СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 563
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 885
  • Варна
И при нас има вече записана гимназистка. Поздравявам се, че не отидох вчера и избехнах голямата опашка. Статусът е "записан", мисля, че веднага го отразяват в системата - имаше служителка пред компютър. Получих служебна бележка, че е записана.

# 886
Когато отидеш на второ класиране, статусът си остава "незаписан", нъл тъй?

# 887
Не, променя се на "заявил участие".

# 888
Мерси, ще го проследя.

# 889
Мисля да си набавя солидни количества боб и карти таро. Joy
Понеже старата тема е заключена и не мога да се самоцитирам...

# 890
  • София
И ние минахме да подадем заявление за второ класиране, никой нямаше и за 5 мин свършихме. Младежът се впечатли от местоположението на Френската и като видя списъците, че има много деца с много висок бал и аха да реши да се запише, но се отказа накрая.
Аз бях обещала конкретна сума за електрическо колело и компютър, ако влезне в ТУЕС (това искаше той), но няма да я получи, защото не успя. Въпреки всичко смятам, че се постара и ще получи нов геймърски компютър (той има 1000 лв събрани и аз ще додам още толкова). А моят младеж получава старите ми айфони, които са служебни и на 2 години ги сменят и аз ги придобивам. Скоро нов телефон няма да види…
За обувките мога много да говоря … 3 деца, обмислям да придобия магазин за обувки, на 3 месеца по 6 чифта обувки купувам, а тийнът е скромен, но виж обувки избира 🥴. Като сложиш и обувки за ски и ритуално мога да се самоубия.
Успех на всисчки за 2-ро класиране

# 891
  • Варна
Подадохме заявление за второ класиране, отразено е в системата. Шансовете са минимални, той иска да пробва, надявам се да му се получат нещата. Истината е, че изобщо не знам в коя от двете паралелки е по-добре. Днес в 16:30 имат уговорена среща на децата, приети в училищео. От компанията от старото училище са само трима, приети в МГ.
За математика с немски - миналата година всички се записаха. Дано да има късмет детето!

# 892
E, Дидева, прощавай, ама от 8 юли досега знаеш ли що вино се изля и що теми се изписаха? Simple Smile

# 893
Факт. Но спокойно можеха да добавят едно съобщение в системата относно промяната на статуса. Какво се предполага да бъде изписано и кога се променя, т. е. да обяснят с прости думи, че някои училища въвеждат веднага, други - да речем в края на деня, трети - може би в края на последния ден, определен за записване.

# 894
Привет!

И ние се записахме днес с немски в Първа езикова гимназия във Варна ☺️ Има ли съучастници тук в това приключение?😃

Има, има. Wink

# 895
За 32. СУИЧЕ става дума - особено очарована бях от младата, красива дама, която знаеше граматичното правило за изписване на точка след числителните редни - 5. клас или 5-и, 32. или 32-ро. Не съм срещала много хора, които да го знаят и ползват, а на фона на всички учители, казващи училищА, си е направо светъл лъч Simple Smile

Много приятна обратна връзка за 32. СУИЧЕ, благодаря, че споделихте! Ние записахме там дъщеря ни, ще бъде в паралелката Софтуерни и хардуерни науки, отказа се от участие във второ класиране. Странно е, че има много оскъдна информация за това училище. Като цяло резултатите от ДЗИ са много добри, но толкова, не можах да намеря нищо друго. Отлична локация.

# 896
  • Варна

За математика с немски - миналата година всички се записаха. Дано да има късмет детето!

Благодаря! Проверили сме как се движат нещата през последните година-две. Втори под чертата е, доколкото знам, няма много желаещи, които да са тръгнали към АК, че да освободят място. Според мен той държи да е в първата паралелка само за идеята, че е с най-високия бал, иначе изобщо не е наясно нито какво ще учи, нито кое наистина би предпочел. Каквото можахме, направихме. Надявам се да случи на деца и учители и да е хепи с избора си на училище

# 897
  • София
Днес сутринта ходих с дъщеря ми и я записахме в 7-мо СУ. Нямаше хора, много бързо стана всичко. Добре, че не отидохме вчера, чак толкова зор нямаме.

Искам да благодаря на всички, списващи в темата. Всичко, необходимо около кандидатстването, научих от тук. Страшно полезни ми бяхте и отговорихте на всичките ми въпроси. Отново благодаря! Hug

Вече сме спокойни и две седмици ни чака пълна почивка - море и планина.

Весела ваканция на децата и пълноценна отпуска на родителите!

# 898
Дидева, като ги набавиш, свиркай, коя мама беше кандидатка за тарото. Ще се комплектоваме, и почваме да развиваме гадателските способности. Туй си е доходоносен бизнес. Ти ще ръководиш отедела по гадаене.

Като гледам, има доста които се отказахте от второ, и се записахте. Радвам се за вас.

Адашке, сега поне няма да се чудиш и маеш за почивките, спокойно и лежерно ще си ги изкарате. Пожелавам ви в новото училище, само с хубави неща да се хвалиш.

Параход, сори, но тук май - май, нямаше много пиячи. Но ако ти си била с чашката, имаш едно браво от мен, поддържала си темата и в тва отношение.

Все се каня да питам, и все не успявам. Коя мама се оплака преди дни, че не и беше добре. Надявам се вече всичко да се е оправило, и да е било моментно неразположение.

Нинкааа, а ти как си? Оправи ли се напълно.

И Ирчик не се обажда, явно още тренира по Софийските улици. Да вземе да се включи, да съ поФали, че не спирам и нея дъ я мислЪ.

Как се изпокрихте само. Щях дЪ напиша нещо, но е малко, как да кажа, неловко, ще го турнъ в скоби и в съкратен вариант ( като пръ... в гащи съ изнизвате ). Ако някой се е засегнал от израза, моля да ме извини.

# 899
  • София
Ааа, Тони, не сме се изнизали. Simple Smile
Освен всичко друго, трябва и да се работи

Аз още вчера се отчетох със записано дете. Сега надничам от време на време и стискам палци на чакащите второ класиране.

Общи условия

Активация на акаунт