Търся електронна книга - 39

• 87 660
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте търся “Срещи по време на ваканция”на Емили Хенри ,”С обич Роузи” на Сесилия Ахърн,“Съквартиранти по любов” на Фалън Балард, “Среща между редовете” на Мелиса Фъргюсън,”Превъзходство” на Кристен Калихан и Саманта Йънг
nedkovalily66@abv.bg

“Съквартиранти по любов” на Фалън Балард - тази книга още не е излезнала и по книжарниците, а вие търсите безплатна е-книга..
“Среща между редовете” на Мелиса Фъргюсън - също прекалено нова, за да я има в електронен вариант
”Превъзходство” на Кристен Калихан и Саманта Йънг - за тази и аз дебна, нищо, че я имам на хартия Joy

# 586
Здравейте търся "Институтът" на Стивън Кинг. Имейл- gerganamal96@abv.bg
Благодаря ☺

# 587
  • Mediterraneo
Благодаря ☺

Изпратих.

# 588
Благодаря ☺
https://books.myddns.me/?dir=%D0%A1/%D0%A1%D1%82%D0%B8%D0%B2%D1% … D0%B8%D0%BD%D0%B3
Точно тази я няма , но има много други

Аз търся от Джефри Арчър , "Риск печели, риск губи" и "Скрито пред очите ти"  книга 1 и 2 от поредицата Детектив Уилям Уоруик. Имам 3 и 4

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 08:55 от azmimi

# 589
Здравейте, търся Кръвовещ и Сенковещица на Сюзан Денърд, ако някой ги има, моля да ми ги прати на viillii1999@abv.bg
Благодаря предварително!

# 590
Благодаря ☺

Имате я!

# 591
Въпрос за смяна на формат
Скрит текст:
Имам свалена на телефона книга в pdf формат,но ми е трудно да я чета в този формат.Мога ли да я направя в epub или mobi.Имам свалено приложение ReadEra и на него тези формати се четат лесно.

# 592
Въпрос за смяна на формат
Скрит текст:
Имам свалена на телефона книга в pdf формат,но ми е трудно да я чета в този формат.Мога ли да я направя в epub или mobi.Имам свалено приложение ReadEra и на него тези формати се четат лесно.

Аз използвам това и съм супер доволна:
https://ebook.online-convert.com/convert-to-epub

# 593
Здравейте!
Може ли някой да ми прати Порочна любов на Ани Хуанг? Благодаря предварително.
desire1904@yahoo.de

# 594
Здравейте!
desire1904@yahoo.de
приятно четене

# 595
Здравейте търся “Срещи по време на ваканция”на Емили Хенри ,”С обич Роузи” на Сесилия Ахърн,“Съквартиранти по любов” на Фалън Балард, “Среща между редовете” на Мелиса Фъргюсън,”Превъзходство” на Кристен Калихан и Саманта Йънг
nedkovalily66@abv.bg
Изпращам  ти    Превъзходство
Приятно четене

# 596
Здравейте!
desire1904@yahoo.de
Приятно четене.

# 597
nedkovalily66@abv.bg
Приятно четене
Ще може ли и на мен Превъзходство princessofviolets@abv.bg

# 598
nedkovalily66@abv.bg
Приятно четене
Ще може ли и на мен Превъзходство princessofviolets@abv.bg
Приятно четене

# 599
Здравейте! Търся книгите на Луиз Хей “Излекувай тялото си” и “Излекувай живота си”. Ще се радвам и на други книги от авторката.

Общи условия

Активация на акаунт