Със пюренца или без, ЮЛЧЕТА щастливи има днес!

• 11 499
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Малее и аз с тоя шаран дето го проснах, да му се не види! ooooh!
Вече само на линк!

Елип и ние ядем само легнали,ако се наложе седнали не яде толкова бързо се заглежда на другаде и забравя!А като е легнала си се наяжда! Thinking

И тук  е мъгла къде е това слънце!Ужас почна се великото стоене в къщи! #Crazy

Хайде от мен толкова!

# 211
Здравейте!
Влизам и си викам - айде пак ще падне четене, ама ..  newsm78
Честит имен ден на Анна на Максин!  Жива и здрава да расте!  bouquet
Днес май нямаме месечинки.
А пък ние вече въобще не щем да сучем - само на цедене сме, и съответно кърмата намаля. Cry
ще видим докъде ще стигнем.
Да, няма слънце за сега в Пловдив. Дано да изпече към обяд!
Лек ден!

# 212
Търся аз новата тема, а то какво е станало Sad
Вчера питах, ама е изтрито та сега пак ще питам-някоя мама дава ли купено пюре от праскови? Нали били алерген, заради мъхчетата, ама като е минало термична обработка и някакъв контрол все пак newsm78 Какво мислите? Мога ли да давам?
Това наистина ли ще ни огрее-за майчинството? Не мога да повярвам. Отивам за всеки случай да прегледам новините. Тук времето е отвратително, вчера не сме излизали заради тази мъгла, дано следобяд да се вдигне.

# 213
Ели,мила не се ядосвай,че си сложила шарана  Simple Smile Много вкусно изглеждаше.Ако не всички то повечето мами сме слагали снимки,в това число и аз.Мисля,че ще е хубаво,ако се вземе поука....няма смисъл от обвиненеия...станалото,станало  Hug

# 214
Търся аз новата тема, а то какво е станало Sad
Вчера питах, ама е изтрито та сега пак ще питам-някоя мама дава ли купено пюре от праскови? Нали били алерген, заради мъхчетата, ама като е минало термична обработка и някакъв контрол все пак newsm78 Какво мислите? Мога ли да давам?
Това наистина ли ще ни огрее-за майчинството? Не мога да повярвам. Отивам за всеки случай да прегледам новините. Тук времето е отвратително, вчера не сме излизали заради тази мъгла, дано следобяд да се вдигне.
Аз съм давала готово пюре от праскова, до сега не сме имали някаква реакция, освен че в началото много й харесваше, изобщо всички плодови пюренце, ама сега нещо след първите лъжички се опъва и не ги ще. Не я насилвам, колкото иска, толкова давам.  Flutter

# 215
Пламе, мерси за инфото.Я кажете, по кои новини са казали това за майчинството, аз нищо не открих.

# 216
а кой размер памперси ползвате? Ние сме на 3-ти, но от 2 дни гледам, че и се врязват на крачетата, дали не трябва да минем на по-голям номер? А иначе тези дни сме на консултация, не зная колко тежи ама е под 7 кг. със сигурност.

# 217
Добро утро и от мен!

Честит имен ден на Анна на Максин!

На мен за пюретата от праскова Асето ми беше писала, че "проблема" бил в мъхестите люспи (и на кайсията). В готовите пюрета тази люспа била отстранена, но все пак тя ми препоръчва към 7-8 месец да ги давам Peace

Мгиздова, ние сме на Памперс 3 още - Ясмин последния път беше 6100, а номер 4 са от 7кг и мисля, че ще са и големи още.

# 218
Къде ни е предишната темичка, защо е изтрита  Cry
Пуснах нова: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=148747.0

# 219
Галко вече е на 4 на Памперс.Като беше 6.7кг му ги смених и съм много доволна.
С тях не ни се цапат бодитата толкова често.Освен това са по-дълбоки и акито не ни излиза отзад  Joy

# 220
yolk,нека допишем тази тема и ще се прехвърлим на другата  Peace
Ето какво е станало http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=148639.0

# 221
Ние също сме на памперс 4-ката, защото се врязваха в крачетата.Аз също съм давала пюре от праскова , но нямам проблем. Peace

# 222
Йолк, няма нужда от нова тема Хера ни е писала да си доизпишем старата!!

ААААА, кой къде ще ходи летоска????? Аз идвам също!!!!
Съгласна съм за снимките, а отдавна намеквам за картинките които не играят никаква раоля, ама... да не излезна лоша.....

Мгиздова, алергена е хистамин, който се съдържа в мъхчетата и никаква термична обработка не влияе. Това да не е бацил Grinning Grinning Освен това стига с това нищо му няма!!! Прочетете малко че алергията може да се прояви след много време. Или послушайте Бибошка поне, не мен. Тя е лекар и е учила обща медицина все пак.Има време да ядат децата всичко. Карайте по-внимателно не е зор да се натъпчат яко. Да не говорим че този незрял храносмилателен тракт не може да усвои от храната всичко. Основната храна до годинка е кърма или АМ, а другите храни са за опитване.Само съпоставете наддаването на Лора, която е САМО на кърма и качва по кило и 300 - 400гр. на месец и захранените вече дечица които започнаха по-малко да качват.
Може да ми подминете горното изкаказване, или да не го вземете предвид. Но аз си казах за да ми е чиста съвестта. Heart Eyes

Хайде, че отиваме на банкет на Боровец в Олимп с мъжо, чао ще се окютуча яко Hug

# 223
Пуу яд ме е за вица, който вчера разказвах сума време. Ето го пак:

Навечерието на Коледа. Дядо Мраз стои насред къщата си и грозно псува. Снежанка прегорила манджата. Джуджетата - пияни, не щат да работят. Всеки момент трябва да се тръгва, да се разнасят подаръци, а торбата стои празнa. Елените осрали целия двор, счупили оградата на обора и избягали.
В целия този хаос Дядо Мраз се оправя сам-самичък, с един-единствен помощник - едно малко ангелче.
Ангелчето обаче цяла сутрин се мотае, а уж е излязло за малко само да донесе една елха... По едно време вратата се отваря, ангелчето влиза с елхичката на рамо и вeсело пита:
- Къде да я сложа тая елха? ….

От тогава е традиция на върха на новогодишната елха да стои едно малко ангелче...

Мгиздова, ти ли беше питала къде живея?

# 224
plamebg разбирам те за отказа от цицата ние сме така от началото, добре пак че досега сте цоцколи. А сега колкото има толкоз не се коси  PeaceВъпреки че на мен ми писна от цедене, но още има и по един път на ден най-много давам АМ, имаме и дни само на кърма, така е от един месец, а дотогава бяхме  само на кърмица Naughty
Ползваме 4 на памперс от 10 дни, ама нали сме 7100гр. и 66 см от 27.11 Laughing
Искам да питам майчетата, които правят домашни зеленчукови пюрета дали слагат някаква мазнина в тях и ако слагат каква Thinking Аз не слагам, но разбрах че е добре по малко, за да се усвояват мастноразтворимите витамини. Мойта педка вика масло колкото грахово зрънце, но аз не искам да слагам продукти на кравето мляко още Naughty Викам и не може ли зехтин, тя - не можеее, ни бил съдържал градивни елементи, а всичко което се давало на бебетата трябвало да съдържа важни гардивини елементи newsm78 Какво мислите по въпроса?
Синеоче леко с окютучването   Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт