Пазаруване от Amazon - тема №102

• 77 963
  • 815
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Здравейте, за жалост, налага ми се да върна един артикул на Amazon. Купуван е чрез превозвач от UK.
Някой може ли да ме ориентира как стои въпросът с връщането, предвид Brexit? Ще се наложи ли да се плащат някакви допълнителни такси и как точно ще се случи това?

# 76
  • Luxemburg
New balance с един номер ли бяха умалени ими с половин? Нося 36 и се чудя на кой да заложа- 37 или 36.5.

# 77
  • Бургас
Един имам и мерих няколко, като ги купувах - отговорят си.

# 78
  • софия
NB си отговарят. По принцип мразя обувки да ми убиват и винаги си купувам 1/2/1 (ако няма половинки) номер +.

# 79
Priorin 120 таблетки излиза 24 евро - при поръчка със Subscribe & save има 25% ваучер за намаление + стандартното 5% намаление за абонамента.
https://www.amazon.de/gp/product/B00E63ACZK/ref=crt_ewc_title_dp … KR8XB7XF&th=1

# 80
Здравейте, за жалост, налага ми се да върна един артикул на Amazon. Купуван е чрез превозвач от UK.
Някой може ли да ме ориентира как стои въпросът с връщането, предвид Brexit? Ще се наложи ли да се плащат някакви допълнителни такси и как точно ще се случи това?

С БГ Пощи има опция за пращане с проследяващ номер. Казват, че заради коронавируса не могат дори да кажат приблизителен срок, но маратонките които върнах миналата седмица така са пристигнали за седмица, чак се учудих. Когато заявите връщане от БГ адрес ще ви излязат етикетите, които трябва да лепите по пакета, включително информация за митницата. На мен се съгласиха да ми възстановят парите за доставката и сега гледам че са ми възстановили грешна сума, изобщо съпортът им напоследък не е това което беше. Най-добре се свържете с тях и ги уведомете, че ще връщате артикул. При мен бяха успели да загубят по някакъв начин тази информация Rolling Eyes

# 81
И аз тъкмо се разправям с нещо от складовите. Писах им (но на немския) че не отговаря на описанието, без да искам връщане, а по скоро частичен рефънд, сега получавам мейл че съм заявила връщане и qr код за връщане с дхл..
Утре ще мисля какво да действам.
Помня че някой наскоро писа за връщане с код..може ли да сподели как си генерира етикет?

Последна редакция: сб, 23 юли 2022, 09:46 от second

# 82
  • Sofia
С БГ Пощи има опция за пращане с проследяващ номер. Казват, че заради коронавируса не могат дори да кажат приблизителен срок, но маратонките които върнах миналата седмица така са пристигнали за седмица, чак се учудих. Когато заявите връщане от БГ адрес ще ви излязат етикетите, които трябва да лепите по пакета, включително информация за митницата. На мен се съгласиха да ми възстановят парите за доставката и сега гледам че са ми възстановили грешна сума, изобщо съпортът им напоследък не е това което беше. Най-добре се свържете с тях и ги уведомете, че ще връщате артикул. При мен бяха успели да загубят по някакъв начин тази информация Rolling Eyes

Много благодаря за информацията!
А по каква причина се съгласиха да поемат разходите за връщането?
Колкото до митницата – все пак, не е необходимо да се плащат допълнителни такси, така ли?

# 83
  • Бургас
Те май си връщат по 8 паунда по принцип,  ако не се използва предплатения етикет за връщане от адреса на превозвача.
Аз връщах слушалки януари месец с БГ пощи. Струваше ми 15-16 лв с проследяване и препоръка ли беше. Пристигнаха за около седмица. Изненадах се колко бързо се случи всичко. След, като ги получиха ми върнаха 8 паунда за доставката, макар че аз не съм пращала бележки и пр. Изобщо не съм искала да ми връщат пари, защото правих замяна на слушалките и се разбрахме в чата, че изпращам старите от България и те ще ми пратят новите до тук. Щеше да е прекалено да искам и връщането да поемат, ама ме изненадаха приятно.

# 84
  • София
Priorin 120 таблетки излиза 24 евро - при поръчка със Subscribe & save има 25% ваучер за намаление + стандартното 5% намаление за абонамента.
https://www.amazon.de/gp/product/B00E63ACZK/ref=crt_ewc_title_dp … KR8XB7XF&th=1
Аз не намирам ваучер за 25%, само за 15+5. Къде се вижда той?

# 85
  • София
Аз наскоро връщах до Англия с ггбг. За около две седмици беше доставката.

# 86
Аз не намирам ваучер за 25%, само за 15+5. Къде се вижда той?
Изчерпана е офертата вече, вчера беше активна ,но случайно видях поста след пускането му и поръчах 1 кутия.
Вижда се директно след описанието с чек бокс за да избереш офертата не намирам друга оферта за да приложа екран.
През зимата имаше и цена към 18 евро пак май беше с купон,но се изчерпваше на момента.

# 87
Ето така изглеждаше промоцията:

Следете линка, защото преди няколко дни пак имаше за кратко  -25% и явно периодично пускат ваучера .
Важно е продавач да бъде Амазон, защото само там има ваучер, а по подразбиране първа излиза най-евтината оферта, която не е на Амазон. В дясното поле, където са всички продавачи на продукта, може да се открие офертата на Амазон.

# 88
Момичета, да сте попадали на хубави спортни боти/равни ботуши 39номер. Разглеждам, но нищо общо с nредната година.
Също и боти за момче, 34номер, UK 1.5 или 2 може би.
Благодаряя

# 89
  • Sofia
Относно връщано до УК, ползвам GGBG.

Общи условия

Активация на акаунт