Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - Тема 7

• 31 412
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
На мен не ми допада, че мечетата са копие на Moschino принта, даже Мими беше пуснала снимка на малката и на сандалите и имаше същото мече, помислих, че сандалите са Алеса, но като увеличих видях, че пише Moschino на тях. Иначе дали са детски или не, това си е до вкус, никой от нас не е прав или крив когато става дума за вкус. Просто щеше да е готино те да измислят някакъв принт, който да е тренд, а не да взимат световен бранд и да го слагат на техни дрехи. Примерно една рокля, която преди години пуснаха и беше страхотна (според мен) е една със сини папагали, не знам дали я помните, ама ми останаха очите по тези папагали.

# 631
Някоя от Вас има ли този панталон и какво Ви е мнението, прекалено умален ли е? Аз предпочитам точно такива "прилепнали" по тялото модели и съм се спряла на този. С ханш 102см. съм и имам притеснения да не се окаже тесен.

# 632
Някоя от Вас има ли този панталон и какво Ви е мнението, прекалено умален ли е? Аз предпочитам точно такива "прилепнали" по тялото модели и съм се спряла на този. С ханш 102см. съм и имам притеснения да не се окаже тесен.

Бях го поръчвала в Хс (ханш 86,но пък талията ми е 65).Нещо тези шарки мен лично ме правеха по-широка. Определено  не съм фен на тези модели . Имам един друг стара колекция,но е изцяло черен и седи по-добре  . Саво че става на пилинг  в колана и трябва да се чисти.
Относно мечетата на мен не ми допадат,ама имам 2 тениски  хахаха Аз все още съм фен на Мини Маус независимо  от възрастта. (36)  Мечето  наистина много прилича даже и като изработка на Moschino, но Алеса излезнаха с номера,че абсолютно  всяка марка има такива мечета.

# 633
Момичета, какво мислите за тази рокля, и тя като яхтената пада тежко и е с шлейф, би ли стояла добре като ежедневна лятна рокля с малко по-къса дължина? Харесва ми самият модел, че не изисква сутиен, защото в жегата поне мен ме дразни доста. Гледах и разни снимки в пинтереста да видя ще стои ли ок подобен модел, но по-къса, за да си ходя с ниски сандали. Или другата им червена рокля с цепката май е по-подходяща за неофициална, тя даже май е малинова, не ярко червена. Дайте мнение. Снимките са примерни, аз даже бих я пуснала още по-дълга, колкото да не я настъпвам при ходене и слизане по стълби. ☺️

# 634
Море, според мен чарът на тази рокля е в дължината и. Аз не харесвам дължини до прасеца. А и този модел според мен няма да е ок с такава дължина

# 635
  • Варна
И аз тъкмо отворих и гледам новите бански с мечета. На Мая ми хареса, другият със сигурност ще ми е дойдат големи чашките. Тъпо е, че още пускат летни модели, но в крайна сметка дори не е нужно в разни емирства да ходиш, в Турция също сезонът е септември и октомври. Аз за септември имам други планове, затова изместих почивката за началото на август, но реално беше ужасно горещо по това време. Но да, изобщо не ми се гледат даже летни модели вече.
Страхотна е червената рокля с дължината, с която си е, но като модел не е ли същата като тази с бръмбарите? Ти какво се отвори на такива рокли 😀

# 636
Искам червена рокля, тая с бръмбарите ми е тясна, я отслабна, я не. А модела е друг, гърба е съвсем различен, няма шлейф и има цепка отстрани.

# 637
Качили  са едни стари кърпи  от колекция преди 5 лета. Цената е била 33 с Морано. Допада ми този цвят ,но дали ще ги пуснат в наличност  не се знае.

# 638
Някой има ли от зимните шапки и какво е мнението ви. Разпъват ли се много с времето

# 639
Някой има ли от зимните шапки и какво е мнението ви. Разпъват ли се много с времето
   Аз имам черно бялата Alessa лого, хубава е, не се е  разпънала, но и не съм я носила много често.

# 640
Яхтената/и червената са супер стилни. Но аз се въздържах дори и на добрата цена от 150 лв. да поръчам, защото имам много други и това си е рокля или за повод, или поне не за кварталния бар и грил с децата, дето масово само това мога намажа напоследък. Ако имате лайфстайла да излизате поне 2-3 пъти месечно някъде, още по-добре по море, курорт, ще е супер Simple Smile Иначе ще бъде обречена на 1-2 носения на сезон, наред че всички имаме много тоалети(предполагам). Аз затова все гледам нещо като за офис или по-лежерно.

# 641
Аз получих шапката като подарък към поръчка и много исках да си я нося, но като я сложих толкова зле седеше, че я продадох. Много, много плътно седи и не знам на кого би застанала добре. Гледам има снимки на клиентки, на който  не е толкова зле, но масово ги продаваха тогава.

# 642
Отказах дългата яхт рокля в бежово и поръчах mad love горнището за зимата и синята тениска от намалението с огромните надписи. Ако не ми хареса на живо ще я върна, но горнището отдавна го искам 🙂
Аз мислих, че ще  го включат в намалението, тъй, като не е нов модел, но не ми се усмихна късмета 😃
Приключвам с поръчките до зимната колекция октомври, че се разорих .....

# 643
Поръчах последната L-ка на панталона Dare to dream, дано качеството да оправдае цената, че в последно време все попадам на много "калпави" продукти (не на Алеса). Засега от техните съм доволна. 😀

И аз приключвам с поръчките поне до октомври  поради същата причина. 😀

# 644
Много се чудия на exist loudly розовите къси панталонки, има ли доволни от тях?

Общи условия

Активация на акаунт