение" !
И аз купих айфон--а (не че досега нямаше, ама по -нов модел) не толкова за оценките, колкото за старанието и отговорността ...........ииии щото съм "мека Мара", като PureLove Sweat Smile
Успех на всички чакащи 2 ро класиране!

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 12:09 от Мамзел Нитуш

# 828
  • София
Днес го записахме младежа, СМГ - НЕ мат + инф.
Много бързо стана, чудесна организация. Преди нас се записваше момиче с английски + инф. и за да я намерят в списъка я попитаха за бала - 497.5 (не е от СМГ). Моят като го чу само вдигна вежди от типа уааууу. Joy

Успех на всички деца на 2-ро класиране!
zori_g_n, ek_velika, силно стискам палци на момчетата ви!

Връщам се да чета назад.

# 829
  • Варна
И ние купихме Айфон Grinning, ама нищо не бях обещавала. Че даже два, и на брат му, щото той жъне успехи в спорта. Трябва да бъдат насърчавани. РС4 има, мрънка за виртуална реалност и РС5, но ще си остане с мрънкането. За компенсация получи стол за волана и педалите към плейстейшъна.

# 830
Привет!

И ние се записахме днес с немски в Първа езикова гимназия във Варна ☺️ Има ли съучастници тук в това приключение?😃

# 831
Записан във 2АГ по първо желание. Отне ни 50 минути с меренето на униформа. Става бързо. Учителите са много отзивчиви. Раницата трябва да е компютърна, учат с хромбуци. Нищо не съм купувала за успеха в училище или заради матурите. Поиска да го заведе до Рим.

# 832

Късметлийка, аз обещах 5-ца Simple Smile, за съжаление са само в комплект с 2 игри и цената му хич не ме устройва =( . Бяха ги пуснали по нова година само устройствата, ама викам си що да вземам предварително...сега съжалявам Sad

# 833
  • Sofia
С нашата оставаме на второ класиране - тя си е ок с попадението Simple Smile, но аз бих искала да тестваме пак - все пак нищо не губи. В последния момент измъдреното желание е недостижимо - писахме го за спорта, другите са й почти безразлични - всичко, което отговаря на профил без АЕ като първи език, подредено по бал (елиминирахме няколко заради локация, неудобна за нас). Тъпо стана, че така й се срина хъс-а, за всичко трябва рутина и психика. Усилия положи, а уменията й бяха в графата на повече от чудесни, но... спъна се на финала. Всяко зло за добро Simple Smile

Поздравления за всички приключили сагата. Преди 2 години на вчерашната дата се повиших, чакам си новото повишение по случай новия левъл Simple Smile.

# 834
  • Разпиляна във въображението

Късметлийка, аз обещах 5-ца Simple Smile, за съжаление са само в комплект с 2 игри и цената му хич не ме устройва =( . Бяха ги пуснали по нова година само устройствата, ама викам си що да вземам предварително...сега съжалявам Sad

Аз предоговорих на по-ниското ниво. Нейна приятелка има 4 и след сондиране на мнение се съгласи на 4-ката. През Виваком също може, но там с планове, разправии... Ангажирахме и чичо й. Тя ще си купува игрите.

# 835
  • Sofia
Записан във 2АГ по първо желание. Отне ни 50 минути с меренето на униформа. Става бързо. Учителите са много отзивчиви. Раницата трябва да е компютърна, учат с хромбуци. Нищо не съм купувала за успеха в училище или заради матурите. Поиска да го заведе до Рим.

Това е интересно, изобщо ли не ползват учебници? В 1 АЕГ София някой знае ли дали се мъкнат учебници?

# 836
  • София

Аз предоговорих на по-ниското ниво. Нейна приятелка има 4 и след сондиране на мнение се съгласи на 4-ката. През Виваком също може, но там с планове, разправии... Ангажирахме и чичо й. Тя ще си купува игрите.
Много хубави неща сте обещали. Не като нас с домашен любимец котка... И сега познайте кой гледа котката. 😁

# 837

Много хубави неща сте обещали. Не като нас с домашен любимец котка... И сега познайте кой гледа котката. 😁

Аааа, не! Животни няколко гледах през годините. Интересът е точно 2 дни, след това са ангажимент на мама. Ми не,  благодаря Simple Smile

# 838
  • Mars Hotel
Не съм се сещала да обещая нещо за добро представяне на НВО. Моята си има всичко, а е и скромна - няма скъпи желания. Екскурзии правим редовно, а за да обещая домашен любимец трябва да изпадна в умопомрачение. Изобщо нищо няма да получи детето, освен удовлетворението, че са я приели там, където искаше.

# 839
  • София
Не съм се сещала да обещая нещо за добро представяне на НВО. Моята си има всичко, а е и скромна - няма скъпи желания. Екскурзии правим редовно, а за да обещая домашен любимец трябва да изпадна в умопомрачение. Изобщо нищо няма да получи детето, освен удовлетворението, че са я приели там, където искаше.

Същото е и при нас.
За него е най-важно да постигне целта си, а и къде ще го приемат, си е за него, а не за мен. Аз съм се изучила вече. Simple Smile
А и сега си стои на компа, без да учи, постигна си целта. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт