Професионални серии за коса - тема 156

• 64 641
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Ох и аз му хвърлих око, но очи не ми останаха за хвърляне от този форум! 🙂🙂🙂
 Но наред с този крем, ловджийски гледам и маската на Lakme bio argan. Някой да я е ползвал и да иска да сподели какво му е мнението за нея? 🌸🌸🌸

И аз бях хвърлила око на тази маска и отидох да си я купя от магазина. Като се прибрах вкъщи установих, че съм се объркала и съм взела LAKME TEKNIA ARGAN OIL TREATMENT Laughing Е, не съжалявам за объркването си. Останах доста доволна от маската. Значително хидратира косата ми.

Косата ми доскоро беше естествена, кестенява, небоядисвана от около 12 години, рядка, но здрава и лъскава, с проблемен скалп на моменти (себореен дерматит). Преди около 3 седмици се боядисах (балеаж) и косата ми стана като метла - суха и накъсана от русата боя, като отбелязвам, че никога не съм имала такъв проблем. Оправих я с първите две редовни измивания след боядисването - на първото използвах Lalga BOLSTER Ампула с алгае за супер възстановяване, а на второто - маската LAKME TEKNIA ARGAN OIL TREATMENT. Впръсквах между измиванията в корените и по  дължините розова вода. Не бях използвала до този момент розова вода, но останах приятно изненадана, защото не омазнява, а косата ставаше супер хидратирана. Та не знам от кое от трите неща, или и от трите в съвкупност, но отново имам мека, гладка и лъскава коса. Разбира се, накъсаните от боята косъмчета ще трябва да израстат, но поне не е метла.

Някой по-напред в темата беше питал за продукт от серията LAKME TEKNIA Body Maker. От тази серия съм пробвала само шампоана и въобще не останах доволна. От него не получих обем, че даже имах усещането, че ми раздразни дерматита. Подчертавам, че го пробвах, когато бях с естествена, нетретирана химически коса. Сега го ползвам много рядко, не повече от веднъж в месеца, колкото да го изхабя, и не бих го закупила отново.

# 301
Свършва ми хидратиращия шампоан и към в търсене на нов такъв. Искам да попитам този такъв ли е?
Аз си поръчах този на Grow Gorgeous Intensе като протеинов, а за хидратация серията на CHI Black Seed. Не са пристигнали още и не мога да дам реални отзиви, но ще напиша скоро лични впечатления. От доста време се канех на черното семе и нямам търпение да ги започна Relaxed

# 302
Здравейте, дами! Намерих темата покрай изключително дългото ми търсене на сешоар и благодарение на вас се спрях на Parlux Alyon - страхотен и суши много бързо (имам гъста коса, но и отделно самият косъм е доста плътен и задържа много вода), така че благодаря на всички, които споделяхте отзивите си за него.

Надявам се, че мога да задам един въпрос. Понякога косата ми стои леко "изпръхнала"/frizzy след сушене. Не знам дали е защото не използвам много продукти преди това (шампоан и маска Kerastase Cicaextreme и отново на Kerastase продуктът за преди сушене с кремообразна консистенция L'incroyable), защото не я изпичам достатъчно или пък защото прекалено суша? С балеаж съм, косата ми е в добро състояние, та не го отдавам на увреждане. След това си слагам олиото на Olaplex и леко се позаглажда, но не е както би ми се искало. Мерси предварително!

# 303
Влизам да се оплача от физическия магазин на Златната рибка на Витошка. Влизам и накупих доста неща, включително боя за коса. Реших да взема и купичка за боята, 5.40 лв, за да ми е по-удобно.
Обслужваше ме една по-възрастна продавачка с надути джуки - мега противно същество.
Беше голяма сметката, но си казах, че съм взела доста неща.

Когато си погледнах бележката - виждам въпросната купичка маркирана 4 пъти. Продавачката се опита да ме убеди, че съм се объркала нещо. Заинатих се, защото виждам 5.40 лв 4 пъти в бележката и тя от немай къде ми върна парите, ама ме гледаше като отровена. Нито извинение, нито обяснение, нито нищо.

Не знам как ги назначават тези кифли, ама си отваряйте очите на четири. Хайде 2 пъти да е маркирала нещо, ама 4 пъти.

Иначе по темата взех си All-in creme na Olioseta - ще го пробвам и ще кажа как е.

# 304
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Отвратително е отношението на тия кифли в магазина на Златна рибка
на Витошка. Толкова са арогантни, надути и нагли, че няма докъде.
Всеки път излизам оттам с вдигнато кръвно. Последния път влизам
да си взема боя и казвам точно марката и цвета и без да ме питат ми слагат
и фиксатор към нея. Аз им казвам да го махнат, че не искам, те ме гледат нагло и
заявяват, че не може защото боята нямало да ме хване без техния фиксатор.
Спорихме доста дълго време и накрая заявих, че винаги се боядисвам така и гафове
не е имало и едната се изсмя ехидно, хвърли ми бележката и дори едно приятен ден не каза.
Излизайки си харесах един продукт и се върнах да го платя, с такова отегчение
и нежелание ме обслужиха, че оттотава си поръчвам само онлайн.
Наблюденията ми са, че са правят на добрички пред неориентирани хора, за да им
пробутват каквото те си решат и пред видимо силно платежоспособни хора.

# 305
Последните два поста са покъртителни. Обадете се и обяснете за случилото се… трябва да има някакви телефони за обратна връзка.
Изключително неприятно.

# 306
Аз бих искала да говоря с управител още на момента, за да ги попритесня малко. Баси съществата.

//няма ли някой да се похвали с кутията им?

# 307
Аз съм със същото впечатление от обслужването на Витошка. Виждам че нищо не се е променило за съжаление Sad
Аз още се сърдя на Златна Рибка за дето ме набутаха с явно развален балсам на Биосилк и не се съгласиха да си го приемат обратно. От тогава не съм пазарувала от там, преди им оставях по стотици левове, но вече не. Само чета, но мисшя 2 пъти преди да купя.
Тяхна загуба като цяло.
А в Инстаграм как се рекламират с някакви друкести по ц*ци съвсем са изтървали края ми се струва..

# 308
Кутиите ще се изпращат след 01.09, прави се предварителна поръчка защото са лимитирани.

# 309
Някой поръчвал ли е кутия? аз се колебаех за най-евтината, но пак се разколебавам.

# 310
Поръчах най-скъпата, писах, мисля че онази вечер. Просто за мен специално в нея има най-много продукти, които си заслужават и то нормални разфасовки. С кода ми излезе 170лв + подарък още един шампоан 60мл и още една мостра.
Чакам я с нетърпение.

# 311
И аз поръчах най-скъпата, тряваше ми четката на Макадамия, че на майка ми вече е за смяна, бях си заплюла филъра на олиосета и маската на лакме, а съответно много от другите неща за проба. Така че за мен най-изгодна беше тя, ще пиша като дойде и имам отзиви.

# 312
 Аз хич не съм фен на Златна рибка, 3 пъти съм влизала в 2 магазина и 3 пъти искаха(един път си взех де) Лакме. Само това ли се опитват да лансират или аз попадам на такива консултантки! Не че имам против бранда, реално нищо особено не е...

# 313
Не посещавам магазина много често, понеже нямаме тук и предимно поръчвам. Но и когато ги посетя, съм прочела предостатъчно и отивам с цел. В случая аз не ги отразявам, а и наистина не смятам, че имат някакви кой знае какви компетенции. Веднъж поисках съвет, отговор с две думи, нищо не знаеше. Но сайта ми е удобен, имат поне 70% от козметиката за коса, която използвам. Правя винаги големи поръчки, съответно трупам точки и винаги ми изпращат няколко мостри и някой подарък.

# 314
Златна рибка и Арлен дали са под една шапка или Арлен си е отделно, понеже забелязвам там някои неща да са по-евтини от рибката, минимална е разликата, но все пак за някои продукти има…?

Общи условия

Активация на акаунт