Велико Търново-тема 47

• 72 970
  • 764
  •   1
Отговори
# 315
Винаги много се чака при нея. Много е мила. За рутинни неща, както skk700 e писала, е добра. За по-специфично състояние търсете друг

# 316
  • Велико Търново
Др Даря Ганчева е чудесен човек, много отзивчива и разбрана. Като специалист също е добра, за рутинни неща особено. Ако имате по "заплетен" здравословен казус едва ли ще помогне.
С теб винаги сме на едно мнение!

# 317
Здравейте!
На кой телефонен номер се запазва час за д-р Сирачка?

# 318
Винаги много се чака при нея. Много е мила. За рутинни неща, както skk700 e писала, е добра. За по-специфично състояние търсете друг
Бихте ли ми препоръчали гинеколог?

# 319
Бихте ли ми препоръчали гинеколог?
Д-р Максудов. Следих се при него през първата ми бременност (2019г). Раждах при него. Сега съм бременна отново и пак при него се следя.

# 320
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!
На кой телефонен номер се запазва час за д-р Сирачка?
Аз съм запазвала на този:
ДКЦ „Д-р Стефан Черкезов“ – регистратура
062 / 64-38-59
Скоро приятелка звъня за час - дадоха  за след повече от месец..

# 321
Здравейте,

Можете ли да ми препоръчате магазин, където продават качествено месо? Тъй като го избягвах и не съм запозната, но сега съм бременна и ми се хапва..

# 322
Здравейте,

Можете ли да ми препоръчате магазин, където продават качествено месо? Тъй като го избягвах и не съм запозната, но сега съм бременна и ми се хапва..
Елена - срещу SPS.

# 323
  • Велико Търново
Здравейте,

Елена - срещу SPS.
И аз от там пазарувам.

# 324
  • Велико Търново
По-бюджетен вариант е месарницата на месокомбинат Свищов, намира се на ул Полтава, до един шарен (твърде шарен) блок.
Аз не ям месо особено много, но вкъщи всяка вечер правя. Купуваме само от Метро.

# 325
  • Велико Търново
Здравейте,

Елена - срещу SPS.
А аз там не стъпвам.Предпочитам Метро или Кауфланд.

# 326
  • В.Търново
Прясно месо от собствена кланица е магазин Енола, до пазара на Пишмана.

# 327
Здравейте,

Магазинът на "Боримес",на улица.Любен Каравелов, срещу хотел Аквая, и по - нагоре,по същата улица, след пиацата на такситата на ЦБА,  магазин "Солница"/до рибарския/.

# 328
  • Велико Търново
На Боримес има и на бул. България, под спирката на Беляковско в посока пазара.

Еленски балканджии съм чувала, че също предлагат добро качество. Намира се по Симеон Велики - от Мола като се тръгне към парка, вдясно. След библиотеката някъде. Там не знам дали също нямаше и Енола, или някакъв друг беше.

# 329
Здравейте,

Елена - срещу SPS.
А аз там не стъпвам.Предпочитам Метро или Кауфланд.
Ако не е тайна, може ли да споделиш защо? Може и на лични.

Общи условия

Активация на акаунт