Как да му кажа?

• 19 517
  • 493
  •   1
Отговори
# 150
ПС - само да разкажа една история за да ти кажа как мисленето може да те саботира - нямах много опит и една мацка я поканих на среща. Понеже дълго го мислех какво как ще е преди срещата и като излезнахме и я хващам за ръката, но ръката ми почна да трепери - от многото адреналин и притеснение - всеки го е страх да не бъде смачкан, подигран, отхвърлен. Тя вика - кво ти има, аз нещо излъгах, че нещо си там. Естествено няма как да си контролираме адреналина, но нещата стават като просто ги преживееш нещата, като натрупаш опит и в един момент ще си викаш - офффф, писна ми от този секс, пак ли....айде от мен да мине, ще ти пусна. Но просто трябва да се преживее. Няма как някой да натрупа преживелещен опит вместо теб.

# 151
  • София
Какви форми на насилие са ви били първите пъти, бе Joy

# 152
Важно е да опознае тялото си, та тя може и да не знае кое й харесва.
Но разбира се, най добре е да се хвърли в дълбокото. Но като гледам, не й достига смелост.
Не е толкова страшно, не виждам защо нещо толкова тривиално трябва да буди такива опасения и съмнения.
Раждането на бебе или да ти вадят зъб е доста по- плашещо и със сигурност по- болезнено.

# 153
Между другото - да знаеш, че и ние се правим на много отворени, ама всички тук (освен ако не са някви ебаси играчите) като почват с нов човек малко като девствени се чувстват първия път. Щото нали се сещаш - някъв нов човек, не го знаеш как кво, пак се страхуваш малко или много - да не те отхвърли, да не ти мирише нещо по тебе гадно, да не е нещо неприятно. Ся в крайна сметка - винаги в началото го има тоя момент.

# 154
Айде, пак се появиха клюките и остроумията.
Много оригинално беше да спя с плюшено сърце, щото спя сама. Турски ли сериали гледаш или получаваш оргазми, докато се подиграваш на другите, че са били сами? Щото може да си сам на всякакви години и не е тема за бъзик.
На 33 е кандидата .. Какво ти влиза в работата изобщо, родословно дърво ще искаш ли ... Не е лошо да правите разлика между съвет и подигравка като сте много зрели

# 155
Темата се превърна в Турски сериал Sweat Smile

# 156
Не съм имал някви притеснения за първия си път, с гаджето ми тогава доста време ходихме преди да ми пусне, а и беше по опитна от мен. Така ме беше тряснал хормона, че не можех да мисля за нищо, даже и притеснения. Представих се на ниво, даже аз се изненадах, изобщо не можах да свърша, мацката така и не разбра че ми е сефте.
Интересното при мен е, че с нова жена първите няколко пъти свършвам много трудно или хептен не мога.  Явно все пак си има елемент на притеснение. Иначе мои приятели много пъти са ми споделяли за засечки и направо излагации с нова жена, така че не е както се мисли, мъжът като види отворени крака и всичко е 6.

П.с. подозирам че тук няма да помогне удрянето на токчета в предното стъкло на колата...

# 157
Чакам с нетърпение развитието и се питам кога ще е събитието?

# 158
Още малко и пропуск за събитието ще поискаш

# 159
родословно дърво ще искаш ли
Не, натална карта дай да видим ще има ли събитие въобще.
На 27 се очаква ти да си зряла, а държанието е като на 17. Свето и себеусещането също. Странни въпроси задаваш.
Щом е на 33, казваш му и толкова, той знае какво да прави. Друг е въпроса дали ще повтори.

# 160
Да бе, тя каза, че сама не може да свърши (въпреки обратната връзка по усещания), та той ще я свърши с пръсти... Как пък не.
А защо пък не? Той ако е опитен и ще знае кое как да прави.

# 161
родословно дърво ще искаш ли
Не, натална карта дай да видим ще има ли събитие въобще.
На 27 се очаква ти да си зряла, а държанието е като на 17. Свето и себеусещането също. Странни въпроси задаваш.
Щом е на 33, казваш му и толкова, той знае какво да прави. Друг е въпроса дали ще повтори.

Защо да ми е на 17, само защото съм девствена ли?
И защо пък да не повтори, какво толкова страшно има?
Няма да спиш май дали ще има или не

# 162
Мацка, вместо да защитаваш фалшиво форумно его пред хора дето ни те знаят, ни те познават, ходи действай.

# 163
Да бе, тя каза, че сама не може да свърши (въпреки обратната връзка по усещания), та той ще я свърши с пръсти... Как пък не.
А защо пък не? Той ако е опитен и ще знае кое как да прави.

Защото женската сексуалност е повече психологическа и се случва в главата и много по-малко от механично триене. Той и да знае какво да прави, тя ако не се познава ..

Пп. Е тва вече не съм го.чувала... жена да свърши на първия си път Rolling Eyes

# 164
  • Пловдив
И аз все си мисля, че едва ли неговите пръсти ще знаят по-добре какво да правят с нея, отколкото нейните пръсти.
Щото най-малкото едно е твоето мозъче да изкомандва ръката ти "сега малко по-бързо",  друго е мозъка да изкомандва устата ти "сага кажи "побързо" и устата докато го каже па докато мозъка на друтия го предаде на ръката му, то "сега" вече е минало.
В романите редовно всички свършват от първия път след болката и кръвта им става супер яко...

Общи условия

Активация на акаунт