Пъзели 44

• 25 836
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Моята поръчка от Озон дойде - много бързо отново. Дори не съм отворила кашона още, че има и една игра за детето😁

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 14:22 от Hot Summer

# 91
Привет, ето какво получих днес в офиса. Сега се чудя, тук ли да ги оставя или да си ги нося вкъщи, с риск да ме изгонят

# 92
След Vartoglava за Алиса съм аз. Не съм започнала нищо, защото видях, че наближава моя ред Simple Smile
Ще й пиша на лични

# 93
  • София
Йоана, занеси ги у вас и ги обяви за пътуващи Joy Ако не си го направила досега, обстойно им разясни що е това "пътуващ пъзел" и колко благоприятно се отразява на семейния бюджет и намаляване  на заетата  с пъзели жилищна площ Grinning

# 94
Сали, хаха, това съм го обяснила вече. Ама предпочитам да ги скрия, и да ги вмъкна по-нататък, от колкото да излъжа. Въпреки, че реално погледнато, вероятно е почти едно и също

# 95
  • Срещу планината:)
Привет в тези жеги,
Надявам се ,че плажуващите си прекарват отлично Nature Sun With Face
Утре съм на линия за предаване на мистериозната кутия. След мен е Vese.Vese.
Много благодаря на Бухтичка за цялостната идея и старанието което е вложила в кутията Flowers Hibiscus

# 96
Виждам, че има проявяващи интерес към Wasgij. Имам ето този https://www.ozone.bg/product/wasgij-destiny-20-the-toy-shop-wasgij-destiny/, без липси и мога да го пусна като пътуващ, пък накрая някой може да си го приюти, за да ми се освободи място за нов Laughing

# 97
  • София, България
Ето го Галисъна, както и да оплюя качеството ще е малко, иначе самата картинка е страхотна. Синята книгата със завъртулките беше най-трудната, а тази с точките просто я направих по метода - бучкам всичко поред. По едно време чак ръката ми се схвана от проби.

Започнах един много забавен Равенсбургер.
Cooking up a feast:
Скрит текст:

# 98
Аз завърших Крайбрежния, беше много морски, ох, дано да стигна и аз до морето. Поздрави на всички изгоряли.

Забравих да го снимам готов, но вече е в ръцете на Happy eyes.

Запознах е с Eleyn и с малкото захарно памуче Зори, аууу, такова весело детенце, да се разтопиш. Много се радвам, че се запознахме. Та в мен са дървените пъзели, изсипах Unidragon, респектиращ е. Още по-хубаво.

Утре и Мистериозната кутия ще е в мен Flushed
Бре, бре, какво ли има вътре?
И ще предам нататък нашия състезателен пъзел на R_Dew. Да видим кой ще падне под час.

# 99
  • София, България
Както казах вече няколко пъти за мен Мистериозната кутия е най-страхотният пътуващ пъзел. Преди малко Джо от никъде ме пита дали може пак да поискаме кутията. Joy

# 100
Уф, тия двойни Фалкони... Нещо не съм доволна от качеството им аз.
Мен много ме изнервя здравата сглобка и трудното разваляне

# 101
  • Варна
Това едно на ръка, но аз съм взимала два двойни и на двата никак не ми хареса качеството. Сякаш беше една идея по-кофти.

# 102
Не отваряйте Озон. Има нови пъзели на любимата марка Ravensburger. Heart Eyes Grinning

# 103
  • Варна
Отворих. Поръчах веднага. Този го дебна отдавна, само той ми липсва от серията.

# 104

Много красив и цветен пъзел. Днес и утре ще гледам да напредна:)
Elfi, аз имам интерес към пъзела.
HighSpeed, много е готин! Аз сякаш не се впечатлих чак толкова от качеството на Ravensburger.

Общи условия

Активация на акаунт