Любители на котки - Тема 175

• 32 018
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Аааа, не. Във Франция, например, си се продават дроб, сърца.
Сина до сега не е отказал никаква храна, каквото и да  му сервираш, омита до трошичка.

# 691
  • София
Яде буквално праез час и в големи количества.
И Оникс е така от няколко дена. Не знам дали трупа мастна маса Simple Smile При всяко излизане в коридора, в който са купичките с храна той пристига с тръс и започва да реве, буквално. Храна не подбира.

Да ви покажа един сладур
Много ми харесват.

Колегата на ММ, който ни свърза с развъдника на бенгали има мейн кун и бенгал.
Мейн куна не съм го виждала на снимка. Адаш е на Аш. Жълт бил и би трябвало да е на 3 или 4г. Вече бил 12 кг.

# 692
Не ми се пише за храненето просто…
Джуджи се храни върху пералнята, но трябва да я вдигнеш и сложиш, или поне да отидеш до там с нея. От няколко месеца е невъзможна. Хапва 1/3 пауч, бяга вън, след 30 Мин е на прозореца, отваряме влиза пак 1/3 и така…
Шошо и той е все гладен, но и той иска да го заведеш. Ама мъжо така го научи.
Сивчо яде всичко почти
Нали се оплаках, че паучовете на кг гонят цена на кутйика от 400 гр. 4 пауча Феликс по 84 гр 3.50 лв. 1 кутийка Карни или тази по-долу - 3.50-3.70 в същия магазин.  Взех това за проба. Джуджи яде 1 път, имах надежди…. До там. Шошо я папа. А е хубава като гледам.

Едно Карни днес е на ред.

# 693
  • Стара Загора
Даже не ми се пише за коткагейт у нас затова само качвам снимка.

# 694
Франки от доста време яде сурови пилешки дробчета. Никакво разстройство няма.

# 695

Имам въпрос: при котките има ли есенно наддаване на тегло? За кучетата е характерно в края на лятото да започнат да трупат мазнини (за зимата) - отглас от дивия живот на пра-предците.
Има. И кожухче трупат. През зимата имат разкошна гъста козина, която ги прави още по-закръгленки.

Zabraven Profil, какъв грамаж даваш ти на ден? Ти ще кажеш каква му е активността. Simple Smile Ако не е спортист, може би ще трябва да му намериш нещо за спортуване. Ако пък е активен и въпреки това трупа, значи протеина (това всъщност са калориите) му е в повече. Гранулите винаги са по-калорични от паучовете.
Защо така веднага прави песъчинки ако яде друга храна? Thinking

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 09:48 от amy_nka

# 696
  • София
Даже не ми се пише за коткагейт у нас затова само качвам снимка.
Скрит текст:
Ама пък са толкова сладки! Heart

Франки от доста време яде сурови пилешки дробчета. Никакво разстройство няма.
И аз така си мисля, защото не за първи път давам, макар и в комбинация с друго. Все пак реших да споделя какво казват специалистите. Wink

Взех това за проба. Джуджи яде 1 път, имах надежди…. До там. Шошо я папа. А е хубава като гледам.
Скрит текст:
И аз взех такава от Стефанов, когато беше намалението. Моите я лапат с кеф. Но имай предвид, че различните вкусове се харесват по различен начин. Рибешка изобщо не взех, защото май рибата при нас не върви особено. Иначе пробвах и тази:
Скрит текст:

Червената (с говеждо) я ядат с кеф, жълтата (с пиле) не я поглеждат. Синята я пропуснах, защото е с риба. И Rafi взех. Харесаха я, но са пробвали само един вид.

Сега дадох поредната Бозита. Рижко и Наско ядоха по 2-3 пъти (то си им личи, че почти всичко им се услажда Simple Smile), другите се фръцнаха и отидоха да спят. Но както Д'Артанян беше казал: "Който спи, яде". Joy Дано размислят скоро! Все още има храна в чинийките.

# 697
Котка гейт са❤❤❤
Съседката ми писа-всичко било чудесно,из къщи имало буквално навсякъде котешки стъпки и нямало да ми хареса,да съм намерела някой да изчисти,преди да се върнем.И купичките от пауч не трябвало да ги мие😊

Тоя път ми се паднаха 2 лакоми котки.Сакура е дебела за бенгал,а обича да яде.Дори повече от Закари.

# 698
Много съжалявам за изгубените котенца.

Много се привързах и аз към Манди и не знам как ще свикна с липсата и един ден.Като се разгони и изчезна и си казах,че ако не се върне повече не искам никакви животинки.Много бързо се привързвам към всичко и после много си страдам.

Аз моята принцеса дворна, ако я гледах в апартамент щеше да ме побърка.Тя сега е започнала да се глези, а не ми се мисли,ако беше затворена. И тя има вече претенции към храната, може ли да си представите и ако нещо не и хареса не го иска дрислата ми тя😁.Също, ако съм при нея не започва да яде докато не я поканя и не и кажа "Манди,хайде да ядеш🤣"Стои отстрани и си чака поканата.Ако не съм до нея спира да яде.Много се глези като съм покрай нея.

# 699
  • София
Моята черна пантера ❤️

Само му вижте носа... (не се спира тоз бандит)

# 700
Скоро няма да ви вземат никакви пари за преглед, AnyHr Grinning

# 701
  • Бургас
Харко  си има пластмасова купичка за суха храна.От нея яде,не я обръща,не се сърди.
Кога яде,си е негова работа,аз я пълня/мия.Но храна има на разположение цял ден и цака нощ,но вечер май не яде след 12:00.
Виждам го,че хрусва 2-3 гранули и изчезва,след известно време пак така.Това било най-добре,цял ден по мъничко.
Иначе е капризен колкото си иска,2-3 вида храна яде и толкова.
Нещо и на супите на ДМ не се радва,защо така прави,не знам.
Уж е здрав и щастлив,все играе,да е жив и здрав,гони някоя джаджа из коридора или спи.Носи ми като кученце топка,мартеничка и всякакви крадени от него боклуци,да му ги хвърлям и пак да ги носи.

# 702
Пак съм аз😊Бях поксзвала два мъника от на майка ми блока Така и не видях майка им Момиченцето беше нежно и мило като Сакура,момченцето диво и дръпнато,на външен вид като Зак.Детето се влюби в тях.Вече виждам само хъскащия младеж.Надявам се,момиченцвто да е на топло в някое семейство.И отново не се вижда майка.Единствено котарака от съседния вход,който е хранен от съсед,но е уличен.Той също е тазкошен,питомен и мил.Мисля,че той е бащата.
Сега бях до Кауфланд с поръчките на майка ми,видях дреба и на връщане го почерпих.Белият дойде и се пробва да хапне,но после го остави.Тъй като седях да си изядат храната,за да хвърля кутията,видях,че чаак най-накрая,Белия му метна една лапичка без нокти по главичката,мъника се оттегли,а таткото довърши храната

https://youtube.com/shorts/o8Cpp7w4-fk?feature=share

https://youtube.com/shorts/WkDoUNko3Mg?feature=share

И бонус,един дреб,който намерих,с интересен глас❤

https://youtube.com/shorts/gmA-BE_1YPo?feature=share

# 703
Душичка, дано намери своите хора.

# 704
  • Стара Загора
За добро утро Локума ми спретна претърсване на 14 етажен блок.

Общи условия

Активация на акаунт