СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 574
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 810
  • Sofia
Офффф, лесна е Вашата, прекрасната неще раница, иска  O bag оригинален...мъка, мъка.
🤣🤣 не им е лесно на майките с девойки 🫣

# 811
Някой има ли приет в Руската гимназия във Варна( Александър Пушкин) в паралелката с английски и немски?

В Руското е приет също, но Електронна търговия с немски. И аз търся мнения ок ли е училището след 7 клас, ако не, защо - конкретни причини. Ако разберете повече, споделяйте, ще съм ви благодарна!
Вероятно и при двете става въпрос за една и съща паралелка, защото езиковата паралелка АЕ е с втори език РЕ, а "ел. търговия" е с първи немски. Друга паралелка с немски няма, нито първи, нито втори.
От училището имам впечатления да 7 клас, но стари Някои от учителите по езици са вече пенсионери(които аз познавам), иначе се държи на език и се научава.
Среда, дисциплина, взаимоотношения между съученици си е чист късмет навсякъде.

# 812
  • София
Сагата продължава, чакаме второ класиране. Не знам дали ще е по-трудно това чакане на резултати. За първо класиране се притеснявах, дали правилно съм изчислила шансовете и детето да не се класира никъде. Имаше изненади, неочаквано високи балове. За пореден път да кажа и аз, не може да се прогнозират желанията на децата 🙂

# 813
  • Някъде по Дунава
При записване, като се иска оригинал на свидетелство за завършено основно образование, те го снимат или го взимат, като не ти го връщат?
Вземат го и не го връщат.
Относно раницата, девойката иска черна Найк, изчистена, с малко лого. Гледах ги по разни сайтове, не са скъпи, но реално имат само един голям джоб и един малък.

# 814
И при нас сагата продължава с второ класиране,1т.го раздели от най-исканото от него място,макар,че и сегашната позиция е ок.Доволна съм от подредбата на желанията,благодарение на всичко изписано тук се ориентирах и се справих с ваша помощ.Благодаря!:grinning:

# 815
  • Варна

Да, бе, а ние, майките на младежи, знаеш ли колко чифта маратонки купуваме годишно Joy И раници Найк не знам вече колко имаме. Големият ми син ходи с такава в гимназията. Нашият младеж ходи 3 години с една раница на Лего, от периода му на фен на легото. Все още е здрава, беше купувана от едно малко магазинче за сувенири в Италия и се оказа много добър избор. За догодина не съм го питала. Засега си пожела една от най-простите раници от Декатлон, като излиза с приятели. Обикалят различни места из града,  където спират скъпи коли и ги снимат. Имало групи в интернет, където качват снимките и обсъждат колите. По този повод вече си присвои моя фотоапарат

# 816
  • Sofia

Да, бе, а ние, майките на младежи, знаеш ли колко чифта маратонки купуваме годишно Joy И раници Найк не знам вече колко имаме. Големият ми син ходи с такава в гимназията. Нашият младеж ходи 3 години с една раница на Лего, от периода му на фен на легото. Все още е здрава, беше купувана от едно малко магазинче за сувенири в Италия и се оказа много добър избор. За догодина не съм го питала. Засега си пожела една от най-простите раници от Декатлон, като излиза с приятели. Обикалят различни места из града,  където спират скъпи коли и ги снимат. Имало групи в интернет, където качват снимките и обсъждат колите. По този повод вече си присвои моя фотоапарат
А, не отричам. Моят получи кецове да високите оценки и вече ми показва други онлайн, които страшно му харесват. Някакъв фетиш има към обувките. Ама уж е скромен..

# 817
  • София
За раница и ние ще взимаме, на госпожицата съм и обещала тази за 8-ми клас. Доволна съм от марката:

https://youshop.bg/ranica-anekke-fun-music-31h44h11-sm

Младежа ми е по-труден, но може би ще е една от тези, чакам го да си избере:

https://youshop.bg/ranica-street-safari-camo-32x18x47-cm

https://youshop.bg/ranica-street-escape-sahara-33x23x49cm
За раниците на Anekke  провери направо в испанския сайт. Аз си поръчвам директно до БГ и в ммомента има намаление.

Относно дипломата за средно образовани в момента на записване взимат оригинала и ми казаха, че ще ни го върнат в началото на учебната година.

# 818
За раниците - ние сме доволни от Gabol, испански са мисля, много здрави. Първата така и не я скъсахме, но била бебешка вече, та в 5 клас я сменихме. Е, "новата" е тийн и не е мръднала, та с нея ще си караме.
За маратонките на младежите потвърждавам на 110% - моят е на 13г. и 46,5н. и продължава да расте.... Не мога да ви обясня какво купуване на маратонки е през 3-4 месеца.
Вчера подадох заявление за второ класиране в 127 СУ. Нямаше никакви опашки в 8 и нещо. Повече хора имаше на записване, но не видях да чакат, повече пишеха.

# 819
  • София
И аз вчера подадох заявление за второ класиране.Да видим дали ще мръдне по-нагоре.
За раниците първо реших да видя къде ще учи.Ако в училището няма шкафчета за обувки за физическо харесала съм раница с двойно дъно.Идеална е там да се прибират маратонки.

# 820
Много преди следващите трепети (за някои), но виждам предишните години, второто класиране е излизало на 20.07 около обяд. Предполагам, че и тази година ще е така.

# 821
Да се запишем и ние - 35-то СEУ, НЕ/РЕ, момиче. Записването отне 10 мин. Бяха любезни и ни посъветваха да следим сайта на училището за новини.
Успех на всички, които ще се борят на 2ро класиране.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 12:43 от diddle07

# 822
  • Разпиляна във въображението
А аз обещах PC4, ако влезе в някое от първите три желания. Тя влезе с първо и в момента търся изгодни оферти. Раницата й е здрава и продължава с нея.

# 823
  • Сф
А аз обещах PC4, ако влезе в някое от първите три желания. Тя влезе с първо и в момента търся изгодни оферти. Раницата й е здрава и продължава с нея.
Вие сте добре . Аз обещах айфон , взех го преди няколко месеца  и не влезохме, където искахме. 🤣🤣🤣. От/ Докога трябва да излезе второ класиране? Да цъкам тука трафик на МОН 🤣

# 824
SmileSmile
Вие сте добре . Аз обещах айфон , взех го преди няколко месеца  и не влезохме, където искахме. 🤣🤣🤣. От/ Докога трябва да излезе второ класиране? Да цъкам тука трафик на МОН 🤣

E как ще го вземате предварително Laughing
И при нас така, обаче 5 месеца ходи с потрошен телефон, и сърцето ми не трепна Smile , само се надявах да не се пореже на екрана, толкова зле беше.

Общи условия

Активация на акаунт