Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 9

• 40 523
  • 787
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, дъщеря ми е приета Фотография в НПГПФ, като чета има доста разнопосочни мнения за това училище. Ще изчакаме второто класиране по МОН и ще решим вече, само дето сроковете съвпадат и двете са до 20.07, дано от МОН излязат по-рано Thinking

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 09:33 от Надежда Коцева 722017

# 61
МОН досега пускат по-рано резултатите, дано и сега е така.

За второ класиране в НПГПФ не трябва ли да се подава заявление? Нищо не пише на сайта. Организацията им е забележителна!

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 15:39 от agneshka

# 62
МОН досега пускат по-рано резултатите, дано и сега е така.

За второ класиране в НПГПФ не трябва ли да се подава заявление? Нищо не пише на сайта. Организацията им е забележителна!
Не трябва да се подава заявление. Казаха, ако някое дете се откаже се обаждат на първото под чертата.

# 63
Здравейте, дъщеря ми е приета Фотография в НПГПФ, като чета има доста разнопосочни мнения за това училище. Ще изчакаме второто класиране по МОН и ще решим вече, само дето сроковете съвпадат и двете са до 20.07, дано от МОН излязат по-рано Thinking

Моят съвет е да изчакате и класиранията в МОН,ако е приета в по-добро училище е ок. Ние също имахме големи резерви за фотографското.Разпитах познати,чета в нета,но там противоречива информация. Ту го хвалят,ту казват,че е добро училище. Говорих с позната,която детето и учи там, втора година. Думите и бяха "не струва",на нищо не ги учат. Дори и по специалните предмети,за други да не говорим. Това още повече  ми затвърди мнението,а и с оглед на организацията,която имат по приема след 7.клас. Но моят син изкара висока оценка и беше ясно,че ще влезе.Но съдбата си знае работата. Излезе второ класиране в НУИИ и го приеха.Така приключихме с фотографското.Дано е за добро. Споделям,защото знам колко го мислим ние родителите и се тревожим. Все пак е важно какво образование ще получат до 12 .клас.Всеки иска детето му да е в добро училище,добра среда. Пиша и с идеята да съм полезна и на следващите родители,които ще минат по същия път следващата година.

# 64
НПГПФ си е обикновена гимназия. 3 познати деца го завършиха и са доволни. 2 от тях са в университет, така, че според мен не е лошо обучението им.

# 65
Хората имат различни критерии. Децата ми са били в прехвалени училища и не съм била доволна, както и обратното. Освен преподавателите, значение имат и децата, които ще се съберат в класа, а това няма как да се предвиди.

# 66
Хората имат различни критерии. Децата ми са били в прехвалени училища и не съм била доволна, както и обратното. Освен преподавателите, значение имат и децата, които ще се съберат в класа, а това няма как да се предвиди.

По принцип може да се предвиди.Казвам го като учител и родител.

# 67
  • Sofia
За учителите, добре. Но, за децата... Единственото за което се сещам е да не се толерира поведение и влошен успех и да има санкции.

# 68
  • София
Темата е позатихнала. След излязлото класиране в НПГПФ има ли раздвижване в НГПИ ? Чудех се дали ще има деца, които ще освободят места след записване във Фотографското. Мислите ли, че има шанс в Св Лука да поканят деца и с оценки под 4.00?

# 69
  • София
Излезе и второ класиране на МОН. Ние сме класирани пак на същото място, явно няма особенно разместване в училищата, които сме наредили…
Здраве да е, успех на децата. Simple Smile

# 70
  • София
Темата е позатихнала. След излязлото класиране в НПГПФ има ли раздвижване в НГПИ ? Чудех се дали ще има деца, които ще освободят места след записване във Фотографското. Мислите ли, че има шанс в Св Лука да поканят деца и с оценки под 4.00?

Миналата седмица получих имейл от Св. Лука, че дъщеря ми е приета по първо желание - силикатен дизайн( оценка 4.20). Явно на трето класиране се е случило това, защото на второ имаше 30 деца преди нея в резервите.  Отказахме  това предложение, защото се записахме в НУИИ. Дано да имате шанс да ви приемат....

# 71
Аз се чудя във фотографското колко позиции назад е резонно да се надява  за второ, трето класиране. Предни години са стигали до 4.30 оценка,ама това колко надолу в списъка е?

# 72
  • София
Дано да имате шанс да ви приемат....
Благодаря. Интересувам се за близко дете, а и да се ориентирам как се случват класиранията. Догодина, живот и здраве, ще е моето.
Успех на всички приети деца и късмет за тези, които все още изчакват! Мисля си, че още около седмица може би ще се понаместват след излязлото 2ро класиране на МОН и след приключване на записването днес във Фотографското.

# 73
  • София
Здравейте.
Голямо затишие е тук.

Споделете кой къде влезна, с каква оценка и в училищата с рисуване към МОН и към МК.
Прозвъняванията за трето класиране в Приложното и НУИИ на какви оценки са били?
Във Фотографията до колко падна бала?

Нека го имаме като информация за нас, които тепърва ще се печем на този огън 🤭

# 74
Във фотографското записването за първо класиране е до днес, може да видите оценките в сайта им.

Общи условия

Активация на акаунт