Отговори
# 45
Здравеите и от нас!Ние сме доре онзи ден ни биха 4 имунизации #Crazy,милия не плака много наи-важното не дигна температура.Вал тая твоя ве6тица е за убиване #2gunfire,не и обра6таи внимание нали си ве4е надале4е.Добре до6ла на новата мама  bouquet малката е голяма сладурана.Нети един глас и от дале4на Испания Grinning,за  твоята сестри4ка много е хубава.Ве4е о4аквам новите попалнения за август 2007,наистина времето ети барзо.Ниве ве4е заспиваме сами4ки пускам му игра4ката и е заспал Simple Smile,и спим от 10 ве4ерта до 6 сутринта.И накрая Обарквация страхотна си мила  Peace.Целувки и лека но6т Heart Eyes

# 46
  • Някъде там...
Леле как смогвате да отидете и на маникюр и на козметик. Направо аз нямам такова време Sad Миналата седмица едва успях да отида при фризьорката ми , за да ме подстриже и то бебчо беше в салона , хубаво че спеше, та успя да ме направи и чак да ме издуха,а той хич и не се събуди(макар че всички му говореха мили думи  Grinning)
Другата седмица само да има кой да го гледа отивам на козметик, че съм заходила от как съм родила и още не съм отишла Thinking

И днес само сме навън , краката ме болят от ходене. И този нашия бебок направо ми разказа играта снощи и днес Cry Снощи го изкъпахме , наяде се и се наака и аз го измих пак и преоблякох, че беше до ушите се изцапал. И тъкмо викам айде сега да нанкаш и като писна и няма спиране-2 часа само рева , аз го разнасям из всички стаи  и накрая му дадох вода да пие и той заспа.  Днес излизаме и си спеше и тъкмо се разбрахме с една приятелка да пием кафе и той като писна пак и няма спиране отново и аз го взех пак на ръце ,че всички само нас гледаха и така до един офис на Мтел до една позната -та влезохме вътре , в една служебна стаичка та яде там и после викам айде сега в количката и пак същото  #Crazy . Видяхме се в чудо с моята приятелка-( е тя не, т.к е свикнала с нейния палавник , който е на 2 г.) и рева , рева и заспа от рев, та до 19 часа спа и сега си играе на шезлонга. Направо с епобърквам с този рев неспиращ. Какво е това чудо незнам, много дълго продължава вече.

Айде спирам да пиша,че само ви занимавам с моите проблеми.
Лека вечер и целувки!

P.S. Rozi24 пиши по-често бе жена Heart Eyes

# 47
  • Марс
Някои от вас чувал ли е, да се слага на боцканото от имунизацията лепенка с МЕД. Всички казват , че след това не се зачервявало и минавало по-бързо-пробвали ли сте?

# 48
  • софия
Писах,писах и нещо не знам какво натиснах и всичко отиде по...
Ей,много ме е яд   tantrum Rage Rage Rage Banghead  comp03 Rage smile3511 #Cussing out и ако има и други побеснели   човечета и тях ми  идва да сложа!!!!!!
Е поне да честитя на празнуващите мушмороци днес и на техните родители   bouquet!
mmilena,много съжалявам миличка,за това което е трябвало да преживееш  Sad.На мен ми се случи същото Sad когато Найа беше на около две седмици,но тя не върна мляко през нослето,ами след като я нахраних и секунда преди да я вдигна да се оригне...повърна и от там като почервеня детенцето,не диша и ме гледа с един поглед не ми се говори  Cry,а аз направо си умрях...бях и сама,не знам кое помогна-тупах я по гръбчето,духах и в лицето,наведох я надолу с главата,но докато си пое въздух на мен ми се прииска поне сто пъти да си легна там в хола на земята и да умра!Дано на никой не му се случва да преживява такъв шок  Praynig!
Обърквация,Дари как понася новия АМ?Казват,че се израства с времето,така че горе главата,малката всичко,ще е о.к  Peace!И без това за детенцето е по-добре да го захраниш по-късно!
Утре,ще ви пиша как ме изненада днес свеки 2!
Нети,още един глас и от мен  Grinning!

# 49
  • София
Здравейте Party
 Няколко дена обикалям аптеките и не мога да намеря нищо за лактация.Тези аптекари ме гледат Shockedсякаш за пръв път чуват.Надявам се майка ми да намери при тях и най-вече да има ефект,че ми понамалява доста Sad
  това е от нас лека вечер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Eli78, не знам нещо конкретни ли търсиш. Аз съм ползвала чая на Хип на гранули и на пакетчета. От този на гранули не съм доволна, от другия сякъш имаше резултат, но е доста скъп. Така че от месеци разчитам на един български лактогонен чай. Лактогонна напитка пише в/у опаковката. И не знам от чая ли, от редовното цедене ли, но кърмата ми се удвои в сравнение е началото. Не че ми стига  Sad, но все пак нещо. Пък и пакетчето струва 0.88 лв и ми стига за 3 дни.

# 50
  • у дома
Здравейте мами  Hug
Съжалявам, че вчера се е получило така с новата тема.  Sad На мен така и не ми остана време дори и да чета. Добре, че поне успях да направя  торта за един татко-рожденник  Wink (забравих да я снимам ooooh!) bubcheto15, ама как се измъкваш, а   hahaha
Оставам в болницата най-рано до понеделник.  Sad От магнитния резонанс се видя, че имам малко удебеление на хипофизата, което могло да е провокирано от бременността. Thinking Най-вероятно ще направим още един магнитен, този път с контраст, но преди това ще ходя да ми пуснат хормони на хипофизата (каквото и да означава това) т.е. в понеделник ще си знам всички резултати и ще съм наясно какво предстои. поне се надявам  Praynig
Gvendolin, благодаря за парчето майчина радост  Hug Обърквация, съжалявам за алергията, дано се оправите до годинка  Praynig AndyB, ето тази кошарка сме си харесали и ще ходим тези дни да я купим  Peace
знам от мами минали по този път, че Гербер и Хип са най-добрите пюрета  Peace tedi79 и при нас положението е същото с дъвченето  Mr. Green все още сме на Аптамил 1, педи-то ни каза, че щом бебето си наддава добре и се развива добре, няма нужда да се избързва със смяната на АМ  Peace Ще видим какво ще каже при следваща консултация след 10 дни.
ох, мноооооооого ми се спи. лека и спокойна нощ от нас   bouquet

Честити месечинки на всички бебчета   baby_neutral   bouquet

лелееее как забравих  ooooh! днес нашата кума роди един малък дебелан Христо - 50см и 4.00кг baby_neutral  Hug

# 51
mmilena, добре дошла   bouquet а това задавянията са направо страшна работа...и аз действам по описаният начин на повечето мамчета, но се моля да не ми се случва че е страхотия  Praynig

Блу
, радвам се че всичко е наред и да е живо и здраво бебчето на кумата ти  bouquet
Eliona, браво че всичко е ок и със сладурка  Heart Eyes

tedi79, за преминаяването от Аптамил 1 към Аптамил 2 пише на кутията, че е от четвъртия месец и педи така ми каза, но питах  тук във форума и всички мами ме съветваха както spinki е написала, да изчаквам възможно най-дълго време и да не бързам да го сменям. Но се съветвах и с една мама моя приятелка януарка, която е на мнение, че щом произодителя дава съвет за смяна на млякото в определени месеци на бебето всички витамини са съобразени с дадената възраст и необходимоста от тях на детето, ако не беше така нямаше да има еденица, двойка, тройка..... Съвета и беше да мина на 2-ката примерно когато Али стане на 4 месеца и 2 седмици примерно, мисля да я послушам звучи ми много правдиво  Peace

Тъкмо щях да ви питам как ще действате със служебните новогодишни партита, че на мен днес колегите ми казаха и аз голямо чудене започнах да се чудя от сега как да стане, че да ида  newsm78 Но сега като прочетох Aila, че неиният мъж човека ще се справи с двете кукли, на моя кво ще му стане само с една  Mr. Green Утре ще се договаряме  fiuuuuuu

Съгласна съм да махнем излишните вече неща от първа страница  Peace

Отивам да си лягам, поне веднъж да е по на време! Сладки сънища Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 23:36 от val_stef

# 52
  • у нас
Здравейте
Честито на бебета и татковци,празнуващи днес
Мадона,дай по-големи снимки бе злато Hug,че да видим канапенцето Wink,че и бебето Mr. GreenЯ ми пиши на лични как почистваш въпросната мебел,че в чудо се видях с този цвят.Най-малката прашинка да падне и му личи,а с тези две деца не иде реч само за прашинки Sick
Аз винаги возя Кари на предната седалка на колата,като я слагам в посока обратна на движението.Лошото е,че се налага да се изключи еърбака,че да не стане някоя беля SickНие сме с кошница на CHICCO Synthesis Plus от 0 до 15 кг.В началото и беше неудобна и също подлагах пелени,но вече е добре.
От вчера намерих и по-добро приложение на кукленската количка на каката.Можете да го видите в албумчето на 4 месечните ни бебчета Joy.Така де, и без това струва колкото лятна бебешка количка,поне да я използваме практично Mr. Green

# 53
Здавейте мили момичета!!!
Извинявам се, че се забавих с това което обещах, но днес бяхме доста навън. Ходихме да купя на мъжа си подаръка за Коледа. Купих му едно яке, спортно за зимата. Много ми хареса, а и той му беше хвърлил око преди време. Сега се чудя как ще го опаковам. Малката сладуранка спинкаше или гледкаше, а във всеки магазин се закачаха с нея, радваха й се на пънкарската косичка. Не знам дали сте обърнали внимание на снимките, но тази косичка каквото и да я правиш все си седи като на пънкарче, сякаш съм я правила с гел или лак.
Такаааа, сега да напиша схемичката за децата на 3 и 4 месеца.

ТРЕТИ МЕСЕЦ - Хранене 6 пъти през 3 часа.
1 хранене  - кърма
2 хранене - кърма и плодово пюре или сок - 30 гр.
3 хранене - кърма и зеленчуково пюре /зеленчуковото пюре започва към края на 3-тия месец с една-две чаени лъжички, като постепенно се увеличава ежедневно с оглед в продължение на една седмица до 10 дни да се достигне цялото количество/
4 хранене - кърма
5 хранене - кърма и плодово пюре или сок - 30 гр.
6 хранене - кърма

ЧЕТВЪРТИ МЕСЕЦ - Хранене 6 пъти през 3 - 3 1/2 часа.
1 хранене - кърма
2 хранене - кърма и плодово пюре или сок - 40 гр.
3 хранене - млечно - зеленчуково пюре
4 хранене - кърма и плодово пюре или сок - 40 гр.
5 хранене - кърма и млечно - плодово пюре - 40 гр. /млечно - плодовото пюре започва към края на 4-тия месец с една-две чаени лъжички, като постепенно се увеличава ежедневно с оглед в продължение на една седмица до 10 дни да се достигне цялото количество/
6 хранене - кърма

Надявам се да ви е полезна тази информация. Или поне да ви даде някаква насока. Разбира се, не казвам, че това е единствената схема.
Nettyсестра ти иам и моят глас, вече гласувах. Освен победа в конкурса й пожелавам леко раждане на едно красиво и здраво бебенце!
Kristianna и Маги се смее и забавлява доста когато й духам лекичко в личицето. Много е интерсна.
blueeye®, надявам се изследванията, които предстоят да са хубави и да се успокоиш.
Момичета, спирам, че ще ме глобят за дълъг пост. Хайде лека от мен, и целувки за всички спящи бебенца.

# 54
Честито на вс. празнуващи бебоци, да са ви живи и здрави.   bouquet
Обърквация, отново си блестяща. А за алергията, не се тревожи, надраства се, само трябва да внимаваш в захранването, но то вече толкова неща има нови измислени, че ще е справите Hug Heart Eyes 
Ммилена, мила не те приветствам, защото вече веднъж го направих, в минала темичка. А относно станалото с Мартина, мн. съжалявам и дано да не се повтаря.  Praynig
Ели78, как разбра, че ти намалява кърмата? Освен чая на Хип, има бълг. Лактогонен чай, хапвай овесени ядки, на мен лактогонно ми действа чая от шипки, магданоз /има го и в лактогонния чай/. Ноако си мислиш, че ти намалява, з` ти омекват гърдите, не се тревожи това е нормално, просто тялото се нагажда, не може да са вечно твърди и болезнени.
Относно столчетата, ние ползваме на Чиполино.

# 55
Хайде и неи да се запишем в новата темичка, че в предната нещо не можахме!

Честити месечинки на всички бебоци празнуващи днес!! Да са живи и здрави и все по луди!!! 1crib

Добре дошли на всички нови мами и бебоците им!!! welcome

elli78 на мен ми действа най-много чая от шипка.

Netty и от нас с Влади имате един глас!

mmilena и при нас минава само с потупване. Дано вече да не ви се случват такива неща

Блу стискаме палци за добри резултати.

tedi79 и нашия бебок така ревеше и търсеше да хапе всичко ама му взехме Калгел и всичко се оправи. Разбира се калгела го мажа само когато стане много раздразнителен иначе всичко естественно е в устата.

Момичета знаете ли от кога могат да се слагат бебоците в Бънджитата? Незнам при вас как е ама на мен ми паднаха вече ръцете от подскачанки и мятанки.
За коледа как смятате да облечете бебоците? Аз се замислих за костюмче на дядо Коледа, джуде или еленче. Незнам дали има такива изобщо, ама мерака ми е голям за нещо такова.

Май това е засега от нас. Лека и от нас, макар че някои от вас сигурно вече сънуват 10-ти сън.
 Peace

# 56

Ели78, как разбра, че ти намалява кърмата? Освен чая на Хип, има бълг. Лактогонен чай, хапвай овесени ядки, на мен лактогонно ми действа чая от шипки, магданоз /има го и в лактогонния чай/. Ноако си мислиш, че ти намалява, з` ти омекват гърдите, не се тревожи това е нормално, просто тялото се нагажда, не може да са вечно твърди и болезнени.
Относно столчетата, ние ползваме на Чиполино.

newsm10 newsm10 newsm10

Така е!!!!

# 57
  • София
Добро утро от нас с Калоян, макар че за мен хич не е добро Cry За цялата нощ ми се събират 2 часа спане. Не знам какво стана, но от 22 часа снощи до 7 часа тази сутрин Калоян се будеше на всеки 1,5 часа с мощен рев. Докато го успокоя и приспя отново и легна - той пак се събуждаше с писъци.  #CrazyНаправо съм като пребита Sick
И нямам обяснение на какво се дължи. Сега стана в 7, яде и заспа и си спинка спокойно. Дали не сънуваше нещо това дете??? newsm78
Вчера имахме малко гости и си мисля дали не се превъзбуди нещо това момченце, ама чак пък толкова...Такъв рев не е било и когато беше новороден...Дано успея да дремна през деня, но едва ли ще стане, че ще дойдат майстори да сменят щранговете.
Дано на вас денят ви е лек!  bouquet

# 58
Здравеите!И ние не спахме много кротко тази ве4ер,стана вав 5 и до 8 се кара на игра4ката на леглото си Mr. Green,а мама поспа и се сабудих от виковете му.Днеска 4акам огромна 4анта сас дре6ки за малкия от БГ,нямам тарпение да видя какво са му купили вси4ки.Тук има  да се продават костум4ета за джужета ,но са за по-големи,а моми4енцата сас рокли4ки много са сладки.Сега 6те му купя лигавник и 6ап4ица н джуже.Ами това е приатен уикенд  bouquet.Mimmsm 6те се вклу4вам мила,но при нас няма ни6то ново Grinning,а и стези маже само готвя като луда #Crazy.Целувки на сладките бебоци Heart Eyes

# 59
Малко е гадно след предните "недоспали"постинги,но не мога да не се похваля с наспиване най-накрая PartyСпах 4ак до 7 ч и се събудих- сами4ка SickЕ- излежавах се още час и после си играхме с беба.Толкова  се радвам на тези редки моменти,когато може да сме заедно без да бързам и да гледам 4асовника.А тя сутрин е толков аусмихната и игрива...Пихме кафенце  с таткото в кухнята.( тя е свикнала на този ритуал и седи в  шезлонга до масата без възражения).Сега съм й пуснала бебешките филм4ета и тя хвърля по някой поглед м/у играта.Аз ще ходя да  пусня 1 пералня и да свърша въобще някоя къщна работа ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт