Вече само на линк!
Елип и ние ядем само легнали,ако се наложе седнали не яде толкова бързо се заглежда на другаде и забравя!А като е легнала си се наяжда!

И тук е мъгла къде е това слънце!Ужас почна се великото стоене в къщи!

Хайде от мен толкова!

Какво мислите? Мога ли да давам?
Какво мислите? Мога ли да давам?

Освен това стига с това нищо му няма!!! Прочетете малко че алергията може да се прояви след много време. Или послушайте Бибошка поне, не мен. Тя е лекар и е учила обща медицина все пак.Има време да ядат децата всичко. Карайте по-внимателно не е зор да се натъпчат яко. Да не говорим че този незрял храносмилателен тракт не може да усвои от храната всичко. Основната храна до годинка е кърма или АМ, а другите храни са за опитване.Само съпоставете наддаването на Лора, която е САМО на кърма и качва по кило и 300 - 400гр. на месец и захранените вече дечица които започнаха по-малко да качват.

Въпреки че на мен ми писна от цедене, но още има и по един път на ден най-много давам АМ, имаме и дни само на кърма, така е от един месец, а дотогава бяхме само на кърмица 
Аз не слагам, но разбрах че е добре по малко, за да се усвояват мастноразтворимите витамини. Мойта педка вика масло колкото грахово зрънце, но аз не искам да слагам продукти на кравето мляко още
Викам и не може ли зехтин, тя - не можеее, ни бил съдържал градивни елементи, а всичко което се давало на бебетата трябвало да съдържа важни гардивини елементи
Какво мислите по въпроса?