🌸🐟 АВГУСТ 🐟🌸 2022 💙 👶🏻👧🏻 🎀 (Тема 16)

• 38 762
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • Бурса
Момичета аз от два дни имам шум само в едното ухо  през деня по не му обръщам внимание, особено ако съм навън, но вкъщи и вечер като си легна е супер гадно. Чудя се д предприемам ли нещо или да си чакам евентуално да отмине? Просто се появи без видима причина. На някой да му се е случвало?

# 586
  • Пловдив
Telly, нямала съм шум в ушите, дано някое от момичетата ти помогне със съвет.
Относно бебче и утроба: засега не ми липсва, че не си е в моя корем (освен в случаите с трудно приспиване 😁)
По-скоро ми е драго, че като отида до тоалетна по малка нужда, вече пикочния мехур е пълен, а не са две-три капки през период от час.
Майките с близнаци: героини сте за мен, ние с таткото едва с едно бебе се оправяме. И все сме в чуденка с неговото поведение.

# 587
Manoela и ShukM- честити момиченца💕 Нека  растат малки и сладки принцески ! 🌷 🐝

Това, че ще ми липсва коремчето и бременноста ме притеснява и мен отсега, независимо че не съм родила! Въпреки че ми е тежко, особено вечер, през останалото време се чувствам ок. Притеснявам се и да не ме хване някоя следродилна депресия ! И като си представя после какъв зор е с недоспиването и режим хранене, и че трепетното очакване да ми се случи такава прекрасно нещо е свършило- малко почвам да се натъжавам.

# 588
  • София
Нямам търпение да приключи периода с бременността. Казвала съм, че за мен той е ужасен. Не се притеснявам, че ми е за последно (нямам намерение за трето дете), а съм щастлива, че живот и здраве като приключа с кърмене тялото ще си е само мое 🤣. Сигурно звуча егоистично, ама така си чувствам.

# 589
  • София
Дъжд с гръмотевици… Пврфектно… нито да е отворено, дс разхлади… нито затворено… тая нощ няма да се спи много явно Sad

# 590
  • София
Да, при нас е същото, пуснах климатика. Обаче пак ми е жега, обливат ме топли вълни. Аз вярно, че се отказах от съня още 2017г с първата бременност, ама чат пат да се наспиш не е лошо. Живи и здрави, след 3-4г пак 🤣

# 591
  • София
Моя номер 1 започна да спи по цяла нощ, като стана на 3 … години… Сиреч миналата (2021) Сега номер 2 Grinning не знам кога ще е …

# 592
  • София
Същата работа. Повече ме е страх от зъбоникненето и нощния терор, отколкото от всеки друг ужас по света 🤣

# 593
Неизвестна, подкрепям те! Нищо хубаво не намирам в това да си бремена.
В тази жега съвсем, потя се жестоко, не мога да спя, тромава и дебела се чувствам. Силно се надявам другата седмица като вляза в 9тия да ми махат серклажа. Не ми се чака повече. Въпреки,че с нищо не съм готова. Този вирус ме изненада и още ме мъчи. Утре съм на УНГ. Писна ми с това висене вкъщи цяла година, изтече ми като пясък през пръстите 27 седмици.....
Също съм в клуба на нервните и сприхавите. Мечтая за разходка в парка с каката, не съм ходила от февруари...От това лежане изглеждам ужасно - физически, искам да отида на педикюр,боя и козметик преди раждането, сега съм като Тарзан.

# 594
И на мен няма да ми липсва коремът. Не мога да се понасям такава Tired Face Само охкам и пъшкам, тромава съм, тежко ми е, жега ми е...

Момичета, ама вие сте си поспали Joy Дъщеря ми взе да спи непробудно, и то не всяка нощ, от 3-4-5 месеца насам, когато я отбих Grin Надявам се поне зърната да са по-подготвени, първият път болеше адски много.

# 595
На мен не ми липсва бременността изобщо. Първата ми бременност беше най- тежкия период в живота ми, а втората определям, като неприятно чувство с невероятен финал. Не ми липсва накой да ме рита от вътре. По- хубаво ми е да си я гушкам, целувам и мириша по цял дне.
А днешната буря в нас мн добре се отрази. Доста разхлади, само на каката е затворен прозореца, че тя не обича гръмотевици. Никол спа непробудно 6ч. Даже и биба не сме давали.
Сега преди сутрешното хранене я гледах, как спи и се напълва да ака. Толкова е смешна. 🤭

# 596
Момичета, ние сме още в болницата. Всичко изтърпявам, обаче това кърмене е някакъв ужас Sad Зърната ми се разраниха, слагам крем Лансинох нищо не помага. Като дръпне да суче толкова много ме боли направо дъжд от болка...казах на сестрите те казаха че докато свикнат гърдите е така... Sad Не знам до кога ще го издържа това нещо направо ми идва да си купя един АМ и готово да се приключва! Отделно като суче супер много боли матката на контракции ми вълни уфффф ... Абеее тъкмо ти олекне след раждането и айдеее ново 200!

# 597
И моят опит с кърменето е такъв. Трудно потръгна, но бях твърдо убедена, че искам да кърмя и минахме някак през това. Мажех яко с Лансиноха и така. После пак съм имала периоди на разранени зърна покрай никненето на някои от зъбите, даже консултант по кърмене потвърди, че рагадата е наистина много дълбока и че болката е ужасна. Но и през това минахме... 2 години и 3-4 месеца кърмачески.стаж Grin

Хоуп, не знам как си издържала толкова време в пазене. Остави външния вид, половин ден и си готова, ама с малко дете... Hug Малко остава и скоро ще почнете с разходките Kissing Heart

# 598
  • София
Моя е 4 години Grinning Много упорит цокльо имах… В болницата помня ми каза неонатоложката, че с големи гърди нямало как да се кърми… Развалих вакума на малкия на сила… таа после беше шоу с болката… Сам отказа шишето на 5я ден… Таа, който е измислил Лансиноха, да е жив и здрав…

# 599
Благодаря ви момичета, вече не знам дали да се отказвам а е само 2ри ден Sad

Общи условия

Активация на акаунт