Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - Тема 7

• 31 397
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте дами. Някоя от вас, има ли тази рокля. Може ли да споделите отзиви за нея
https://alessa.bg/engaged-in-rome-maxi-roklya

# 646
Поръчах последната L-ка на панталона Dare to dream, дано качеството да оправдае цената, че в последно време все попадам на много "калпави" продукти (не на Алеса). Засега от техните съм доволна. 😀

И аз приключвам с поръчките поне до октомври  поради същата причина. 😀

Аз го имам клина, материята е добра! Единствено не ми допадаше, че около глезена беше свободен и трябваше шивачката да го стеснява.

# 647
Преиздали са Big Reputation Ruffles роклята и, тъй като ми седи от една година в любими я поръчах. Не знам за кога, не знам дали ще мога да я нося септември, но щом от толкова време я искам все ще намеря приложение. На всичко отгоре мислех да направя замяна със зелената рокля Over The Rainbow, тъй като не ми седеше особено добре. Облякох я, за да се убедя, че е за връщане и да звънна обаче сега съм свалила 2-3 кг. и много ми хареса как ми седи. Разкошна рокля е! Тъй като е по-плътна материя си я представих есента с дънково или кожено яке и май ще си я оставя. Утре идват и нещата от намалението и фалирам 😂

# 648
Аз така и не разбрах - ако си купиш вино и ти дават 15 % отстъпка. Ако си с морано карта наслагват ли се? Или е само за тези , без морано?

# 649
Аз така и не разбрах - ако си купиш вино и ти дават 15 % отстъпка. Ако си с морано карта наслагват ли се? Или е само за тези , без морано?
Едва ли, аз също съм с карта, но не ми се насложиха отстъпките.

# 650
     Питах ги, не се наслагва отстъпката

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 20:48 от Цвети С

# 651
Много бързо са пуснали намалените неща .
Не се натрупват отстъпки .

# 652
Някой някоя снимка до пусне? 😊
Особено някоя сполучлива дрешка

# 653
  • Варна
При мен няма известие за скорошно изпращане, а уж ги подбирах всичките налични 1-3 дни, накрая при плащане ми изписа 12 дни.

# 654
При мен няма известие за скорошно изпращане, а уж ги подбирах всичките налични 1-3 дни, накрая при плащане ми изписа 12 дни.

Аз се надявах и аз за 12 дни ,че и повече. Ама ето днес нещата ще са при мен.
На някакъв случаен принцип ли е , не мога на разбера...

# 655
Предполагам , че имат наличност и ги шият другите и изпращат по ред на поръчките каквото е налично.
Аз не бързам да ги получа , че отидоха доста пари по тях .

# 656
  • Варна
А де... не знам. На теб ти изписа 12 дни, но са ти ги пратили ли?
Почвам а се чудя дали пак не направих грешка. Тоя панталон F#ck being average все ще го поръчвам и все в последния момент поръчвам друг, много съм зле Grinning Първо вместо него поръчах Go for it панталона - не ми хареса, върнах го. После пак тъкмо да го поръчам и в последната секунда реших вместо него да взема Undefeated in fashion. И сега на намалението уж беше в началото част от него и го сложих в кошницата, после го махнаха и вместно него поръчах City Lights в оранжево и You Already Know в бяло. И сега ако пак не ми станат вечеееееееее...

# 657
  • София
Аз след малко чакам поръчка с един стар бански havana tropicana и плетения син гащеризон, който е за приятелка - stop and stare. Тъкмо отиваме на море утре, а и края на септември също. Така че се надявам да ми стане долнището, че е ХС. Пък те тия високата талия с ми стават. Ама да видим 😄

# 658
Края на септември подходящо ли е за море все още ?

# 659
  • Варна
В Турция - да Grinning Аз съм от Варна и във Варна не става. Даже съвсем скоро мисля, че ще приключим с морето.
Някой има ли това якенце да изкаже мнение, че нещо много ми се е набило в главата. Не че го има налично, ама ако изпадне отнякъде ХС мисля да си взема.

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 09:17 от Didi_Bidi

Общи условия

Активация на акаунт