СЕДМИ КЛАС - 18.07 - 25.07 - По-доброто класиране - Второто!

• 59 017
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
UP, тъкмо от Поло взе сакото, три ризи и тениски с якички. Ама от Одрин ги купихме, там се оказаха на половина цините в сравнение с нашите тук. Не че специално ходихме за това де, просто използвах момента 😀

# 646
  • София
Ако знаете как се купуват джапанки на два броя деца...
Малката хареса едни, няма номер. Брат й също се тръшка, че искал нам-си-кои. И в същото време баш-кифлата се изстрелва от дъното на магазина - има 'джорданки' (туй са прословутите найкове, по които припадаше пролетта), ще ми ги купите ли? Ко речИ?...
После в кроп/cropp уж търсим бански за брат й, тя пак се изявява с къси дънки и потник. Омммм...

Нещо подготовка за морето много ни напрегна с мъжа. Той заложи на бира, аз се ориентирах към сладоледа.

# 647
Моите човечета са с високи сводове и тънъки стъпала. Хем широки, хем тесни идват повечето модели Simple Smile)). С обувките е кошмар.

# 648
Аххх къде отиде едно времешното пазаруване. Няколко магазина, номерацията беше с номер и половинка, дрешки, избор почти никакъв, но пък и сръдня нямаше. А онези маратонки - ромика, и още една марка имаше, кви убавки си бяха. Късаха се чак когато ти станат мънички, и пак ги носехме, но за игра. По физическо по шорти и тениски, на някои от тях имаше картинка, а между картинката и плата свирчица, ти я тупнеш тя ти свирне, кеф. Тогава с кеф се ходеше по магазините. А ся съ мръщим. Избор голям, качество никакво а размери трудни за намиране.

Монтал, Юп, да се оправят децата с тия стави. Гадна работа. Ся и казах на кокончето, за пореден път, да не си пука ни пръсти, ни врат. Най вече на краката, все като ги свие, и те пукат. Грозен навик доби. Навремето, в основното училище, една учителка правеше забележка на едно дете от класа, и взе да обяснява защо не трябва и не е хубаво да се пукат пръстите.

Аз пък тамън се похвалих, и с идеята, че съм се отървала от проблема с подуването и болката в рамото и шията, и сега отново се появиха. Май - май, ще трябва да се ходи пак по лекари. Аман значи.

Успех на участващите в трето, късмет ви желая.

# 649
Момичета, малко ви нахълтах в темата покрай наборката, сега като ви чета - души сте страхотни. Не съм писала от 5 години, когато каката беше наборка 😉😊 Тогава викам ще спра, че се пристрастих 😄 По дамите от Пловдив, пращам много поздрави на най-хубавия град, моя град 😉😊 като видях снимката на Иван Вазов и се разчувствах, там съм пораснала, баба живееха точно срещу ТУ, обикаляхме в градината имаше и къщичка с лебеди там и жаби имаше 😆, беряхме джанки, смокини и нар от дворовете.  В 4 клас като си дойдох в София, децата тук незнаеха какво е нар, как да им обясня, че аз съм го брала от дървото😊 🤗

# 650
  • Някъде там...
И моето до 4 клас беше в 125-то. Купувах униформите от шивач до училището. Бяха много много по-евтини. А и отивах с детето и дядото имаше ушити и ги даваше веднага. Не сме чакали месеци. Тениските му бяха супер. На Боните от зелени ставаха жълти за три изпирания. Неговите си оставаха зелени.
Тези, които ще учат в 125-то, имайте предвид, че в училището е много горещо. Купувайте само най-тънките варианти. Подплатени суитчери никога не е ползвало нито едно дете в нашия клас.

Моите момичета си ползват и подплатените суитчери в 125. Не са зиморничави, и аз им се учудих, но цяла зима си ходиха с тях и тениска от униформата с дълъг ръкав. Може би има значение, че класната им стая е на последния етаж. Лятото е много топло, но им дават мобилен климатик. Аз от Бонита съм доволна, що се отнася до качеството. Но цените са уау... Ако трябваше да ги купувам въпросните суитчери, не бих ги купила, но са ни наследство от приятелка с по-голяма дъщеря. Едната щерка дори си слагаше тениска от униформата, лек пуловер и лекият суитчер по едно време.

# 651
  • София
Нашите ризи ги продават само на едно място - 38 лв за 1 бр. Rolling Eyes
Когато децата в ЧУ ходиха с униформи те също се шиеха в Бонита и бяха с ужасно качество.И затова купувах тенисни с подобен цвят и им зашивах емблемите от малите тениски.Ако вашите емблеми не са бродирани,пробвай този номер.
Ренидент,
Скрит текст:
В събота бяхме на сватба.Голяма жега беше.Изуми ме голям брой хора със спортни обувки особенно младите(булката и тя беше с бели маратонки).Другата част(като мен) след официалната част се преобу в удобни обувки.Някои и се преоблякоха с къси панталони и тениски.Майката на младоженеца съжеляваше ,че няма други обувки и накрая ходеше боса.Имайте впредвид и удобни обувки.

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 21:13 от Натуся

# 652
  • Някъде там...
Последният път като купувах тениска от Бонита, продавачката ши емблемите на място даже. Оцъклих се. Simple Smile

Моите девойки са на 13, но едната ми е 170 см. Харесват Reserved, Н§М, New Yorker. Онлайн поръчвам предимно. Носят много и една немска марка - С§А, имат доста тийн предложения, поръчвам онлайн, с превозвач. Като размери - 164, 170 см, отскоро взимам и ХS, S от дамското.
Обувки също взимам онлайн, от Амазон. Набелязвам си определени марки и влизам по намаленията. Сигурно от повече от 10 години не съм си купувала обувки по класическия начин...

# 653
  • Пловдив
Натуся, първата сватба е в Англия. Там на коя дата е лятото никога не е ясно. Да не говорим колко протоколни неща има. Никой няма да се преоблече там, дори да умират от жега. Даже сакото няма да си свалят. В Бг е в началото на септември. Знаят за жегите и нямало да бъдат с фракове. Опитах се да обясня за ленени костюми, но само младите възприемат идеята. Ще има припаднали според мен ,но пък най-добрия реаниматор в града е гост ,така че съм им осигурила и лекар на терен. А доколкото си познавам щерката никога няма да се обуе в маратонки на сватбата си.
Жабче, и аз пазарувам онлайн само, но с размерите на девойката почва да става трудно. Не може да носи маратонки 37 и обувки 35, но и това ще мине.

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 22:28 от renydent

# 654
  • Майничка
Между 36 и 38 номер спрях да купувам онлайн на девойката обувки, различни от маратонки, мерени предварително. За година и половина докара до 38.5-39, така че сега вече е в обсега на фамилните дамски крака и все има на кого да ги пробута.

# 655
Мацки, някой знае ли към колко часа да очакваме списъка със свободните места за трето класиране. Струва ми се Rolling Eyes че някой беше в контакт с РУО- София ...дали има инфо да се включи?

# 656
Във Варна са ги обявили. Ама в МГ-то имало професионална праралелка?? Направо съм в шок.
Уточнение, изглежда не са за 8 клас.

# 657
Днес ли ще публикуват свободни места за трето класиране? На страницата на съответното руо ли?

# 658
  • София
Днес ли ще публикуват свободни места за трето класиране? На страницата на съответното руо ли?
Да.
Извинявайте, че от време на време нахлувам в темата ви, помагам на близко дете. Ще реди и то наново желания сега за трето класиране. Някой може ли да ми каже, ако не се е явило детето на проверка на способности по ИИ дали може да посочи и паралелки, в чието балообразуване участва ? Наясно съм, че балът ще е нисък с 0 по ИИ, но дали допуска системата въобще участие за тези паралелки?

# 659
Здравейте, къде точно ще се публикуват свободните места, може  ли линк ?

Общи условия

Активация на акаунт