Тема 5; темата за китайски и корейски сериали, все още наречена "Гоблин"

• 31 023
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
На мен на тая снимка ми се струва, че носът му е различен, може да си го е променял след това...

# 91
  • вятърничава
Ризите са създадени за него Wink

И с малкия бяха много сладки Sunglasses

А майките на детската площадка бяха така Joy

# 92
  • гр. София
Това снимки от кой сериал са?

# 93
  • вятърничава
My Secret Romance
Не нещо изключително. Май издадох сюжета, трабваше в спойлер да сложа.

# 94
  • пак на Рив Гош
Този текущ сериал дали е добър - днес видях, че участват няколко от по-възрастните актьори от Скай касъл и ми хвана окото: https://asianwiki.com/Alchemy_of_Souls
Аз го гледам в момента, стигнах до 6ти епизод (утре ми се "полагат" 7ми и 8ми Joy) - доста ми харесва - магии, бой с мечове, хубави младежи (аз съм много пристрастна към главния актьор Wink ),  главната героиня е супер, има си и дозата "лоши" и дозата "мистерии"... изобщо, ако харесваш фентъзи, може да го подхванеш.

My Secret Romance го изгледах само заради Него Joy А Level Up ми беше голямо разочарование, и откъм сюжет, и откъм актьорска игра (Той беше такова дърво!). Не помня дали му дадох 6.5* или 7*, което за корейски сериал по моята скала си е направо ниска оценка.

Аз напредвам полека-лека с:
- Forecasting Love And Weather - изгледани 5 епизода - засега си върви "по ноти" (тоест, без излишни изненади откъм сюжет). Даже на моменти май метеорологията ми е по-интересна от Той и Тя Joy. Но става за гледане, де, стига да нямате проблем с визуалната разлика между актьорите. Вярно, че е нуна-романс, но Тя си е зряла жена, а Той има вид на осмокласник. Та може да е малко смущаващо. Добре, че знам истинската възраст на Сонг Канг Joy
- The Blue Whisper - изгледани 14 епизода - затвърждавам си мнението, че ако някой ден видя един жизнерадостен Ren Jia Lun, който се влюбва щастливо още от 2ри-3ти епизод, ще съм сигурна, че е човечеството или е напреднало неимоверно с клонирането, или най-накрая сме открили пътя към паралелна вселена Joy В началните кадри го дават как се смее в една сцена - май това е единствената за целия сериал! Очертават се много препятствия по пътя на Любовта, ще има още сърцераздирания (то и досега имаше).
А пък целувките му се получават много по-добре с Бай Лу, отколкото с Дилраба Wink .

# 95
  • България
Alchemy of Souls (2022) ми е в списъка, чакам да излезе и последния епизод.

След много мислене реших да гледам The Blue Whisper.
Не ми се пропуска вуксия, а и Ren Jia Lun вече ми е трети в списъка.
Добра филмография има, страхотно излъчване и не съм забелязала да има гейска роля, въпреки многото сериали, в които участва.
При първия си контакт с него изоставих сериала, въобще не ми хареса актьорът, а сега има реален шанс да заеме първото място в списъка ми.
Надявам се така да стане и с Дилраба и Зао Луси, но засега не ми се получава.
Точно заради първата се бавя с гледането на The Blue Whisper.
А пък целувките му се получават много по-добре с Бай Лу, отколкото с Дилраба Wink .
Не се и съмнявам, бяха страхотна двойка с Бай Лу, особено в One and Only (2021).

Само като ги погледна и ми става едно такова минорно.

# 96
  • пак на Рив Гош
При първия си контакт с него изоставих сериала, въобще не ми хареса актьорът, а сега има реален шанс да заеме първото място в списъка ми.
Аз за първи път го гледах в Ms Crow With Mr Lizard миналата година - https://mydramalist.com/58697-miss-crow-with-mr-lizard - и бях горе-долу на същото мнение. Отначало ми се видя един такъв, никакъв, не е стандартният красавец, ролята му пак беше на един сдържан бавновлюбващ се момък и даже по едно време мислех да спра сериала... но епизод след епизод взе да ми става все по-симпатичен. Много е изразителен с очи и микромимики, пък и добре си подбира ролите. Heart Eyes

# 97
  • България
А аз в The Destiny of White Snake (2018).
Там са го направили един блед, измит и се чудех какво толкова му харесват.

Но за мен лично той е доказателството, че има хора, които на пръв поглед са нищо особено, даже отблъскват, обаче талантът и излъчването могат да направят човека, който ги притежава много по-привлекателен от изписания, но дървен красавец. Или красавица.
Като Дилраба и Зао Луси. Не са лоши на вид, но едната е дърво, а другата неприятна според моите усещания.
За много хора са чудесни.

# 98
  • пак на Рив Гош
Liu Ying, има ли много змии в Бялата змия? Че имам фобия от змии и не мога да ги гледам... но пък искам да гледам Ren Jia Lun Joy

Аз приключих с Forecasting of Love and Weather (2022) - ами, раздвоена съм. Определено ми беше интересен откъм метеорология и откъм някои от второстепенните герои, но главните две двойки просто не ми харесаха. Той и Тя не ми стояха добре заедно. И двамата са добри актьори поотделно, но заедно не бяха достоверни. Може би с друг кастинг щеше да е по-добре. А двойката с Бившите просто ме нервираше. Макар че и те са добри актьори, просто не харесвах образите им. При това от самото начало.
Абе, дано следващите сериали и на Сонг Канг, и на Пак Мин Юнг, и на Юн Пак да са по-добри. На този му дадох 7.5*

Сега се чудя какво да почвам. Не стига, че в платформите имам отбелязани една сюрия, ами и като си дойдох в София, смъкнах поне още 20ина от нашите сайтове... Да си имам проблемите! Joy

# 99
Аз вчера изгледах From Now On, Showtime!.
Да ви кажа, много ми хареса!
Сериалът е нов, от 2022, и го загледах по погрешка - мислех си, че ще е реален за фокуси, представях си нещо като филм за Хари Худини, а всъщност се оказа фентъзи с магии и духове 😂Дет се вика - не били компютри, а компоти и не сме ги били изнасяли, а са ни ги връщали 😂
Но добре че стана тая грешка, че да го загледам иначе сигурно нямаше.
Главните бяха страхотни - красиви, добри актьори, сценария също, жанрът - неопределим - романтична хорър комедия 🤪
А комичните моменти бяха много добри, не помня откога не съм се смяла така на глас на филм 😃
Та - препоръчвам!

# 100
  • вятърничава
Роца, на това му викам аз голям проблем Yum

# 101
Този с фокусника не е ли за решаване на престъпления? Аз по принцип отбягвам такива (защото са много клиширани).
Напоследък се замислих дали да не гледам Добрият детектив, понеже го видях в класации за най-добри сериали.

# 102
Този с фокусника не е ли за решаване на престъпления? Аз по принцип отбягвам такива (защото са много клиширани).
Напоследък се замислих дали да не гледам Добрият детектив, понеже го видях в класации за най-добри сериали.
Да, разрешаване на престъпления, но обвързани с основната сюжетна линия, т.е. не е от типа “От местопрестъплението”, където всеки епизод разрешават някакъв отделен случай. Тук случаите са пряко свързани с героите - има един случай със сериен убиец отпреди 10 години, покрай който се е преплела съдбата на главните, и вече продължава и в съвременността (както и във времето на Чосон). Та заплетено е, но е логично някак, напасват ми се парченцата пъзел Simple Smile
Покрай основния случай има и няколко други, но и те са свързани с него, както и със съдбата на героите, главни и второстепенни. Т.е. разследването е на престъпления, които са пряко свързани с героите, не са случаи на някакви непознати хора. Иначе детективски или за прависти и аз не обичам да гледам.

# 103
Интересно, може да му дам шанс Simple Smile
Сега още доглеждам Алените маншети.

# 104
  • България
Liu Ying, има ли много змии в Бялата змия? Че имам фобия от змии и не мога да ги гледам... но пък искам да гледам Ren Jia Lun Joy
Ако тази змия ще те уплаши, не гледай:
Много страшен звяр в спойлер Heart
Скрит текст:
Реално това са демоничните им същности, а героите се показват като хора. Не се сещам за нищо страшно, но пък аз не се впечатлявам от змии. Не са ми приятни, но не са ми и страшни.

Общи условия

Активация на акаунт