Велико Търново-тема 47

• 72 853
  • 764
  •   1
Отговори
# 450
  • При децата ми
Извън темата е, но бихте ли споделили на какви роботи сте се спрели?

# 451
Докато сме на тази тема. Някой използвал ли е услуга за почистване (пране) на матрак? Може ли препоръка за човек/фирма и как вървят горе долу цените?

# 452
  • У дома
Дами, благодаря. Значи тази сума е ок. Явно просто всички услуги са поскъпнали 😀

# 453
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Дами, благодаря. Значи тази сума е ок. Явно просто всички услуги са поскъпнали 😀
На мен дори ми се струва малка.

# 454
Мои близки си купиха робот,и то от скъпите. Един път го пуснаха, замаза прозорците и беше до там. Ако очаквате да почиства добре, трябва да се пуска на почти чисти прозорци. Преди седмица за една остъклена тераса и 3 двукрилни прозореца в нормален апартамент им взеха 120 лв.

# 455
  • В.Търново
Кой магазин препоръчвате за пердета?

# 456
  • У дома
Кой магазин препоръчвате за пердета?
Нашите поръчахме от Палком. Доволни сме😀

# 457
  • Велико Търново
Jysk

# 458
# 459
Здравейте, търся актуалните координати и телефонен номер на Д-р Чергиланов. Доста хора са с мнението, че е добър специалист. Опитах се да се свържа с него на този телефон 0888763470, но никой не вдига.

# 460
  • В.Търново
Имам един странен въпрос.
Знаете ли в Търново или Горна да има някой, който се занимава с чистене на чакри?

# 461
Здравейте, дали може да препоръчате учител по математика за от 5-ти.клас  нагоре за частни уроци или някакви добри онлайн уроци по математика, на които да запиша детето.

# 462
  • Велико Търново
Моите ходят от пети клас при Маргарита Белчева и сега ще подготвя голямата ми дъщеря за SAT.

# 463
Моите ходят от пети клас при Маргарита Белчева и сега ще подготвя голямата ми дъщеря за SAT.
Благодаря ти, ако е удобно може ли на лични координати с телефон и цена на уроците.

# 464
Здравейте на всички!
Скоро се преместих в Търново и бих искала да Ви попитам да ми препоръчате място/жена за кола маска ? Може и в Горна Оряховица ,тъй като живеем в Хотница 😊

Благодаря предварително ❤

Общи условия

Активация на акаунт