Отговори
# 90
  • София
привет Лора Simple Smile на мен тогава ми беше термина ама избързахме с 3 дни Simple Smile
Привет на Лора и бебе Анна-Сандра и от нас   bouquet
И на мен термина ми беше 3-4-ти, но ние избързахме с повече  Wink

# 91
  • София
Какво ми става тия дни публикувам си мнението по 2 пъти, че и на всичкото отгоре не мога да изтрия второто Sad
Та поне да се похваля, че ние вече пътувахме за празниците - в неделя пътувахме от София до Плевен, в понеделник от Плевен до Русе и от там до Цар калоян и сега съм на гости на мама Simple Smile
Влади се държа много добре по път малко поспиваше и малко гледаше през прозореца на автобуса - следващия път може и да се престраша да пътувам директно Русе -София, че предните пъти когато пътувахме -  пътя си беше истинско екстремно преживяване Simple Smile
Днес бяхме на тържество за Коледа в една детска градина тук (майка ми е детска учителка), но добре че седнахме до вратата и през 5 минути излизахме да се разхождаме - от време на време се заглеждаше, но като цяло се учуди от силната музика и от многото деца на едно място.
А вчера ходих до Русе - да си пусна 6-те месеца неплатен отпуск, че нали още се водя там на работа...
Хайде лек ден от нас bouquet

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 14:20 от Ivanichka

# 92
  • София
Здравйте  мами на малки февруарски слънца  да се пресединя и аз мама Лора и бебе Анна-Сандра е родена на 3.02.05       
Добре дошла и моя мъник е на тази дата:)

# 93
  • Sofia
Честито още веднъж на Клеми!
Да им е живо и здраво момченцето и много да се слушкат с каката! Hug

Аз да споделя за батута - Влади не го бръсне много -много  Rolling Eyes, като го надухме му се радваше,ама сега само го заобикаля, пречи му да си кара колата  Whistling. Аз се опитвам да го присламча към него, ама нъц ooooh!.Детска му работа! Сложих му и пързалката на входа на батута,че да се пързаля направо вътре, ама  Crossing Arms
Ще го архивирам нейде из хола за известно време, но хич не е е лесно- баят е тоз батут- 2 м. диаметър  Rolling Eyes Та, така с нашия коледен подарък  Crossing Arms
Анайс, Влади има подобна играчка на тази, която си показала.Неговата е цирк.Подариха му я за първия РД, обаче загубихме връзката ключове  newsm78и сега няма как да отключваме вратичките  Crossing Arms шантава работа! Обмисли си добре, че има риск подаръкът да не е много интересен на детето  ooooh!

И един непразничен въпрос до мамите, които са били на работа преди да родят и още са в майчинство: Кога изтича майчинството?- когато детето навърши 2 г. или 40 дни преди това(аз излязох в майчинство 40 дни преди термина), или кога?

# 94
Gena 40 дни преди термина си излезнала в болнични а в майчинство излизаш след раждането.

Браво Мила , аз ако не беше забелязала нямаше да видя, че  Анна-Сандра е на деня и на Марти  - събрахме се четворка на този ден с Ели на Веселка.

# 95
  • Sofia
Gena 40 дни преди термина си излезнала в болнични а в майчинство излизаш след раждането.

Браво Мила , аз ако не беше забелязала нямаше да видя, че  Анна-Сандра е на деня и на Марти  - събрахме се четворка на този ден с Ели на Веселка.

Точно така  :hug
Т.е. майчинството свършва, когато детето навърши 2 г. и после какви са вариантите: на колко месеца неплатен отпуск имам право?, или първо си пускам платен отпуск за 2-те г. на майчинство, после неплатен и накрая молба за напускане (не смятам да се връщам на работа)?

# 96
Честито на Клеми и от нас!Да им е живо и здраводетенцето и само радости да им носи!!!:)

# 97
  • София
Точно така  :hug
Т.е. майчинството свършва, когато детето навърши 2 г. и после какви са вариантите: на колко месеца неплатен отпуск имам право?, или първо си пускам платен отпуск за 2-те г. на майчинство, после неплатен и накрая молба за напускане (не смятам да се връщам на работа)?
Точно така майчинството е до навършваме на 2 години на детето.
Аз също няма как да се върна на работа - затова вчера си пуснах 6 месеца неплатена отпуска - на толкова имаме право, но може да се вземе и по-късно, тези 6 месеца могат да се вземат по всяко време докато детето нявърши 8 години. Повече инфо - тук. Проблема е обсъждан и тук
Може също да се вземе полагащата се платена отпуска а тези 6 месеца (по 6 за всеки родител) да се оставят за по-късно.

# 98
  • гр.София-Красна поляна
Честито бебче на мама Клеми!
               Да им е живо и здраво и много да ги слуша! newsm32

# 99
Гена аз ако знаех какво ще и харесаааа Simple Smile е сега си играе цял ден с един пъзел дет струва 3 лева и адски и харесва. А все пак трябва да купя нещо за 100 лева и се чудех какво................ newsm78 То може и дрехи за лятото и играчка ама незнам още...
а това за майчинството не ми е ясно, мъжа ми ще пита в работата си и ще докладвам

# 100
Честито,Клеми да ти е живо и здраво,малкото човече и много да ви радва!
Така си мечтая и аз за едно момченце,дано да стане скоро!На Ели й купихме пиано с много екстри за Коледа,дадохме й го вече и много си играе с него,свири,пее и танцува.Под елхата съм сложила една плюшена играчка и лакомства-опаковани ще й ги дам на Коледа тях. Аз съм cvetelina81,вече ще ме виждате като Цветелина.

# 101
  • София
Anaise, покажи ако можеш новите ви дървени играчки (пъзела и доминото) и книжките които чакате   bouquet

# 102
  • София
Здравейте момичета,
не съм писала тук отдавна, много отдавна, откак януари имахме проблеми с малката и нейното прохождане. Поглеждам отвреме на време обаче. За щастие при нас нещата се оправиха. Бях изненадана, че не сте ме забравили, сега видях, че сте ме поздравили за РД, за което ви благодаря  Hug искрено. Видях, че Клеми има син и искам да я поздравя и тук:

Клеми, нека малкото ти момченце има цялото щастие на земята, а също и цялото ти семейство.

bouquet  ylinfant newsm07 mamma Tada baloni

# 103
ЧЕСТИТО БЕБЕ ДАНИЕЛ НА КЛЕМИ!!!

Да им е живо и здраво, много радости, щастие и късмет да им донесе, а Никол да помага Laughing

Тези дни направо не мога да се спра за една секунда, такова тичане, купуване на подаръци, днес и вчера съм опаковала 19 подаръка #Crazy На три пъти купувах хартия, че не ми стига. Да ви се похваля, ние с татито си купихме общ коледен подарък - кростренажор. Много съм доволна, дано имам воля и да го полвам по - дълго, че всички ме убеждават в противното Crazy Утре пътуваме за провинцията, ще сменим 3 града  до 6 - ти януари, около 1500 км сметнах, че ще минем.

Ако не успея да вляза повече, весело изкарване на празниците, само хубави емоции ви пожелавам Heart Eyes

# 104
  • София
Мими,весело изкарване и на вас по празниците!

Общи условия

Активация на акаунт