СЕДМИ КЛАС - 18.07 - 25.07 - По-доброто класиране - Второто!

• 58 992
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
  • Varna
Във Варна все още няма нищо. Сигурно са на плажа Simple Smile

# 706
  • Варна

От поне 2 часа информацията е изнесена на сайта на РУО-Варна.

# 707
Като гледам, колко много свободни места има в Добрич. Техникумите са празни. Даже в ЕГ има цели 3 места. Няма желаещи за професионални паралелки. А търсенето в града е огромно. Мама също на 67 продължава да работи, няма кой да я замести. А младите се юрват в СУ тата , и накрая нищо. В нашия малък град имаме близо 8 паралелки с компютри. Всички са запълнени. Но после , колко от тях наистина ще могат да се реализират.
Мислех да го натисна моя за професионални паралелки, но като помня миналата година колежка колко разправии имаше с нейното дете, че не можеше да сформират паралелка и трябваше в последния момент да търси някакви места някъде си....просто рекох, не....а има наистина нужда от работни кадри, който освен компютри и икономика поназнайват и други неща

# 708
  • Varna

Я гледай ти. Мен ме е напекло значи . Майтапа настрана, но  в "Прием на ученици " няма нищо качено
Поправям се - видях го

# 709
  • Mars Hotel
Разглеждам свободните места сега. Нормално ли е да има толкова много, не съм гледала предишни години? Има свободни в почти всяка паралелка за Втора английска, има и в СМГ, НПМГ, Испанската, Немските... Дали много хора са решили да останат за трето класиране тази година или и предишни години е било така?

# 710
  • София
И в предните години беше подобно.

# 711
Разглеждам свободните места сега. Нормално ли е да има толкова много, не съм гледала предишни години? Има свободни в почти всяка паралелка за Втора английска, има и в СМГ, НПМГ, Испанската, Немските... Дали много хора са решили да останат за трето класиране тази година или и предишни години е било така?
И аз това загледах, навсякъде са обаче по 1 - 2 места поне за тези от по-желаните училища, като се съберат сборът им надали ще е повече от 20 - 30 места, което за София не ми се струва много и ако се разбият и по квоти, където има, още по малко стават бройките.

# 712
Добре, а какво е обяснението? Защо има свободни места в тези гимназии?

# 713
Различно може да е обяснението записано в ЧУ, дете с висок бал, което да се пробва в по-желана гимназия на трето класиране и т.н.

# 714
Добре, а какво е обяснението? Защо има свободни места в тези гимназии?
             Може някой да се е записал в у-ща,които не са към МОН,частни,чужбина,други области или е решил да си пробва късмета на 3-то.Местата изобщо не са много.Всяка година има свободни и се появяват такива и в елитните след 3-то класиране.

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 17:05 от Didia

# 715
  • Варна

Я гледай ти. Мен ме е напекло значи . Майтапа настрана, но  в "Прием на ученици " няма нищо качено
Поправям се - видях го
Извинете, може ли линк? Аз не успявам да го намеря! Благодаря!

# 716
може ли линк за Варна, не мога да се оправя в сайта на РУО, не виждам за 2022 справка за свободни места за трето класиране?

# 717
  • Varna

Поправям се - видях го
Извинете, може ли линк? Аз не успявам да го намеря! Благодаря!
https://ruo-varna.bg/images/files/2022/mesta-3etap.pdf

# 718
Най - важното да не забравяме, нека да има, че да се избира.
Преди известно време, в един от научнопопулярните канали, тоз дет говореше, каза - на лъвът му е предоставена възможноста, да си избере от менюто, на масата има наредено всичко от менюто, само остава да си избере какво ще бъде.
Та и с трето е нещо такова. Менюто го има, избор има, остава да се редят и да се чака.

Я Ирчик, да каже как е със китайския грим и болежките? Новото - старо возило? Преодоля ли всички стресови ситуации?

Нинката и тя да каже как е?

И болничките също да се обадят, подобряват ли се?

lakers, ма аз ти се чудя на теб. Да живееш на морето, и вместо да нахлузиш джапанорите, да метнеш хавлията, и заедно с персонала от РУО - то да чакаш на плажа. Ти си седиш уютно някъде другаде. Трябваше да удариш някоя и друга биричка, за мезенце - цаца или мидички, пък тогава да видиш как бързо щеше да ти мине времето.

# 719
  • Varna
Най - важното да не забравяме, нека да има, че да се избира.
Преди известно време, в един от научнопопулярните канали, тоз дет говореше, каза - на лъвът му е предоставена възможноста, да си избере от менюто, на масата има наредено всичко от менюто, само остава да си избере какво ще бъде.
Та и с трето е нещо такова. Менюто го има, избор има, остава да се редят и да се чака.

Я Ирчик, да каже как е със китайския грим и болежките? Новото - старо возило? Преодоля ли всички стресови ситуации?

Нинката и тя да каже как е?

И болничките също да се обадят, подобряват ли се?

lakers, ма аз ти се чудя на теб. Да живееш на морето, и вместо да нахлузиш джапанорите, да метнеш хавлията, и заедно с персонала от РУО - то да чакаш на плажа. Ти си седиш уютно някъде другаде. Трябваше да удариш някоя и друга биричка, за мезенце - цаца или мидички, пък тогава да видиш как бързо щеше да ти мине времето.
Нашето море от няколко години съм го отказал.За последните 4 години имам точно 2 бани Simple Smile Иначе за другото се пазя за по-късно Grin

Общи условия

Активация на акаунт