СНБМ - инициативи - 2 част

• 31 084
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Влади, какъв е проблема със снимките? Имам една препоръка, не знам дали ти можеш да го направиш и дали имаш време да се занимаваш някой път. Хубаво е снимките да са подбрани две по две да речем или три заедно, но да си отиват една с друга и да са оразмерени. Примерно две подхождащи си винаги да излизат заедно, има варианти - в рамка или нещо като с фон... Освен това снимките са много, хубаво е да изберем пак голяма част от тях, но да са подхоящи за сайт - в по-близък план на детето, да има някакво движение, има доста статични снимки от тези, които се появяват... Иначе ми харесва така шаренко, като му дам рестарт и всеки път ми показва други снимки... А другарчето дето прави сайта ми мрънка в момента, че сме махнали бебето... и вика да сложим друго поне, пак така леко в гръб и обърнато, можело и облечено... Всеки с номера си. И аз така де.

# 631
Влади, какъв е проблема със снимките? Имам една препоръка, не знам дали ти можеш да го направиш и дали имаш време да се занимаваш някой път. Хубаво е снимките да са подбрани две по две да речем или три заедно, но да си отиват една с друга и да са оразмерени. Примерно две подхождащи си винаги да излизат заедно, има варианти - в рамка или нещо като с фон... Освен това снимките са много, хубаво е да изберем пак голяма част от тях, но да са подхоящи за сайт - в по-близък план на детето, да има някакво движение, има доста статични снимки от тези, които се появяват... Иначе ми харесва така шаренко, като му дам рестарт и всеки път ми показва други снимки... А другарчето дето прави сайта ми мрънка в момента, че сме махнали бебето... и вика да сложим друго поне, пак така леко в гръб и обърнато, можело и облечено... Всеки с номера си. И аз така де.
Проблемат с снимките е такъв че са нестандартен размер. Не се връзват с намаляването като другите.
За да не е тежък сайта първо обработвам снимката да е намалена с PHP скрипт и после я показвам, иначе има да си плащаме за трафик много и да се чака по минутка да се зареди страницата. ЗАТОВА ВСИЧКО СЪМ ГО ОПРОСТИЛА И НАПРАВИЛА С СКРИПТ.
Понеже аз съм си само един писач на код съм направила, така че снимките да се взимат абсолютно безразборно само по един принцип първата и третата са хорзонтални, втората е вертикална. Ако някой с време за губене иска нека ги сортира по някакъв друг тип и да им слага сенки, фонове и други такива неща. С удволствие ще предоставя кода да си пише на ръчичка каквото си иска. Аз използвам благинките на кодирането.

Колкото до бебето ми махнахго. не ми харесва и не само на мен. предоставете друга подходяща снимка ще я сложа. По принцип бяхме се разбрали там да стоят банери.

# 632
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
На мен ми е все едно дали чавето ще се кипри по сайтове или не така, че Влади няма за какво да се извиняваш!  Peace

# 633
моля ви някой да се пробва да ме вкара във връзката, мисля, че ника ми е ivvaannji   Или някой да си даде бързо неговия, не съм в час още със скайпа...

Влади, аз само попитах, споко... не ме бърка спец за тия снимки, мога всякакви хубави да дам.

# 634
  • София
Аз само да си попитам. Има ли в момента среща? И ако има аз какво да направя?

# 635
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Аз само да си попитам. Има ли в момента среща? И ако има аз какво да направя?
И аз да се вклИУча към питането.

# 636
  • На края на вселената!
има среща, активирайте си скайпа. В него търсете mama_na_lina      или   koalag1

# 637
И ме намерихте, браво. Това със скайпа стана супер, много съм доволна, наистина работи системата Laughing

Отсъствия записахме на: Жени, Инето, Калина, Ренци - като последните три ще могат да си прочетат разговора, като си видят новите събития в чата.

Жени, за теб, мила, не разбрах, дали някой те включи, аз не съм, защото ти нямах ника, извини ме Embarassed

Говорихме основно за 2 неща:

Първо - да се задвижат нещата за кандидатстване с проект, за целта Деси и Доли ще попълват формуляра, с наша помощ, ще се виждат събота или неделя, за да се уточнят.

Второ - бистрихме членството в СНБМ. Ще пуснем тема в нашия подфорум в понеделник, а дотогава трябва да уточним някои детайли.

Доуточняванията и по двете точки ще стават тук, в тази тема, така че ще можете да се ориентирате без проблем.

# 638
  • На края на вселената!
Запазила съм всичко ( до 20:50ч, но ще допълвам) от Скайп срещата в Word документ. Ако някой се интересува да каже.

# 639
Мацки, 17 страници  Shocked
е, не мога да ги изчета, заклевам се
дали все пак някой може да обобщи какви решения сте взели?

# 640
За проекта.....за семинар....мисля че може да говорим с ЛаЛече Лига ...те имат брошури за кърменето и късното захранване

Последна редакция: чт, 04 яну 2007, 21:14 от BgViki

# 641
Запазила съм всичко ( до 20:50ч, но ще допълвам) от Скайп срещата в Word документ. Ако някой се интересува да каже.

ще претиш ли?

# 642
Заглавие на тема: Членство в Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"

Сдружение  … 082;и" започва приемането на нови членове.

Кандидатстването става по следния начин:

Кандидатите за членство в Сдружението заявяват желанието си чрез попълване на писмено он … 85;ие, което трябва да бъде изпратено и на хартиен но … 90;ел на адреса на Сдружението -

София,
ул. Н. В. Гогол 9, ет. 2, ап. 5
Христина Пендичева.

Задължително е подаването на заявления и по двата начина.

Срокът за разглеждане и отговор на подадените заявления е 14 календарни дни.

Одобрените кандидати ще получат известие по електронната поща.
В 7-дневен срок след получаване на известие за одобрение, кандидатът трябва да преведе сумата за членски внос, която е 20 лв. годишно, платима накуп или на две вноски - през януари и юни.
Когато членският внос бъде получен, кандидатът  се счита за пълноправен член на Сдружението.

Заявленията се разглеждат и одобряват/отхврълят от УС на Сдружението по реда и условията, записани в устава на Сдружението;

УС насрочва среща с всеки одобрен кандидат, а когато това е невъзможно, се осъществява събеседване по телефона.

Членският внос може да бъде внесен по с/ка:

IBAN :BG20 FINV 9150 12BG N0IQ E7
    Първа инвестиционна банка
    Титуляр - Сдружение "Настоящи и бъдещи майки".

или в брой в касата на Сдружението срещу съответен документ.
Уставът на Сдружението можете да прочетете тук.

Момичета, това е съвсем информативен текст. Давайте допълнения и уточнения, за да сме готови за понеделник.

Подсетиха ме, да помислим и за тези които нямат нет, не че ще са толкова много, но трябва и за тях.

Последна редакция: чт, 04 яну 2007, 21:31 от Моли Уизли

# 643
Аз съм написала какво мисля по темата още тази сутрин

# 644
Моли.....след IBAN  трябва да се добави BIC кода на банката....той е един...но ако се превежда от друга банка може да не пожелаят там да го впишат и да има ядосани

Общи условия

Активация на акаунт