СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 591
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 795
  • София
При записване, като се иска оригинал на свидетелство за завършено основно образование, те го снимат или го взимат, като не ти го връщат?

# 796
При записване, като се иска оригинал на свидетелство за завършено основно образование, те го снимат или го взимат, като не ти го връщат?
                Взимат свидетелството и не ти го връщат.

# 797
  • при моите любими
На нас ни казаха, че след започване на учебната година ще върнат оригинала.

# 798
На нас ни казаха, че след започване на учебната година ще върнат оригинала.
               Да,след започване на уч.година ги връщат,но  при записване ги взимат,а не правят копия.Въпросът беше за записването.

# 799
  • Варна
 При нас можеше без детето, но реално на повечето места декларатор е родителят и поне на нашите бланки трябваше да се разпиша навсякъде.
И аз така предполагам, че би трябвало аз да се подписвам някъде. Младежът иска да се събере с негови приятели от компанията и да ходят заедно до училище, кой ще се записва, кой да подава за второ класиране. Аз съм си писала утре предиобеда свободен, за да свършим това.
Родителските срещи обикновено са около 7-10 септември, поне във Варна. Ние плануваме пътуване по това време и няма да присъстваме
Наистина ли връщат това удостоверение? Нямам никакъв спомен, явно на брат му съм го загубила

# 800
От раници съм много доволна от качеството и огромното разнообразие от размери и цветове на cool pack. Ние избираме на място в магазина до Paradise mall в София, но може и с поръчка тук

# 801
Зависи колко е голям братът. Преди 2017 основно образование се завършваше в осми клас ( тук-там и в девети Joy ) и учениците представяха в приемащото училище удостоверение за преместване. Сега е различно, тъй като става дума за свидетелство за завършен етап на образование.

# 802
Някой има ли приет в Руската гимназия във Варна( Александър Пушкин) в паралелката с английски и немски?

# 803
  • Mars Hotel
Кога смятате, че ще има родителска среща? Планирам почивка последните дни на август и първите дни на септември в чужбина. Страх ме е да не я изпусна и се чудя какво да правя.
Началото на септември, казаха днес в нашето училище. И аз планирах почивка, но май ще трябва да се откажем.

# 804
Не се отказвайте от почивка заради една родителска среща. Не са първолаци, всичко ние да им приготвяме, информацията ще е супер обща, после ще инструктират директно децата каквото е нужно. Може да изпратите роднина, приятел, да запише, ако има нещо важно. Септември е чуден месец за почивка Blush

# 805
Някой има ли приет в Руската гимназия във Варна( Александър Пушкин) в паралелката с английски и немски?

В Руското е приет също, но Електронна търговия с немски. И аз търся мнения ок ли е училището след 7 клас, ако не, защо - конкретни причини. Ако разберете повече, споделяйте, ще съм ви благодарна!

# 806
За раница и ние ще взимаме, на госпожицата съм и обещала тази за 8-ми клас. Доволна съм от марката:

https://youshop.bg/ranica-anekke-fun-music-31h44h11-sm

Младежа ми е по-труден, но може би ще е една от тези, чакам го да си избере:

https://youshop.bg/ranica-street-safari-camo-32x18x47-cm

https://youshop.bg/ranica-street-escape-sahara-33x23x49cm

# 807
  • София
Записа се днес и сагата по прием приключи, предстои сагата гимназия Simple Smile и същинско тийнейджърство. В старото ново училище СМГ обичайно всичко добре организирано, без опашки, предварително разпечатахме и попълнихме документите, на място за школи се попълва. Вечерта се появи статус записан.
Между каквото и да се лута, не можа да открие нещо, което да я накара трайно да избере нещо различно от досегашното, колкото и прозаично да звучи, но явно това е нейното място. Остана си обаче желанието да учи латински и сега търси курс, някой идея къде може да се учи латински Laughing, освен НГДК?   
По темата за раници, много доволни сме от Дакини, точно една от тези пъстрите има, супер здрава и мисля, че са красиви https://www.sportdepot.bg/product/dakine_ranica_365_pack_21l-N_8 … asic.html?i=10345
На добър час на записалите се набори и силно стиснати палци за чакащите второ класиране!

# 808
  • Пловдив
Раницата на щерката е Dakine. Много здрава, издържа без забележки тежките учебници и помагала за 7 клас.

# 809
  • в очите на дъщеря ми
Офффф, лесна е Вашата, прекрасната неще раница, иска  O bag оригинален...мъка, мъка.

Общи условия

Активация на акаунт