и колко от жените са майки май доста голям % губят заради това смотано правило.
все още се питам не можеше ли да устискам малко с работата, идва ми в повече - безсънието, болестите и самата работа
а парите все са ми в по-малко
сутрин вече ми се гади като ставам, а дарко е все по-активен нощем - ако не плаче от уше или зъби, ще е на линия за игра.
имам чувството, че ме върна във бг филм от 60-те години, когато тоя модел на мъжкото поведение е бил едва ли не за пример
знам, че си много зависима на тоя етап от него, но при първа възможност му тегли една дебела и ако можеш да го обереш до шушка, направи го, ама че работа

и си мисля как ли би се държал Дарко на такова събитие
той не може да стои мирно, ако ще хоро да му играеш
чудя се в яслата как се справят с него, той иначе е послушен, но не може да мирува на едно място. Вкъщи е същата работа като при Иви само с допълнението, че шкафовете и чекмеджетата са ни приоритет. Новата мода е да подрежда памперсите навсякъде, нарича ги "пампси" с леко поплюване на "пс"

Луда работа.
.

невероятни сте.А пък ние ще си търсим правата до дупка
.
и разни други интересни неща.Иви и ние си падаме по обувките
Опитва ги на вкус ако не и харесат се намества да седне върху тях
Шкафовете в кухнята нонстоп ми ги подрежда.А сега от скоро си е намерила друго занимание:на секцията в един шкаф съм згънала грижливо спалното ни белъо ,а Дарка решила че може да събори всичко на земята ,стъпва върху тях за да може да докопа копчето на телевизора,или се намества вътре да седи и вика"а така".Опитвам се да и чета книжки,но още не я вълнуват.Относно пеенето сме номер едно.Много обича рекламата на вафла трио.Повтаря като папагалче ООООО 
Много ме е яд от снощи и сега пак на нов глас ... От както съм в майчинство му обеснявам че имам проблеми с шефа и т.н. ДА СЪМ СЕ ОПРАВЯЛА ... Днес трябваше съдружника му да ми се обади за да ме пита какво става и да ми предложи той решение на въпроса / да ме впише в личната си фирма / щото моя мъж е .... Да не говорим че снощи пак не се прибра и ме пита за какво толкова съм ти и без това като се върна пак сядам на компа ... После като не му харесаха някой неща почна да ме обижда на нищо не съм прилича пордот да съм си обърнела внимание ... било му омръзнмало от мен и т.н. ей такива. Предложих му да оставя сина ни да се оправя сам да спра да готвя да чистя да гладя и т.н. домакински истории и да почна да се глезя .Всичките си пари само за мен да ги държа а не да ги давам за дете и къща ... И да видим тогава ... Била съм тъпанарка да спра да му говоря ... ТИЯ ХОРА ЗНАЯТ ЛИ КАКВО ИСКАТ ???
Как няма да съм изнервена после ? То аман да угаждаш на 927340ч4621 каприза и все да си лоша и все някакъв кусур да ти намират а иначе те са перфектните ... Направо място немога да си намеря .Вечеря ли да ходи да си готви сам !
!
всичко да е както трябва. Много неприятно, но здравето преди всичко 
Е, на планетариума беше направо послушен, ама беше много впечатлен от звездите и планетите. Ама на музикалните групи не можеш да го хванеш да седи на едно място. В библиотката по-скоро обикаля и се чуди коя книга да дръпне или с коя играчка да се заиграе.
Ама те и другите деца са така и като крайност се получва така, че по-скоро мамите пеят и скачат, а децата играят наоколо
Важна е идеята

Не вървят надобре нещата при вас, дано му дойде акъла на мъжа ти, но ако не- бии си камшика овреме, докато си млада, че после.... Много им е лесно да приказват отстрани, я да родят те поне едно дете, та да видим как ще изглеждат...
, имайки предвид че и доста години живях без мъж, та и този как го търпя вече 8 години не знам... но всички са едни и същи, сигурно с някоя и друга хубава ябълка сред гнилите, благодаря на Бог че късно си започнах истинският семеен живот... До преди това мъжете за мен бяха само източник на развлечения, удоволствия, финансова подкрепа и хубав секс... а мръсните чорапи и манджите бяха за другите .... Понякога ме хваща страх, че съм загубила боеспособността си и при криза не знам как ще се справя
, пък друг път си казвам, че ще се справя каквото и да става....

...чакам с нетърпение коледното парти