Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да откажа поръчка от Amazon?
Как да деактивирам преобразуването на валута за плащания, след като вече съм маркирал, че ще платя в евро или в левове?
Как мога да се свържа с отдела за обслужване на клиенти на Amazon?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да откажа поръчка от Amazon?
Можете да откажете поръчка от Amazon, като влезете в страницата за поръчки, намерите съответната поръчка и изберете „Редактиране на поръчката“. Ако има опция за промяна или анулиране, използвайте я. В противен случай парите вече са блокирани и се обработват. Всички поръчки могат да бъдат отказани или променени само докато не са блокирани средствата. Можете също да опитате да се свържете с чата на Amazon и да поискате отмяна на поръчката или да изпратите заявката за отмяна до вашата банка, за да я обработи по-рано.
-
Как да деактивирам преобразуването на валута за плащания, след като вече съм маркирал, че ще платя в евро или в левове?
-
Как мога да се свържа с отдела за обслужване на клиенти на Amazon?
Можете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти на Amazon, като посетите техния уебсайт и изберете опцията за контакт. За amazon.co.uk използвайте https://www.amazon.co.uk/contact-us, а за amazon.de използвайте https://www.amazon.de/gp/help/customer/contact-us/. Следвайте стъпките за избор на поръчка, тема и начин на свързване (имейл, телефон или чат).
-
Как мога да върна артикул, закупен от Amazon?
-
Как да определите правилния размер при поръчка от Amazon?
Поне инфлацията не беше се отразила на намаленията на Киндълите на Прайм Дей и за разлика от калъфа му, 6,8 инчовия Paperwhite вече пътува насам.
Иначе, мисля че освен ако не се поръчат от оригиналните амазонски калъфи, повечето други които се предлагат така или иначе са същите като от Али-то. Як фейл си е от моя страна, сега хем давам 20 евро за нещо което сигурно го има наполовина в Алиекспрес, хем вероятно ще чакам повече, отколкото ако го бях пуснала от там. Киндълът обаче е много хубав, на предишно намаление взех такъв на майка ми и от тогава му се точа.
Отделно някои от плащанията не искат да минат, при вас как е, имате ли проблеми с поръчките от Прайм дните ?