Лято в Албена 2022г.! (Тема 2)

• 43 872
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Ето и Поликсени  каза как мъжът й бил принуден да вземе такси, за да не колабира. Албенските таксита от автогарата до Гергана сигурно са го обръснали 50 кинта.

10 лева взимат. Питайте ги преди да пишете глупости.

Да, 10 лева е наистина и на връщане вероятно ще ползваме пак.
Мен ме изненада леко цената на влакчето-по 5 лева на човек в посока, при това таксуват и децата независимо от възрастта.
Аз да попитам друго- имаме резервация за днес за обяд в ресторант Celebrita. Дали си заслужава изобщо цялата хамалогия според вас, че още се чудим?

# 406
Луканката на скара в Челебрита на мен ми хареса. Не е лош ресторанта като цяло.

# 407
  • Северо=Западналия край
Едно клипче от ранната сутрин днес

# 408
Храната в ресторант Челебрита е много добра, бяхме на вечеря там, опитахме ципурата, салати, детето яде пица -  всичко много ни хареса. Обстановката и обслужването също. Десертите по програмата дайн араунд са семпли.

# 409
Някой може ли да каже впечатления от Лагуна Гардън?

# 410
  • Русе
Здравейте! Искам да попитам запознатите - кога е най-удачно да се правят резервации за Албена по принцип, за следващ сезон? От кога започват ранните записвания, колко % е най- голямата отстъпката, която се дава за ранни резервации? За всички хотели ли важи една и съща отстъпка?
Първите отстъпки ги пускат през Декември и обикновено са 30%, като важат за всички хотели. Като сложиш още 10% от картата си е доста добра отстъпка. Това се отнася за сайта на Албена.

# 411
  • Северо=Западналия край
Някой в момента в аквапарка? Има ли много хора следобяд? Чудя се да заведа ли децата днес. Дали шатъл 5 минава покрай Ралиците?

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 11:10 от ateto

# 412
Имало е случай и на РД на Албена /23или 24.08/да се пуска хубава оферта за следващия сезон. Преди години така резервирах за тогавашен Блу Парадайз с 50%.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 17:40 от Пролетно цвете

# 413
Тази година 14.07 - 24.07. бяхме на профилактика по НОИ и се хранихме в ресторанта на Лагуна Гардън. Много чисто, изключително любезен и усмихнат персонал. Веднага отсервират и почистват масите. Храната ни хареса. Голям избор, вкусно приготвено. Два пъти имахме на вечеря миди, калмари и много вкусен пържен кефал. Иначе всяка вечер пекат на плоча пилешки и свински пържоли. Имаше също агнешко и телешко. Много салати, зеленчуци и гарнитури. Най- доволна останах от плодовете, едната вечер изброих 11 вида. Пастичките, тортите и сладоледа също ни харесаха. Нямаше опашки и не се чакаше за храна. Сутрин имаше палачинки, но ставаха бързо, на други места съм виждала да се чака доста. Виното и соковете са същите, като от снимките на татко Мецан, има две машини за хубаво еспресо. От албенския сок имаше само ябълков, хареса ни. Глезотий като лаврак и ципура нямаше.

# 414
Тази година 14.07 - 24.07. бяхме на профилактика по НОИ и се хранихме в ресторанта на Лагуна Гардън. Много чисто, изключително любезен и усмихнат персонал. Веднага отсервират и почистват масите. Храната ни хареса. Голям избор, вкусно приготвено. Два пъти имахме на вечеря миди, калмари и много вкусен пържен кефал. Иначе всяка вечер пекат на плоча пилешки и свински пържоли. Имаше също агнешко и телешко. Много салати, зеленчуци и гарнитури. Най- доволна останах от плодовете, едната вечер изброих 11 вида. Пастичките, тортите и сладоледа също ни харесаха. Нямаше опашки и не се чакаше за храна. Сутрин имаше палачинки, но ставаха бързо, на други места съм виждала да се чака доста. Виното и соковете са същите, като от снимките на татко Мецан, има две машини за хубаво еспресо. От албенския сок имаше само ябълков, хареса ни. Глезотий като лаврак и ципура нямаше.

По НОИ как стоят нещата, може ли малко инфо?

# 415
  • В.Търново
Здравейте! Искам да попитам запознатите - кога е най-удачно да се правят резервации за Албена по принцип, за следващ сезон? От кога започват ранните записвания, колко % е най- голямата отстъпката, която се дава за ранни резервации? За всички хотели ли важи една и съща отстъпка?
Първите отстъпки ги пускат през Декември и обикновено са 30%, като важат за всички хотели. Като сложиш още 10% от картата си е доста добра отстъпка. Това се отнася за сайта на Албена.
Къде е тази отстъпка от 30%?!?! Ако имаше такава да съм резервирала и аз.

# 416
Събитие тази седмица

# 417

През декември отстъпката си е точно 30 % и е съвсем реална. Ние обикновено резервираме  януари и тогава май е 25 % вече. Цената за нашата резервация в момента беше с над 1000 лева повече, отколкото сме платили.

# 418
  • Русе
Такава беше отстъпката за ранни заисвания направени преди 31.12.21г.  В момента има даже 15%+10% .приорити. Точно както казва Поликсени Декември е 30%, а Януари става 25%!

# 419
Здравейте!
Има ли някой, който почива в х-л Амелия?
Малко по-назад в темата видях 1-2 добра отзива за хотела, дали още някой може да сподели впечатления?
Хотелът се води UltraAllInclusive, впечатления от ултрата? Simple Smile
Храната явно е хубава, а останалото- алкохол, анимация, чистота, места на плажа.. Разбрах, че има и платена консумация- в какво се изразява тя, освен макароните Simple Smile Има ли сладоледи на корем за хлапетата и коктейли за възрастните?

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 15:17 от FuSTuKa

Общи условия

Активация на акаунт