Хайде на театър - 9

• 102 574
  • 999
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Неведение е много хубаво.
Не разбирам защо промоцията е само за билети на каса - предполага се, че тези, които купуваме онлайн сме достатъчно богати и не ни се полага отстъпка? Grinning

# 901
За "Горката Франция" отзивите бяха за лека и разтоварваща с много смях, нали? Какъв тип смях е?
Има билети за 3ти май.

Просташки смях или ? Утре ще мога да споделя,ще го гледам,но като знам тематиката, едва ли е нещо възвишено Grinning

# 902
Аз днес си взех билети по 10 лв. за Разходка с Гогол, Караконджул и отново за Фиеста и Живота е прекрасен.

# 903
  • София
Не разбирам защо промоцията е само за билети на каса - предполага се, че тези, които купуваме онлайн сме достатъчно богати и не ни се полага отстъпка? Grinning
Точно днес си мислех, че логиката е да има промоция за билети онлайн, защото това няма да побърка дамите на касите и струва нула лева усилие на Народния. Не знам защо насърчават реденето на опашки, а не си промотират доста добрата дигитална платформа. Ако е било, за да се появят пак епични снимки във фийдовете на социалните мрежи, трябваше промоцията да стартира в почивен ден, не в работен.

# 904
  • софия
И трябваше да има по-широка промоция.
Разбрах случайно от тяхно стори във ФБ, не видях пост. В ИГ също не съм сигурна какво има.
Вчера жената на касата каза, че в 9 ч. е имало малка опашка, но към 11 ч. нямаше никой.
Като го няма вече видния ПР експерт и нещата са странни 😁
Има стори, че е имало голям интерес
Скрит текст:

# 905
Моля споделете мнение за "Идеалният мъж", "Дивата патица" "Богът на касапницата" "Хъшове"

# 906
  • София
Отдавна не съм бил в голямата зала на НТ, но до кой ред се чува ясно? Първите 3 май не се брояха? Първи балкон далеч ли е от сцената?
Скрит текст:

Скрит текст:
Точно днес си мислех, че логиката е да има промоция за билети онлайн, защото това няма да побърка дамите на касите и струва нула лева усилие на Народния. Не знам защо насърчават реденето на опашки, а не си промотират доста добрата дигитална платформа. Ако е било, за да се появят пак епични снимки във фийдовете на социалните мрежи, трябваше промоцията да стартира в почивен ден, не в работен.
Може би е за по-мотивираните Grin , а и някои хора все още не ползват интернет...
Бурята заслужава ли си? Четох противоречиви мнения? Засега освен това и може би ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН (но като видях главния актьор малко се разколебах)
пп; За гостуващите не важи предполагам?

# 907
  • софия
Навсякъде се чува добре. На балконите отстрани местата са неудобни, защото разстоянието между редовете е малко, вижда се идеално (от балкона). Ако купувам места там, предпочитам да са фронтално.

Харесвам Морфов, но не бих гледала "Животът е прекрасен" пак. "Хъшове" и "Антигона" мога да гледам още много. Но в темата са писали хора, на които им харесва, както и такива, които не харесват харесваното от мен.

За втора поредна година е инициативата с билети по 10 лв.

# 908
  • В центъра на моретата
Здравейте,
Интересуват ме мнения за "За любовта..." по текстове на Яна Борисова с участието на Цветана Манева, Вергов, Петър Андонов, Дарин Ангелов. Ще бъде в паралелната програма на фестивала "Варненско лято"

# 909
Иска ми да си купя билет за Хъшове за юни, не съм го гледала, но няма как да стигна до центъра. Жалко, че няма билети онлайн.

# 910
Моля споделете мнение за "Идеалният мъж", "Дивата патица" "Богът на касапницата" "Хъшове"

"Идеалният мъж" го гледах преди 13-14 години. Хареса ми страшно много.
"Хъшове" пък гледах още докато Чочо беше жив и играеше в постановката. Толкова много ми допадна, че от тогава не смея да го гледам отново без него, от страх да не се разочаровам.
"Богът на касапницата" беше истинска наслада. Страхотн актьорски състав, играе се на Камерсна сцена - чисто удоволствие.

# 911
Някой да е гледал "О, щастливи дни!" в Сфумато?

# 912
  • София
"Идеалният мъж" за мен е рецитаторско представление. Карамазов и Мария Каварджикова бяха отегчени и не играеха. Този спектакъл отказа някои от хората, които заведох тогава, от Народния театър.
В темата е споменаван като много интересен спектакъл, а за мен беше досада и разочарование. Чувствах се излъгана. Може би в конкретната вечер, не знам.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 15:18 от ЗаСлон

# 913
  • софия
"Идеалният мъж" не е и моята постановка. Не ме грабна.

# 914
"Орфей" Гледали ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт