Отговори
# 270
  • София
Честит Имен ден и от мен на празнуващите днес!

# 271

Тонни, как така 1 година нали вече са 6 м. на майката и 6 на бащата.
и на мен така ми казаха в мойта фирма и че съм изпуснала сроковете за отпуската на нашия татко, но проверих ме при счетоводителките и те казаха че ние сме заварено положение и при нас това не важи и че ние си имаме право на тази една година неплатена, една моя съседка работи в ной но в момента е болнични и каза че ще провери със точност как стоят нещата и ще ви кажа със сигурност какво е положението.

Благодаря за хубавите пожелания!

# 272
Момичета вчера карах 2 часа Simple Smile Инструктура все ми пипаше волана а аз немисля че съм карала накриво по пътя. Да видим другия път как ще е. Тези от вас дето са шофьорки, кажете ми някой полезен съвет за каране или квото ви дойде наум. Като гледам могат да те скъсат за всичко, а ми казват, че искали минимума. Е то тоя минимим много прилича на максимума.
Галя ми вече са ти отговорили, макар да не си спомням  този ли номер беше, ама щом Пола ти е писала, значи е той и няма да го търся.

# 273
Вчера подадох молба за неплатена отпуска за 1 година. Но неразбрах това само мойта отпуска ли е или и н амъжа ми . Днес ще питам и ще докладвам.

# 274
Анаисе не му обръщай внимание на инструктура те всичките това правят, а за скъсването е редовен номер за да могат да приберат повече парички, не знам сега какви са им изискванията а карах курсовете преди 10 год. още нямах годините. Важно е да си спокойна и уверена

# 275
  • гр.София-Красна поляна
Тонни,аз пък разбрах от това което съм чела,че заварено положение са набор 2004 г. а ние не.
Незнам вече съвсем се обърках. Crazy

# 276
Да, и аз знам, че ние на 6 месеца имаме право. Завареното положение е за децата родени до края на 2004 - та година!

# 277
Мамита прочетох, че на Клеми бебето е в болница с пневмония - да му пожелаем бързо да оздравее и да се прибере в къщи  Praynig

# 278
Клеми, дано се оправи по - бързо Дани, пиши ни как е,когато имаш възможност Heart Eyes Hug

# 279
  • София
Стискам палци на малкото англече бързо да се оправя.Клеми да е силна и да знае че сме с нея.Дано болестите бързо се махат от главата им,че и Никол е болничка:(
Уфф това ужасно време...
Много ми е мъчно за мъничето:(

# 280
да не е за Никол?
не мога да повярвам....
дано се оправят по-бързо

# 281
  • София
да не е за Никол?
не мога да повярвам....
дано се оправят по-бързо
Не Дани е в болница:( а Никол я лекуват вкъщи....

# 282
Мами сега питах - може да си подадем молба за 1 година неплатен отпуск. Аз и го направих де.

# 283
Стискам палци Дани на Клеми да оздравее по-бързо Praynig Praynig Praynig

Клеми важно е и ти да бъдеш спокойна. Всичко ще е наред. Ние всички стискаме палци и сме с теб!!!

# 284
  • София
момичета,някой да има идея за заглавие на новата ни тема?

Общи условия

Активация на акаунт