СЕДМИ КЛАС - 18.07 - 25.07 - По-доброто класиране - Второто!

• 59 153
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
Да, руският не беше желан и не сме писали въобще такива паралелки. Иначе в процеса се запознах с казуса за профилите Simple Smile
Казах ви аз, че руския ще обърне бая прогнози Simple Smile ..... ние също не сме писали паралелки с руски ...иначе щеше да е влязъл ... познавам и други хора, които не искат руски....

# 181
  • София
Здравейте!Някой приет испански с португалски в 164 ГПИЕ?

# 182
  • В царството на игрите:)
И ние мръднахме с едно желание напред и сме в 7. СУ АЕ/ИЕ . Детето е доволно - познава си училището, района, чист езиков профил е. Аз ще продължавам да си сънувам 32. СУИЧЕ Rolling Eyes (не знам защо толкова му се прехласнах, ама такъв мерак ми беше).
Аз вече спрях да го сънувам, защото след изнесените балове след второ класиране стана ясно, че сме взели правилното решение и сме я записали на първо класиране в 1 СУ /испански и английски/, защото бала за 31во и 32ро пак нямаше да стигне с 0.5 точки. Така или иначе тя е доволна, което не е без значение.
Поздрави за всички придвижили се напред Simple Smile
р.р. Темата за 1 СУ е тази
https://www.bg-mamma.com/?topic=1464929.msg45058152#new

# 183
Ако бяхме участвали във второ класиране младежът щеше да се класира в хуманитарната паралелка на 125 СУ - балът му е с две точки отгоре. Дано е на късмет мястото ни.

# 184
Някой в Ловешката езикова да е влязъл

# 185
  • София
Ще си имаме братовчедка в 1АГ. Не е успяла да мине напред племенницата.

Като гледам паралелката на моята - балът е паднал за момчета, но не и за момичета.
Добре, че след 2 години ще редя училища за момче. Че баловете на софийските девойки са убийствени. А моите моми гледат да минат леко, не обичат да си дават зор и двете.

# 186
  • София
Да, руският не беше желан и не сме писали въобще такива паралелки. Иначе в процеса се запознах с казуса за профилите Simple Smile
Казах ви аз, че руския ще обърне бая прогнози Simple Smile ..... ние също не сме писали паралелки с руски ...иначе щеше да е влязъл ... познавам и други хора, които не искат руски....
Привет на всички вълнуващи се тук. Чета с интерес, защото догодина ще имам седмокласник.
Дано тази тенденция се запази, все по-малко хора да искат руски...защото ние него ще го искаме. Синът ми учи в 133-то и ще "гоним" училища с руски и английски..целта е да не включваме още един език.  Баловете за момчета са постижими, но ако детето е мотивирано, а у нас мързелът е на пиедестал Bowtie
Успех на всички класирани деца.  Този филм го играх преди 8год и тогава дъщеря ми не мръдна между 1-во и 2-ро класиране. Не успя за ФЕГ, и остана в 133-то с френски. Но училището й хареса много. Така, че всяко зло за добро.

# 187
Какво означават нулите в справката за минимален и  макс. бал за второто класиране -  че е нямало кандидати или че местата вече са заети от първото класиране?

# 188
Здравейте, има ли приети в 1АЕГ с немски?

# 189
В Добрич в Езикова гимназия много голям спад има в баловете при второто класиране.
Не очаквах токаво нещо.
За едната паралелка близо 100 точки спад!!!!!!!

# 190
  • София
Балът и за моя син не е мръднал особено, остава както беше на 1во класиране.Като цяло и той и аз сме доволни-119 СУ.
Искам да зададам един странен въпрос ,при записването трябва ли и ученикът да присъства?

# 191
Оставаме на същата позиция, в зоната на яката касапница - 442.5 бал, момиче, 32-ро с английски и испански. Ще се записваме, дано й е на късмет.

Параход, дъщеря ми тази година завърши същата паралелка в 32-ро, ако сте при същата учителка, Емилия Христова, тя е страхотен човек, обичащ професията си, много добре ги подготви по езика!

# 192
Какво означават нулите в справката за минимален и  макс. бал за второто класиране -  че е нямало кандидати или че местата вече са заети от първото класиране?
И двата варианта са възможни, независимо от наличието или липсата на квоти.

# 193
  • Сф
Сега гледам баловете на второ от Дидева ♥️.
5 стотни са ни разделили от 19 то. Да, по близо ни е , но е бизнес училище повече ,а моята бяга от " икономики".  Така че в 125 то влизаме с приличен бал + 5 т над минималния за момичета. Хич не е нисък бала , нищо че е 3 пъти бел. И най- важното, хуманитарен профил и с английски, да не се мъчи. Втори руски.
 Казах ли ви, че съм много доволна,предвид резултата и по мат от НВО. Имаме съвсем прилично училище 🏫!
Сега , като прочете че нямат хартиени учебници, а ще им раздават устройства и еврейската закалка се обади - " Поне няма да даваме пари за учебници" 🤣

# 194
И аз това се чудя? Опитвам се да разбера дали класа ще е само от момичета или ще има по някое момче за цвят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт