СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 569
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 870
  • Varna
Говоря в ед. число , защото от дъното на душата си мрази жена ми /без да има причина/ , като разбира се това повече забавлява от колкото да дразни , но собственика му хич не го поглежда .

А папагала мъжки ли е?
Да мъжки е , но мисля , че не е от това. Просто си харесва един от семейството и ревнува от другите.

# 871
Хммм, явно тогава е женомразец.

# 872
Папагалите имат ли дясна и лява резба?
Ох, дано се нареди!

# 873
Ако трябва да засилвам мотивацията с подаръци, това значи, че я няма.
А ако я няма, най-вероятно няма и интерес към определеното нещо.

# 874
И при нас веднага излезе Записан, но четох във фб, че в някои училища са им казали последния ден да проверят. Явно наведнъж ще подадат информацията.

Иначе аз не съм обещавала нищо, но май очаква нещо от баба си.
Куче взехме пролетта след дълго врънкане. Ами гледа си го, разхожда го, няма накъде. Опитва се да се скатава ама като й кажа, че не мога и го разхожда.
Затова съм много доволна, че се записа в гимназия където са една смяна, почват от 8 мисля и ще има повече време да го разхожда сутринта Satisfied

# 875
  • Varna
хахаха не се бях замислял . Още довечера ще се дистанцирам.

# 876
Подадох заявление за второ класиране, чакане нула минути. Като видях организацията и училището отвътре, веднага бих я записала там (да не говорим, че е на 5 минути от нас). Но тя настоява да продължи борбата за ФЕГ и АЕГ, закъдето не достигат 4-5 точки на първо.

За 32. СУИЧЕ става дума - особено очарована бях от младата, красива дама, която знаеше граматичното правило за изписване на точка след числителните редни - 5. клас или 5-и, 32. или 32-ро. Не съм срещала много хора, които да го знаят и ползват, а на фона на всички учители, казващи училищА, си е направо светъл лъч Simple Smile

# 877
  • София
Стигнахме до въпросите за статуса. Simple Smile Някои училища отразяват веднага, други чак в последния ден. Досега не съм чувала някой да е изгорял на този етап. Преди, като не виждахме как е отразен статусът в системата, нямахме такива притеснения, пък всичко пак си беше наред.

# 878
Параход, умирам за 32. СУИЧЕ, направо го сънувам вече, ама никакъв шанс нямаме за там...Даже паралелката с руски писах, но не би. DisappointedDisappointedDisappointed

# 879
  • Майничка
Параход, набързо я препита, а?😉

Нищо не обещавам аз. Сестра й има куче, като го доведе на бабин дом (епизодично), девойката се включва в разхождането, но вече не иска собствено.
Смятам да я "наградя" с възможността да си боядиса сама стаята. В кавички, защото мерак има, но ще й се наложи да живее в резултата.😁

# 880
Параход, набързо я препита, а?😉
Тя сама си го написа така в бумагите, заклевам се Simple Smile Обаче зорко око не пропуска.

Дианченце, стискам ви палци все пак, нищо не се знае.

# 881
Чудя се, възможно ли е за 9-та френска балът да падне с 5-6 точки за момиче?

# 882
Zara78,
и ние такъв марж чакаме, но по данни от миналата година - по-скоро не. Между 3 и 4 т. е максималният спад за момиче. Може би защото ФЕГ няма почти никакви алтернативи като програма, и който си иска нея най-много, си я иска и това е.
В английските пада повече.

# 883
хахаха не се бях замислял . Още довечера ще се дистанцирам.
Първо го провери, пък после реши.

Параход само с поглед ги препитва.

Гери, тъй де, поне няма да ви пили на главите какво сте и причинили на стаята.

# 884
  • Варна
Подадохме заявление за второ класиране, отразено е в системата. Шансовете са минимални, той иска да пробва, надявам се да му се получат нещата. Истината е, че изобщо не знам в коя от двете паралелки е по-добре. Днес в 16:30 имат уговорена среща на децата, приети в училищео. От компанията от старото училище са само трима, приети в МГ.

Общи условия

Активация на акаунт