СЕДМИ КЛАС - 18.07 - 25.07 - По-доброто класиране - Второто!

• 59 223
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
  • при моите любими
Сега гледам баловете на второ от Дидева ♥️.
5 стотни са ни разделили от 19 то. Да, по близо ни е , но е бизнес училище повече ,а моята бяга от " икономики".  Така че в 125 то влизаме с приличен бал + 5 т над минималния за момичета. Хич не е нисък бала , нищо че е 3 пъти бел. И най- важното, хуманитарен профил и с английски, да не се мъчи. Втори руски.
 Казах ли ви, че съм много доволна,предвид резултата и по мат от НВО. Имаме съвсем прилично училище 🏫!
Сега , като прочете че нямат хартиени учебници, а ще им раздават устройства и еврейската закалка се обади - " Поне няма да даваме пари за учебници" 🤣
Не се радвай предвварително. И във 2ра ЕГ са с таблети, но ми взеха 282лв за учебници.

# 196
Някой знае ли къде може да се намери информация за незаетите места по училища за трето класиране?

# 197
Сега , като прочете че нямат хартиени учебници, а ще им раздават устройства и еврейската закалка се обади - " Поне няма да даваме пари за учебници" 🤣
Не се радвай предвварително. И във 2ра ЕГ са с таблети, но ми взеха 282лв за учебници.
                   Може всички да сте без пари за учебници!Нали обещаха за всички ученици безплатни! Smiling Imp

Някой знае ли къде може да се намери информация за незаетите места по училища за трето класиране?
                  На 25.07 списък в РУО.

# 198
  • София
Тъкмо и аз щях да напиша, че най-вероятно ще имате и хартиени учебници.

# 199
Какво означават нулите в справката за минимален и  макс. бал за второто класиране -  че е нямало кандидати или че местата вече са заети от първото класиране?
И аз това се чудя? Опитвам се да разбера дали класа ще е само от момичета или ще има по някое момче за цвят Simple Smile
Ако момчетата, приети на първо класиране не са се придвижили по-напред, все още са си там. Просто на второ класиране няма приети момчета.

# 200
  • Sofia
Здравейте, има ли приети в 1АЕГ с немски?

Има да, даже записани.

# 201
За 2- АЕГ, госпожата, която ни разясняваше за часовете по английския език, каза че учебниците са за вкъщи- да не са по цял ден пред компютър. Може да поискат и половината сума за таблета обаче.

# 202
  • Varna
Във Варна , никой ли на остана да чака второ класиране?Да видим как са се променили баловете.
Честито на всички приети и дано да са си техните места.

# 203
За 2- АЕГ, госпожата, която ни разясняваше за часовете по английския език, каза че учебниците са за вкъщи- да не са по цял ден пред компютър. Може да поискат и половината сума за таблета обаче.
Първата година ги предоставя училището безплатно, от втората си ги купуваме ние.

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 17:28 от together1

# 204
Оставаме на същата позиция, в зоната на яката касапница - 442.5 бал, момиче, 32-ро с английски и испански. Ще се записваме, дано й е на късмет.

Параход, дъщеря ми тази година завърши същата паралелка в 32-ро, ако сте при същата учителка, Емилия Христова, тя е страхотен човек, обичащ професията си, много добре ги подготви по езика!
И моята дъщеря беше с Емилия Христова в 8-ми клас. Страхотна е и има подход към тийновете. Само хубави неща мога да кажа за нея.
Когато я приеха в 32-ро един месец ревах, че не е2АЕГ, но още първия месец с Христова разбрах, че няма за какво да съжалявам.

# 205
Остана девойката 133-то с френски...За записване пжследно медицинско нужно ли е или на по-късен етап може да се занесе?

# 206
Не е нужно сега, а и не е медицинско точно (то е само за ПГ), а ежегодната здравно-профилактична карта.

# 207
Пюрче, знаех си, че на края, все пак ще си ви хареса мястото.

Lakers, не бързай, ще излезнат всички балове от всички класирания,  има време.

Еее, поздрави на Бора и голямо браво, за картинката на страницата. Ако сега съм познала, че няма да имаме за трето. Значи едната купа може да се ползва за напитки.

Но тук ми се губят едни мами, от доста време не са се вясвали. А едни други, пък от преди НВО - то. За тях се чудя къде се дянаха.

# 208
Аз да попитам. 134 СУ е със статут на държавно, а не общинско. Това има ли някакво значение за кандидатстване в чужди университети? Благодаря

# 209
  • Варна
Във Варна , никой ли на остана да чака второ класиране?Да видим как са се променили баловете.
Честито на всички приети и дано да са си техните места.
Ние чакахме. За МГ - немски , Мат, Инф /мин.бал 493,5/ Нашият бал е 491,25, няма раздвижване при нас, остава СиХН. Пред младежа има само 1 дете, тук някой беше писал, че го познава, не знам дали то е прието в паралелката

Общи условия

Активация на акаунт