MCU Fandom - тема за филми и сериали от Вселената на Марвел

• 33 956
  • 562
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Изгледах епизод 8 на Тя-Хълк

Най-добрия за сезона.
Изкефих се много на Деърдевила, добре им се получиха нещата. Имаше и доволно екшън и забавни моменти.
Брей тази Хълкша, направо хиперсексуална. Сигурно е от зеленото... 😀😉
И накрая Мърдок как се изниза, малко сцена стил Дедпул, хаха

# 151
Изгледах 8-ми заради Daredevil и общо взето ме убеди, че не си струва да гледам целия сериал. Доста плосък сюжет и всичко се развива адски бързо, малко все едно детско гледах. Чак по едно време ми стана жал за Чарли Кокс, ама договори, длъжен е...

# 152
  • Somewhere far away
Мат е тотален сладур и внесе тази атмосфера, която само той си може. така че си заслужаваше.  Освен това се усети че има химия между тях и че харесва Джен само като джен за разлика от всички останали, които  я харесват  само когато е Тя-Хълк.

# 153
Изгледах последния епизод на She hulk, и направо съм потресена от тази гавра със зрителите.
Единствения епизод, който ми харесва е този, в който се появи Мат. Много добре им се получи, наистина, и сега накрая съм толкова разочарована. Даже и присъствието на Мат накрая не оправи нещата, а напротив - завлякоха го и него на дъното, където му е мястото на този сериал-подигравка

# 154
  • София
За 4-5 минути изгледах целият финален епизод. Голяма бъркотия с нулев смисъл. Направо да го изтриват това нещо от платформите.

# 155
# 156
Леле какво са пушили тия докато са го писали тоя сериал... Не е било добро, трябва да го сменят.

# 157
Да се включа и аз за фаза 4.

WandaVision - свеж. Хареса ми подхода, но финала беше скучноват. 7.5/10
The Falcon and the Winter Soldier - нямам интерес. И двата героя са ми безинтересни. --/10
Loki - надценен. В доста моменти ми беше скучен. 6.3/10
Black widow - разочароващ. Не беше трагичен, но Наташа заслужаваше много по-добър филм. 6.7/10
What If...? - нямам интерес. --/10
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings - става,  но можеше да е по-добър. 7/10
Eternals - това трябваше да бъде сериал. 6.5/10
Hawkeye - приятна изненада. 7.5/10
Spider-Man: No Way Home - страхотен. 8.5/10
Moon Knight - не съм го догледал целия, а и нямам особено желание. --/10
Doctor Strange in the Multiverse of Madness - като цяло ми хареса, макар и да се усеща като филм направен по инерция. 7.8/10
Ms. Marvel - нямам интерес. --/10
Thor: Love and Thunder - припилян потенциал. Тук особено се усеща как Дисни пречи на филм да си разкрие потенциала. При наличието на Гор, този филм трябваше да е R-rated хорър. Не че беше лош, но си остана плоска комедия, също направена по инерция. 7/10

Колкото до
She-Hulk: Attorney at Law - много слаб като цяло. Реално най-интересните персонажи бяха Емил Блонски и Люк Джейкъбсън. Нямаше нито един основен антагонист, макар и накрая да изкараха като такъв третостепенен герой. Иронично, най-добрите персонажи бяха все мъже. 5/10 като смятам, че съм щедър.

# 158
  • София
Изгледах последния 9-ти епизод на She-Hulk: Attorney at Law
Не беше чак толкова зле колкото очаквах, но бе в тон с целия сезон. Слабо, абсурдно, не знам наистина какво точно целяха от Марвел с това шоу. Недоумявам. От 9 епизода, един добър, един задоволителен и един сносен с компромис от моя страна, останалите шест трагични. Втори сезон със сигурност няма да има (надявам се).
Оцена на сезона: 3.5

# 159
  • Somewhere far away
Аз до последно се надявах да ми хареса, но уви и мен ме разочарова финала.

# 160
Към Ms. Marvel и She Hulk има най-слаб интерес от всички Дисни + сериали (игрални).

# 161
  • София
Голям шамар.
Точно двете шоута с яко женски каст и женска насоченост.
Това ако не е отрезвителна плесница, не знам кое друго може да е.

# 162
Насилих се да изгледам Moon Knight и хич не останах впечатлен. Това бе най-отегчителния сериал в МСЮ. Няма нещо, което да е супер зле, но няма и нищо открояващо се. Средняшко отвсякъде. 5/10

# 163
  • София
Изглежда доста добре направено.

# 164
  • София
Цитат
Kevin Feige has reportedly been in contact with every actor from the different Marvel franchises for a return in ‘AVENGERS: SECRET WARS’
Цитат
Scarlett Johansson is returning as Black Widow for Avengers: Secret Wars.
Любопитни слухове из социалните мрежи.

Общи условия

Активация на акаунт