Пъзели 44

• 26 269
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Вчер и днес наредих този Сherry Pazzi

Сега отивам да ровя в Озон. Пак... Добрата новина е, че тези над 1000 не са особено намалени.

# 601
  • Варна
Добре, че пуснах поръчката. Три от пъзелите в нея вече са изчерпани, а един е с ограничена наличност. Ако бях чакала до утре, както мислех, щях да се пръсна от яд, че съм ги изтървала.

С голяма надежда чакам ново зареждане на Кобъл Хил. Надявам се да докопам някой ден коледните кемпери.

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 22:20 от HighSpeed

# 602
И аз тъкмо си харесах от твоите и отварям - няма ги. Побързах да пусна моята коледна поръчка😁

# 603
  • Варна
Айде похвали се. На мен ще ми е интересно. Винаги ме кефят коледни пъзели, мога да ги редя целогодишно Simple Smile

# 604
Дами, не съм спомням коя от вас реди този: https://www.ozone.bg/product/the-woodland-cottages-falcon-special-sets/.
Да попитам, с нормален размер ли са пъзелите?
FloridaM, аз ги редих. Да, с нормален размер са
Отивам да гледам намаленията

# 605
  • София, България
Показвайте какво поръчвате, аз ще пусна една малка поръчка може би сега, утре сутрин повече. Направо не знам накъде да гледам. 200 лева не ми мърдат.

# 606
Два от тези не бях ги виждала. На Eurographics
най- ме кефи:)

Скрит текст:

# 607
  • Варна
Коледните курабии са страхотни!

Айде, Мона Лиза, ти си на ред, казвай какво поръча Simple Smile

# 608
# 609
  • София
Hot Summer, и аз съм метнала око на курабийките от миналата Коледа, даже не участваха в една промоция 3 за 2. Чудя се дали ще ме дочакат утре. Има на Гибсън едни коледни украси и него съм добавила, но много се колебая, и аз отивам към 50 чакащи и ще си докарам някой семеен скандал Grinning

# 610
Още не съм гледала намалението. Мона Лиза, този с кучето на Гибсън искаш ли да ми го запазиш или да си го поръчвам?
Ето какво наредих аз

# 611
  • Варна
Аз разкарах всички Гибсъни от Любими. Нали наскоро купих сезоните им, 4х500 части. Дадох го на приятелка да го реди, днес ми се обади да ми каже, че качеството му е под всякаква критика. И като се сетих и пътуващия Гибсън какъв беше, отписах останалите.

# 612
  • София, България
Йоанка, кое куче?
Още не съм поръчала, ще е рани утре сутринта, защото имахме гости.

# 613
Май е към Toni питането:) доколкото знам тя си ги продава после:)

# 614

Общи условия

Активация на акаунт