💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 36 752
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Обзор на епизод 36
(В оригинал - част от 12ти)

Серкан: Ще те пусна при едно условие, първо ми кажи ми какво чувстваш.

Еда: Така, става ли?
Серкан: Чудесно, а може ли да го повториш?
Еда: Мисля, че ме разбра. Ако ли не, явно ти трябва половин час?
😅
Че и втора целувка си спечели след малко. 🤪

Серкан: Каза, че жената е изпочупила всичко,  напомня ми за някой.
Еда: Така ли? От мен ли се оплакваш?
Серкан: Имам ли шанс да се оплача, Еда? Не.
😂

Еда: Не си свалил халката?
Серкан: Не съм.
😏

Серкан: Ако пари, може да си изгориш устните, ако си изгориш устните, няма да мога да те целуна.🥰

Превели са песничката от този момент

И за миг ръцете ми докоснаха твоите.
И за миг, без дори да чуя, звездата огря нежно цвете без да счупи тънките листа. Дали е сън или е истина? Лунната светлина е по лицето ти, небето над нас..

Не знам дали преводът е точен, не ми се търси, но е похвално, че са се постарали да направят превод. 😏

Айдан разказа за догвора на Алптекин. Ердем и той разказа...на целия офис. 😅

Еда: Прекарахме много време заедно, но сега не знам как да се държа и какво да кажа.
Серкан: Разбирам, да не би да те е срам от мен? Имам бързо решение на проблема, може да споделиш чувствата си към мен.
Еда: Искаш да ми вадиш думи от устата ли?
Серкан: Не, не и без това не съм твой тип, нали така каза. Характерът ми не ти допада, но не можеш без мен.
Еда: Така ли? Откъде ти хрумна?
Серкан: Както казах, щом не ти се говори дълго, може да го обобщиш с една дума.
Еда: Работа, закъсняваш за работа. 😅
Серкан: И ти ще дойдеш с мен.
Еда: Ще трябва да дойда, явно не можеш да живееш без мен.
🥰

Пъръл: Кога ще пораснеш , Енгин? Емоционалното ти развитие да не е спряло, когато си скубал момиченца в детската градина? Там ли си още? 😂
Енгин: Да ти кажа точно това ми се случи. Оскубах една и системата изключи, нямам развитие с жените.
😂

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 526

Лека нощ! Nature Sparkler

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 00:42 от midnight__sun

# 527
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение, положителни емоции  и усмивки Wink

и нещо забавно Wink
Скрит текст:

# 528
  • София
Добър ден от мен и човека с най-красивата усмивка.

Как са го налазили чилийските фенки. Гледат да се поотъркат в Керемчик.   

И един красавец на име Хектор...

Попаднах на тази заснета първа серия на СЧК, която така и не можа да бъде излъчена.

# 529
Стори от Керем
Каква красота! Стара душа, но с нов вид. Най-добрия бокс клуб.

Темата за днес е Селин Йълмаз (Дъщерите на Гюнеш)  и Керем Сайер (В очакване на слънцето).

Едно страхотно видео, което ни показва колко хубаво биха стояли тези два образа в един сериал. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 530
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Започвам със Слънчеви момичета и едно хубаво приятелство, което се запази в годините.

# 531
Добър ден от мен и човека с най-красивата усмивка.

Как са го налазили чилийските фенки. Гледат да се поотъркат в Керемчик.   

И един красавец на име Хектор...

Попаднах на тази заснета първа серия на СЧК, която така и не можа да бъде излъчена.

Добър ден момичета.
По отношение на епизод 1 който не беше излъчен. Мисля си колко още такива епизоди или сцени от сериала има изрязани и които не ни показаха FOX.  Кой знае колко прекрасни моменти между Еда и Серкан  не сме видели?

# 532

Ох, бе, много харесах Керем в тази негова първа роля за турската телевизионна индустрия.
Благодаря за темата на деня Heart Eyes Така ще мога да напиша, че в тази си роля Керем спечели окончателно фенското ми сърце. Преди това го бях гледала само във вратата и не можех да направя сравнение или да кажа нещо повече от "добър е". После дойде "слънцето" и си казах, че е великолепен. Последва "града" и вече знаех, че е невероятен артист, за "тандема" бях готова за чудеса, но след "честа" стана феноменален.

"Дъщерите на Гюнеш" още не съм го гледала, но заради темата търся снимки на Ханде в този сериал.

Относно вчерашната среща на Керем с фенове се замислих дали можем ние да си направим една екскурзия до Турция с планувана среща с Керем и може би някой друг любим артист. Според мен много туроператорски компании работят в партньорство с продуцентските къщи при съседите. Гледам снимки на другите ми любимци и забелязвам организирани посещения на групи от Русия, Израел, Аржентина. Изобщо, туристическия бранш в Турция доста добре използва имената на звездите и печели туристи от цял свят. Колко му е да отскочим и ние до някоя продуцентска компания и направим хиляди снимки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 533
Здравейте, слънчеви момичета! 🌞🌸
Пожелавам на всички ви успешен и усмихнат ден! 🍀

И по днешната доста слънчева тема 😉

# 534
  • София
Керем и Ханде плануват да се включат в живо предаване, за да изразят любовта си!

# 535
Керем и Ханде плануват да се включат в живо предаване, за да изразят любовта си!

Това достоверна информация ли?

# 536
Стори от Ханде
небето потъмнява
синьото става черно
звездите все още
светят за теб
Nature Sparkles

# 537
Стори от Ханде
небето потъмнява
синьото става черно
звездите все още
светят за теб
Nature Sparkles

Ох, това много ми харесва като стих, но ме плаши като действие....
Глупавият ми фенски мозък прави асоциация с други подобни стихове и хора, които вече не само, че не са заедно, ами може би никога няма да бъдат. Разглеждани в една картина видеото със съобщение за лайв и това стори, могат много теории да се съставят. Няма да предполагам нищо за мое собствено спокойствие, само ще се надявам за най-доброто между Ханде и Керем.

# 538
Цитатът е от книгата Среднощната библиотека на Мат Хейг.

https://m.helikon.bg/226557-%D0%A1%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE … %D0%BA%D0%B0.html

Някъде там далече отвъд ръба на вселената има библиотека, която съдържа безброй книги, всяка от тях – история на друга реалност. Една разказва историята на живота ви какъвто е, заедно с друга книга за другия живот, който сте можели да живеете, ако бяхте направили различен избор в някакъв друг етап. Макар всички да се чудим какъв е можел да бъде животът ни, какво бихте направили, ако имахте шанса да попаднете в библиотеката и лично да разберете? Дали някой от онези животи наистина би бил по-добър?

В пленителния нов роман на Мат Хейг Нора Сийд се оказва изправена пред това решение. Изправена пред възможността да замени живота си за нов, да прави друга кариера, да отмени старите „скъсвания”, да осъществи мечтата си да стане специалист по ледниците; тя трябва да се разрови в душата си, докато пътува из Среднощната библиотека, за да реши какво е истински удовлетворяващо в живота и преди всичко кое е това, заради което се заслужава този живот да се живее.

# 539
Здравейте ,момичета!
Малко спам..

Скрит текст:
Какви филми гледате това лято?Предстои ми отпуска и ми се иска да загледам нещо ново!Повтарях,повтарях любимите си,обаче вече ми идва в повече!Препоръчайте нещо леко,лятно,любовно,с хубава музика,с красиви хора,дрехи,къщи.....с една дума-нещо за душата!
P.s. Гледам "по-красива от теб",обаче вече 6 серии нищо не се случва,няма интрига да ти задържи интереса,само
 диалози,не чух красива музика!!!С една дума,ако не е Джемрето,защото я харесвам,хич няма да го гледам този сериал!!
Благодаря предварително на отзовалите се!!
Хубава и спокойна вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт