Прахосмукачка робот - 23

• 106 338
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 975
Аз ги вдигам върху масата на всяко чистене. Така направих у когато чертаеше картата.
И аз така правя, а после им чистя краката, защото когато се местят напред-назад, по краката им полепва прах, нищо, че пускам робот всеки ден - прахът извира…

# 976
Да, и аз, докато са обърнати на масата Simple Smile

# 977
Да, и аз, докато са обърнати на масата Simple Smile
О, не съм сама в лудостта си 🤗

# 978
  • София
И аз споделям вашата лудост. Grinning

# 979
  • Варна
Да пише някой, който не ги вдига, че моите са 6 тежки и не ми се занимава 😀

# 980
Аз пак да питам. Някой с мнение за hobot legee d8?

# 981
Ми не ги вдигай, щом искаш това да ти кажем Joy

# 982
  • Варна
Joy Искам да кажете роботчетата как се справят с чистене измежду 28 крака.

# 983
Зависи от столчетата и колко разстояние има между крачетата. Дали ще мине робота? Да не се заклещи? Пробвай, Диди. Иначе оптималното ти го казахме Simple Smile

# 984
  • Sofiа
В апартамента вдигах столовете върху масата, за да чисти робота, но там беше тясно и всичко беше минимализъм.
Сега в къщата не ги вдигам, но има много пространство около масата и столовете и той чудесно си маневрира между краката и си чисти.

# 985
Нищо не вдигам аз, не бих и вдигала.

# 986
Миналата година сменихме столовете с такива при които роботчето да може да минава между краката им. Преди ги вдигах на.всяко чистене, а сега през две седмици Simple Smile! Иначе на няколко дни забърсвам отдолу краката на столовете.

# 987
  • 1st floor
Никога не съм ги вдигала. И старият, и новият робот минават между крачетата и чистят добре.

# 988
И аз не вдигам, минава си.

# 989
  • varna
И аз се възползвах от черния петък .От Robosektor поръчах
 roborock s8  , от много четене на това се спрях .

Защо реши точно това? Какво надделя?

Спрях се на Roborosk s8 ,защото от доста време следя темата във фейсбук и този модел е най- препоръчан .Имах бюджет 1000 лв  ,апартамента е 90 кв, нямам килими- на дървен паркет и теракот съм , нямам домашни животни ...имам двама тинейджъра.Някой колеги си взеха от Кауфланд , но след това ги върнаха доста хаотични били . Отидох в магазин Зора  попаднах на служител , който не беше запознат с артикулите които предлага .Аз бях по информирана и задавах въпроси ....на които не можеше да отговори . Затова се доверих на мнения из форумите , марката беше тази само трябваше да избера коя серия , но това вече се определя от бюджета s8+ беше към 1500лв ,а s8ultra към 2500 лв.Чакам я , ще дам отзив .

Общи условия

Активация на акаунт