и т.н. Беш до Стоматологичния факултет - хирургията, че знам ли какво е в устата му, тя синя та синя.Резултата накрая скъсана юздичка, наранени венци и синя устна от вътрешната страна - няма счупени зъби
и бях се по притеснила и сега 

Цяла седмица ходихме по доктори, оптики-че то такива малки рамки няма...Въобще лудница.В крайна сметка намерихме и от понеденик ще ги носи.Само дето не знам как ще ги задържа на главата му
А трябва да ги носи ,защото има +4,5 диоптъра 

Но не смятам да отбивам-още се буди нощем по 2 пъти и ако отбия ще ставам да бъркам мляко ли
А колкото до приказките на майките ни и аз се наслушах наскоро на подобни.Гадно е , подтискащо, но какво да се прави.Няма да се даваме толкова лесно , нали?
Вчера гледах аватарчето ти и си мислех колко е сладка малката Приси! Майка ти като не може да приеме факта, че си има и внучка вече, поне не може ли да се опита да си затвори устата и да задържи мнението за себе си?! Толкова ми е мъчно:( Как не могат да видят колко прекрасно дете разсте малката кукла и как не трепват сърцата им?! Целувки от Тео за Приси

Дано не вдига пак такава температура, че не знам:( 
и Пипи, честно да си призная и аз тикам самара в количката, защото иначе ми отива кръста 
много си бойна, само така 

на 7-8. 12 и на 15. 12.

.Не е за

да изглеждаме блестящо
и ако може след вечеря малко
,че и
и да не иглеждаме уморени и чорляви лъжат се.З аедин ден му оставих на нашия татко преди време Ронката и като се прибрах къщата беше нагоре с краката,детето омазоно до ушите.Явно скоро беше яло и играчки имах чувството че има наши чак до първия етаж.Отговоро който получих защо не е разтребил-беше ами дете е и само вади,а и нищо не можех да направя от нея за ядене.Така че няма какво да ядеме.Саво дето не го удоших тогава.Ама карай.Ние жените нали сме триглави змейове и октоподи взети заедно-с много ръце и крака и по три глави за да правиме всичко,а те само да дойдат и да седнат на готово.Е онази вечер имахме гости и аз правех салата,а ВЕронка и баща й се
около мене.За половин час три пъти падна това дете хем баща й уж е зад нея.Ядосах се и дадох Веронка на приятелите дето дойдоха,на кандидат свекърва й.Те казаха е сега вече може да седнеме да рийнеме по една ракийка докато жените оправят деца.АМа аз съм
и му я връчих да я
облича и да я
.Той ей такива
и е шуртяло кръв като река.Както казва една моя приятелка-малко в черен хумор,ама е така.ЩОм главата му е цяла,ущите,очите са си тами всичко останало му е на мястото си значи е малка беля.Колкото до това как забавлявам Веронка като е студено и не излизаме от къщи.Ами исипвам й един чувал с играчки и сядам до нея да си играеме.Ако има плушени уж се скривам зад тях и й говоря нещо.
списания походиме малко.Измислям нестандартни играчки,като кутийката от клечките за уши слагам нещо вътре и го правя на дрънкалка или пък й слагам играчките в чувала,тя ги вади.Това адски я забавлява.
и такива ми ти работи.
,защото дойдоха гости който свекърва ми не беше канила и който и на нея не са й приятни и седяха до 22 часа
.Като му
.Вместо свекърва ми да ревна,ревнах аз и като се сетих за някой мрачни неща,като гадния живот и пустите пари.Ептен се разревах.След малко и зълва ми реве и тя милата се шашардиса.Мъжо дойде с Ронката и ме прегърнаха за успокоение.Наистина ми подейства това успокоение,но сега като ви пиша на вас пак се присетих.
дано вече всичко да е наред.Дано новата година която идва след около 27 дни да ти донесе само весели моменти,че тази доста тежки ти се насъбраха.
ще му свърши майчинството

Целуни прекрасното си момченце
Защо пък трябва всичките да ти ги махат
Аз съм цялата в бенки... 1 от тях на гърба ми е доста голяма и няма и как да си я следя расте ли, защото по никой начин не успявам да я видя... даже и 1 брадавица си имам отстрани на корема, но не ги пипам. По принцип всички бенки са си ракови образувания, ако не се пипат не би трябвало да правят проблем... Мен би трябвало цялата да ме изрежат
Да не би да си печелят пари на твой гръб, знам ли?
Много знае кой е натиснал копчето 
Да сме избягвали всички възможни контакти с деца
Дано поне ако ще я кара, да избият по-бързичко, че да приключваме 

Отиде си до столчето, посочи си манджата и приключихме...Вчера от стрес потърси гърда, но дръпна два пъти, захапа ме зловещо и ми се изсмя