📦 Бюти кутии от чужбина - Тема №6

• 17 370
  • 260
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, предполагам че вече е коментирано в по-старите теми, но нямам много време да чета. Как поръчвате кутии от My little box до България?

# 121
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Здравейте, предполагам че вече е коментирано в по-старите теми, но нямам много време да чета. Как поръчвате кутии от My little box до България?
Аз съм поръчвала немската My little box чрез превозвач. За Френската предполагам по същия начин, но не знам превозвачи от Франция.

# 122
Аз съм поръчвала немската My little box чрез превозвач. За Френската предполагам по същия начин, но не знам превозвачи от Франция.
За френската има българска фейсбук страница, където може да се поръча - Frenchboxbg.

# 123
  • София
Тези отдавна продават само немските кутии

# 124
Цитат

За френската има българска фейсбук страница, където може да се поръча - Frenchboxbg.
Дя, знам, но са с 30-40% нагоре като цена.

# 125
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Очертава се слаба есенна кутия за FABFITFUN

https://hellosubscription.com/2023/07/fabfitfun-fall-2023-spoilers/

Нищо не е Уау,нищо не ме грабва.Дори не знам какво да поръчвам.

# 126
Очертава се слаба есенна кутия за FABFITFUN

https://hellosubscription.com/2023/07/fabfitfun-fall-2023-spoilers/

Нищо не е Уау,нищо не ме грабва.Дори не знам какво да поръчвам.
Да не е уау, което е добре за мен, защото винаги се награбвам с допълнителни продукти, никога не минавам само с по 1 от категория Simple Smile
Ето какво се очаква в категория 1 за довечера
Category 1

Murad Hydro Dynamic Moisturizer

Living Proof Triple Bond Complex

Throw Blanket in Mauve and Taupe

Alice and Olivia Duffel Bag in black and white stripe or ‘blue floral’. The blue floral looks more like a Mediterranean tile design than floral to me, but it is blurry

Our Place wine glasses (set of 2) in rose or one rose and one tan

Вероятно ще си взема или кремът за лице или Living Proof Triple Bond Complex
2. Фенти и Glow Recipe
3. Четка за коса
4. Summer Fridays Lip Butter Balm и First Aid Beauty Face Cleanser
5. нищо... чудя се дали да не пробвам опцията с изненада пък каквото дойде
6. Nécessaire The Body Lotion

За сега това са ми изборите.

# 127
Здравейте,Birchbox започват да пращат юнските кутии другата седмица,юлска няма да има,кутията за август ще бъде с 8 продукта като компенсация за забавянето.Очаквам да ми дойдат октомврийската и юнската кутия,ще ги снимам за темата.
Хубава сряда

# 128
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За тези,които получавате Fabfitfun, избрахте ли си вече продуктите?

# 129
Аз избрах, но многоооо трудно, все по-трудно си харесвам неща.
В първата категория ми беше все едно какво ще избера, затова дадох Mystery избор.
 Одеялото го е имало в предишна кутия и го исках. Удобно е за път.
Та, това е....

# 130
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нямаме никакво съвпадение:)

В  Customization 1
Living Proof® Triple Bond Complex е най-добрата опция и според мен хита на кутията. Много популярен и хвален продукт за задравяване и подсилване на косата. Изненадана съм,че си го пропуснала.

# 131
Нямаме никакво съвпадение:)

В  Customization 1
Living Proof® Triple Bond Complex е най-добрата опция и според мен хита на кутията. Много популярен и хвален продукт за задравяване и подсилване на косата. Изненадана съм,че си го пропуснала.
нямам навика да ползвам продукти за коса освен балсам и маска и затова обикновено такива ги пропускам.  Да видим какво ще ми изберат те.
Забравила съм кога се разкриваше какъв е техния избор май можеше да се види след като е изпратена кутията. Няма да мога да изчакам докато я получа през Англия Wink ще дойде септември.

# 132
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Логично е при мистериозен избор, да пращат продуктите,които най-малко се купувам.
И причината никога да не избирам тази опция.

Аз този път не съм уау уау от кутията, има хубави неща,но са правили и по-успешни кутии.
Ще снимам като пристигне. Предполагам до 10на дни.

# 133
За тези,които получавате Fabfitfun, избрахте ли си вече продуктите?
Избрах крем за лице, серум Glow recipe, четка за коса, Summer Friday's за устни, солници и спирала.
Имам и добавки от втората категория Fenty Beauty Eaze Drop и малко add-ons Heart

# 134
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Моята кутия пристигна преди няколко дни. Супер лека и невзрачна.

Дори дизайн няма на кутиите този сезон,но това не е чак такъв проблем за мен.
Иначе като селекция - нищо особено. Пробвах вече
четката за коса - много ми допада, не раздърпва косата, а самата четка е лека и изглежда качествен материал.
крема за коса - от една употреба не мога да кажа нищо конкренто,прави косата ми малко твърда и грапава като метла.
Продукта на Fenty - течния хайлайтър - абсолютно никаква разлика преди-след.Трябва мнооого да се загледам,за да видя какакъв блясък (моят е в цвят Taffy topaz 02).
Лосиона попива бързо и прави кожата ми мека,но няма никакъв аромат,а аз много държа продуктите ми за тяло да ухаят приятно.
Чорапите са ок,макар че не им намирам приложение,защото живея в горещ щат и нямаме зима.
Гела за тяло и ръце не съм го ползвала все още.
Имаме и семпъл бонбонки Рикола за раздразнено гърло(много са вкусни).

Общи условия

Активация на акаунт