Отговори
# 75
Вземете ме и мен във Виенаааааа-не съм ходила там от две години.Ходихме и до Грац-страхотно градче!!!А как са украсили само и какво винце имат, а времето беше по-топло оттук-все едно лято.

# 76
Само аз ли не съм ходила в Виена  newsm78 Трябва да поправим това, ама трудно събираме пари с този заем... ако го нямахме щяхме да се разпукаме да пътуваме. Но ще си пожелая другата Коледа да идем там за 2-3 дена, защото много искам да я видя. Дано до тогава някой приятел се премести там та да отседнем при него Simple Smile
Пола и двете ви баба ли са пенсионерки? Ух искам и нашите баби да са така, ама не - работят, а с детегледачките е адски трудно...
Пола и Гена ще чакам снимки от Виена да показвате Simple Smile

# 77
  • гр.София-Красна поляна
Здравейте мамита и дечковци Hug
Не съм писала отдавна,ние сме добре,украсихме елхата и купихме подаръци.На малчо купихме голяма кола да я кара а на баткото лего с много части прави се голям замък с войници,други подаръци от бабите и дядовците. WinkАз също получих своя подарък,татито ми купи нова пералня wash да си пера с кеф както казва той. Grinning

Приятни изкарване на празниците във Виена на Пола и Гена и от мен.(вземете и Веселка с вас)  bouquet
Желая весело изкарване на празниците на всички,нека бъдем много щастливи ! Hug Hug Hug
p.s.Anaise,и аз не съм ходила във Виена,другата година ще отидем заедно. Grinning

# 78
Пола и двете ви баба ли са пенсионерки? Ух искам и нашите баби да са така, ама не - работят, а с детегледачките е адски трудно...
Пола и Гена ще чакам снимки от Виена да показвате Simple Smile

Майка ми се пенсионира, а свекърва ми още работи, но взема отпуска и помага. Имам проблем, че Яна се буди много често през нощта и пие кисело мляко и незнам какво да правя. Дали да изчакам всички зъби и тогава да спираме това мляко, че е много досадно  newsm78

Гена само ще е във Виена, аз съм в един зимен курорт близо до Инсбрук, нали сме скиори  Wink. Аз исках да ходим някъде на топло, ама мъж ми не го обича много топлото и го отложихме за април месец, пък да видим  Sunglasses

# 79
Анайс не си само ти - аз въобще не съм пътувала извън България.
И аз се сдобих с нова пералня. сега мисля за миална машина.
А ние по коледните праници ще сме без тати - ще ходи на Велинград да се види за повече време със сестра си , че тя на 30 си заминава , а аз съм болна и на този студ по-добре да си стоя тук.

# 80
ХА ХА Ema гледа едно филмче за Снежанка и там царицата пее - Има ли по хубава от мен и Ема се провиква ИМАААААААА  Joy hahaha
Сега ни пристигнаха дървения пъзел с животни и дървеното домино. Ема страшно ги хареса само ги реди, а струват доста евтино - по 3.50 някъде.
Мами какво мислите да купя това за РД на Ема - http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_105&products_id=804
майка ми и дава 100 лева, което не са малко пари и аз се чудя какво да и купя. Дали това не е прекалително скъпо, но пък ми се види забавно? Кажете какво мислите.
Двете книги дето ги поръчах вчера на издателство Кибера са страхотни - луксозни , с много картинки и приказки, абе Ема ги разглежда с голям интерес. Препоръчвам ви ги.
Пола моята свекърва си взе отпуска, но духна в селото си. т.е. недойде и за 1 минута. Изобщо няма никакво желание да идва камо ли да гледа Ема.
Но няма да си разваляме настроението  Simple Smile Сега в къщи е пълно с играчки та и аз им се радвам Simple Smile Това са подаръците на Ема, други ако има ще са от роднини и приятели Simple Smile

# 81
  • София
Момичета днес Клеми е родила малкия Даниел!
Да им е жив и здрав и много да ги радва!Пожеавам му весело и безгрижно детство!:)

# 82
честито на мама Клеми   bouquet

# 83
  • София
сега говорих с нея,чуства се добре,Дани е страхотен и ще ги чакаме да се присъединят към нас по Коледа:)

# 84
Страхотна новина! Да са живи и здрави Клеми и Даниел   bouquet
Слънчогледче, май и ти се подвизаваш из форума Искам бебе  Wink И ние с таткото се замисляме вече за друго бебе Rolling Eyes

# 85
  • София
Страхотна новина! Да са живи и здрави Клеми и Даниел   bouquet
Слънчогледче, май и ти се подвизаваш из форума Искам бебе  Wink И ние с таткото се замисляме вече за друго бебе Rolling Eyes
подвизавам се и дано прихвана!

# 86
Страхотна новина! Да й е честито на мама Клеми! Да е жив и здрав малкият Даниел и много да ги радва и слушка!    bouquet  bouquet  bouquet

# 87
  • София
Страхотна новина! Да й е честито на мама Клеми! Да е жив и здрав малкият Даниел и много да ги радва и слушка!    bouquet  bouquet  bouquet

Честито на Клеми и на цялото семейство!    bouquet   bouquet   bouquet

# 88
Здравйте  мами на малки февруарски слънца  да се пресединя и аз мама Лора и бебе Анна-Сандра е родена на 3.02.05       

# 89
привет Лора Simple Smile на мен тогава ми беше термина ама избързахме с 3 дни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт