💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 37 076
  • 741
  •   1
Отговори
# 120

Здравейте, прекрасни!
Чудесна нова тема,
слънчева и усмихната!
Mikipoli, Flowers Hibiscusблагодаря!
Dilemi, благодаря за любимия преговорен епизод! Flowers Hibiscus
Благодаря и на всички вас, момичета, правещи темата оживена, дишаща, пъстра, разногласа, жива, "луда"! Flowers Hibiscus

Някои от моите любими усмивки от сериал и реал.

Колкото повече минават годините, толкова повече разбираш, че не се интересуваш от излишни драми и конфликти.
Просто си пожелаваш по-малко негативни хора край себе си и повече такива, които ти дават усмивки, мир спокойствие и топлина.

Желая ви уютна и  споделена вечер!

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 19:50 от бабче-mp3

# 121
Снимииии, появи се най-накрая! Hug Губиш ми се тези дни. Предупреждавайте ни като изчезвате, че ви мислим. Stuck Out Tongue Winking Eye
Азисия Hug
Чакам си тези дни Аквамарин и Бабчето да се запишат в новата тема, запиляха се пак някъде. Stuck Out Tongue Winking Eye

Дени , носиш стихове от любимия ми български поет - Дамян Дамянов. Heart Exl

Усмивки от весел чай Stuck Out Tongue Winking Eye

Усмивка с надежда "Не е край, а ново начало.."

Когато и очите ти се усмихват..Heart Exl

П.с. Бабче Hug , докато си напиша поста и ти се появи. Това телепатията е страшно нещо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 122
Mikipoli, Hug
Опитах се да ви следя тези дни от балкона

Боря се с болезнено възпаление да дясната ръка и ...... 🤷‍♀️ Положението вече е по-добро и се появявам с  с усмивка 🥰

Благодаря за вниманието 😚

# 123

Mikipoli, тук съм, чета ви, радвам ви се, но ... до тук.
Шапка ви свалям, ловите новините във въздуха.
Адмирации за тематичните дни, чудесна идея!
Аз тия дни съм изпаднала в едно лежерно състояние и го карам яваш, яваш, но не ви изпускам от поглед:blush:

# 124
  • София
Привет, успешни и усмихнати (особено в днешния ден покрай зададената тема!) момичета! Flowers Hibiscus

Идвам с порция снимки на очарователната, блестяща и искряща усмивка на нашата любимка Ханде Ерчел! С идеята да не повтарям снимки, вече качени в темата се спрях на рекламните снимки на Ханде Ерчел на паста за зъби Signal White от 2021 година:

# 125

Любовта започва с усмивка, израства с целувка и умира със сълза.
Не се стремете към красота, тя може да ви измами, не се стремете към богатство.
Стремете се към някой, които ви кара да се усмихвате, защото е нужна само една усмивка, за да се превърне мрачната нощ в светъл ден.
Намерете този, който кара сърцето ви да се усмихва.

До утре сутрин може да се споделят снимки на усмихнатите Ханде и Керем и пак няма да има край...Heart Eyes

# 126

Gift Heart

Sparkling Heart

и актуално Wink

# 127
Snimi Flowers Hibiscus като не се включваш и си мисля, че си се отказала. Animal Hear No Evil Предупреждавайте като ще има паузи, за да не се притесняваме.

Бабче Flowers Hibiscus

След Signal, идвам с малко усмивки от Lipton.

От мен да мине...с първото Ханде. Satisfied

# 128
  • София
Виждам, че Миси е качила новината.
Йозге и Серкан вече официално са съпрузи. Керем не е пропуснал да ги лайкне. Неслихан Йелдан също ги е харесала. Най-куриозното е, че Неслихан изигра образите на екранна майка и на Серкан в "Сезонът на черешите" и на Керем в "Почукай на вратата ми".
Серкан и Йозге пренесоха любовта си от екрана и в живота и ето, че финализираха тази любов с брак. Керем и Ханде ги последваха. Неслихан е като кадем, тя ги е орисала...
Коя ли ще е следващата сватба в турския елит?

Едни толкова емоционални и незабравими усмивки от "Гласът на Турция"

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 21:54 от БлагаВест

# 129
Здравейте, слънчеви момичета!
Темата днес грее от усмивки!
Поли, върна ме много години назад, в специален за мен ден, с любимото ти цвете. Благодаря!

Nrgmama, чудесно пътешествие! Благодаря за споделеното!
Благодаря и на всички  момичета, носещи емоцията от пътуванията си наблизо и далеч!

Нашите очарователни слънца...

Малко цвят и от мен...
Скрит текст:

# 130
Сериал срещу реал Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

Cupid

# 131
  • София
...... и част 2, впечатляващата, загадъчна и запомняща се усмивка на любимецът ни Керем Бюрсин от рекламата на H&M (докато чаках някой да напише пост закъснях и midnight__sun ме е изпреварила със снимките от рекламата на Керем от Lipton ice tea 2022 Sunglasses!):

Пожелавам ви една прекрасна, лежерна и усмихната лятна вечер! Nature Full Moon With Face

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 22:09 от nrgmama

# 132
Хайде всички на Лейдито Simple Smile

Ето какво е харесал Керем Wink

Gift Heart

# 133
Сестрата на Керем е качила стори с малкия и баба му. Не става ясно дали са се прибрали в Истанбул. По-скоро родителите са им на гости в Канада.

Излязоха още снимки от втори сезон.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт