Отговори
# 240
е сега се обадих ама нямало танцииии

# 241
Здравейте, момичета!

За много години живи и здрави малки и големи Laughing

От време на време поглеждам какво сте писали, но все нямам време да се включа и да пиша. Ние сме още в Пловдив.

Честит празник на всички-на които съм пропуснала да честитя.

Видях,че обсъждате рожденните дни. Обмислям вариант за Мечо Пух-за сега съм резевиррала само, но не съм ходила на място да видя какво е. Ако някой има инфо да казва дали е доволен.

Хайде до скоро

Йоана-пиши, ако искаш на лични Simple Smile

# 242
здравейте:))) как сте:)
 Embarassedс огромно закъснение Embarassed честит имен ден на именниците  и  newsm59 на рожденикът:))))))))) и дано всички болни малки и големи вече са оздравяли Praynig
и аз все по-често почнах да се замислям къде да празнуваме 2 РД на дани, в къщи или в "Ментов носорог", който е до нас... ама може би ще го реша като наближи празника, зависимост колко деца се съберат. Рождения ден се пада четвъртък та се чудя newsm78 май още от сега ще почна да правя по 2 партита - едно за роднини, на самия ден и едно голямо бебешко тържество събота Mr. Green но има време... да не стане "сметка без кръчмара", че от моите "йога-бебета" пропадна рождения ден заради тия боледувания Cry а така ми се ходеше...
Дани слава богу в момента е здрав и си ходи на ясли. Както казах и преди, неизказва кой знае колко думи още, но за сметка на това почна да ни се кара като нещо не му харесва, ама с такава артистичност, че се чудя да се смея или да му се карам Laughing Много манипулира, най вече като не иска да ляга или да яде. Понеже знае, че ако каже, че му се ака или пишка ще го сложа на гърнето и вече няколко пъти вече като е облечен в чувала и е в леглото, казва "ако" само за да го извадя от кревата, страшна работа:)
много странно... ама тия дни се мен иска, а не при баща си... то верно, че е с мен е повече време.. ама... хъм... newsm78
сега ми хрумна, що не отбележете кои мами чакат 2-ро бебе или вече имат:)))
приятен уикенд  bouquet

# 243
....наистина започнали рождените дни Laughing
ЧРД на много патерици на Влади на Иваничка  bouquet Да расте здраво, добро и щастливо дете!
Веси, ако имаш предвид детското клубче в Младост 2 "Мечо пух и приятели"-ние правихме сега там на Йоана детския имен ден. Много сме доволни, даже сме решили, ако за РД й ден са до 10 дечица-пак там да празнуваме. Ако са повече ще мислим друг вариант, че там ще е тесничко.
Йони бонбони, във връзка с бебешкия пубертет... аз не си падам по четенето на възпитателна литерартура, но много мои приятелки казват, че по книгите пишело /пък и от опит/, че към 2-рата година на детето започвал бебешкия пубертет и траел до 3-4-тата година на детето. Не знам при нас дали е от нещо друго или е това, но Йоана от началото на годината е неконтролируема Mr. Green
Много целувки и слънчев ден от нас!

# 244
Добро утро мами Simple Smile

Ние решихме да празнуваме РД на Ема в къщи и с малко хора - бабите ни, леля й с детето, брат ми, другия ми брат с детето му, и една моя приятелка с детето й, което е една година по голямо от Ема, другите деца са доста по големи. Тъй като и на останалите ни познати децата са доста по големи 5-7 годишни, за тази година ще се въздържим от клуб защото няма да могат да си играят заедно, и в клуба няма как има дискотека или театър или клоун защото всеки ще иска нещо различно...пък Ема още неразбира и така.
Мисля си обаче ние форумските мами да си организираме един общ РД на децата ни в някой клуб - те са на една възраст и ще им е супер забавно. какво ще кажете?
И да се похваля - харесах си печка за готвене и тенджери само чакам татито да прежали цената и да ми ги купи  Joy

ето и малко снимки на Ема
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iroussinova/album?.dir=/6492re2

Последна редакция: пн, 15 яну 2007, 09:39 от Anaise

# 245
Добро утро
 И ние мислим да е вкъщи ,аз имах идея за клуб.Защото миналата година бяхме вкъщи и беше малка лудница всичките майки с който сме в парка 8 бебешора ,Стана много хубаво едните тъкмо бяха проходили ,другите лазеха  #Crazy.Идеята е страхотна да съберем децата тъкмо и ние ще се запознаем със всички.
Ще стискам палци татито ви поскоро да се прежали,аз нашия тати го подготвям за ремонт но нещо ми се дърпа още. Wink

# 246
Тонни татито ни ще купи печка  Grinning Само дето май нямали кашони печките а били с някакви стереопори, а така исках да направя къща на Ема. Сега останаха тенджерите хе хе Simple Smile Да знаете мами къде се продават хубави тенджери?
А за ремонтите явно всички ги помръзва  Laughing

# 247
[Да знаете мами къде се продават хубави тенджери?

Тенджери купувам от Технополис, марката е испанска Monix и съм доволна  Peace

# 248
Момичета, ще разваля малко веселото настроение, но ако искате погледнете тук за едно дете, което се нуждае от помощ: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156918.0;all
Нека се помолим и ние за това семейство!  Praynig

# 249
Светлана за жалост такива деца има много. Преди няколко дена пуснах смс за Дарина, може и за това дете да го направя. Къде ли е държавата и тези които само ни обират парите а при нужда пак ние даваме? На мен проблема ми е че само изкарвам пари от семейството ни а не вкарвам и дори за такива нужди на такива деца аз пак харча чужди пари. Но нали съм състрадателна ще помогна когато и с каквото мога.Едно време карах просещите циганчета да ми попеят и тогава им давах стотинки Simple Smile
Пола каква е цената на тези тенджери?

# 250
Пола страхотни снимки. Колата ви също е страхотна и явно приятелите които са ви поканили  Peace Страхотен курорт, и вие изглеждате супер. Абе всичко ми хареса Simple Smile

# 251
Пола страхотни снимки. Колата ви също е страхотна и явно приятелите които са ви поканили  Peace Страхотен курорт, и вие изглеждате супер. Абе всичко ми хареса Simple Smile

Много благодаря   bouquet

# 252
  • София
Анаис, това за момичнцето с тумора е истина, за съжаление. Било е здраво хубаво весело дете и изведнъж на 5г откриват. Много е страшно, не мога да си представя колко е огромна болката на родителите. Доплаква ми се като чета. Дано се съберат парите и детето да има шанс за живот. Всички болни дечица заслужават своя шанс.  Cry

# 253
Анаис, това за момичнцето с тумора е истина, за съжаление. Било е здраво хубаво весело дете и изведнъж на 5г откриват. Много е страшно, не мога да си представя колко е огромна болката на родителите. Доплаква ми се като чета. Дано се съберат парите и детето да има шанс за живот. Всички болни дечица заслужават своя шанс.  Cry

никога не съм казала че е лъжа.......родителите трябва да се опитат да съберат пари отвсякъде, просто споделих че това трябва да е работа надържавата и здравната каса.....брат ми е с диабет от малък......знам какво е да ти кажат за неизлечимо заболяване......знам и какво е да нямаш пари за помпа за диабет и консумативи........затова казах такива деца и хора са много.....нищо лошо, просто печалната истина

# 254
  • София
Anaise, не исках да те обидя, извинявай, ако е прозвучало така   bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт