Отговори
# 570
И нашия красавец с отбор красавици, коя от коя по- хубава

Джаки, Мистър Грешен е голям сладур с тази папионка

Да ви доведа и другите  двама красавци. В деня на красотата, накъде  без тях

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 20:05 от cvetansk

# 571

Софиии, хайде!
     Не останаха красавци! Отново ще се чудиш кого да постнеш!

# 572

На мен ли се падна честта да доведа Чачо, преди да е минал красивия ден

# 573
Здравейте, момичета!

"Вчерашните сълзи, днешните усмивки и утрешните мечти винаги ще бъдат силата на тези, които не се отказват, въпреки всичко и всички!"

Затова смело вървете напред - мечтайте и дерзайте!
Усмихнат почивен ден!

Суде в "Tozluyaka".

# 574
Здравейте!

# 575

Испания възторжено посреща "Asla Vazgeçmem". Зрителите с интерес следят драмата. Доста публикации и снимки излизат. Ето някои от тях:

Нов сапунен феномен, идващ от Турция , току-що кацна на нашите екрани. "Не тръгвай без мен", чието оригинално заглавие е "Asla Vazgeçmem", е най-новото заглавие от успешния жанр, който смесва  страст, трагедия и семейни интриги. В тази драма участват две известни имена от турската звездна система: актьорът и модел Толгахан Сайъшман, подгласник в конкурса за най-добър модел на Турция през 2002 г. и Амине Гюлше, Мис Турция 2014, които заедно със Шафак Пекдемир влизат съответно в кожата на Ийт, Нур и Иджлял, които образуват необичайния любовен триъгълник, върху който се фокусира драмата.

Кой кой е в турската сапунена опера „Не тръгвай без мен“ - “No te vayas sin mí”  

Новата турска версия на Divinity е с участието на Толгахан Сайъшман, Амине Гюлше и Шафак Пекдемир и излезе на 2 септември. Кои са актьорите и героите на "Не тръгвай без мен"?
На малкия екран ще се заформи необичаен любовен триъгълник.
Толгахан Сайъшман, Амине Гюлше и Шафак Пекдемир са главните герои.
Освен тях, кой друг е част от турската сапунка?
За какво е новата турска сапунена опера на Divinity?
Турските продукции продължават да заемат голяма част от програмата на телевизионните канали в Испания. Divinity продължава да залага на тях с „Не тръгвай без мен“, турската сапунена опера, която пристига в женския канал на Mediaset в петък, 2 септември от 22:30 ч.
Първоначално озаглавена „Asla Vazgeçmem“, османската продукция имаше премиера в страната си през февруари 2015 г. и има три сезона с различна продължителност. Премиерната сесия има 18 епизода; вторият с 38; и последният сезон включваше само три части. Общо добави 59 епизода. Резултатът от историята може да се види през октомври 2016 г. Толгахан Сайъшман, Амине Гюлше и Шафак Пекдемир са главните герои, които водят основния сюжет, заедно с тях е актьорски състав от известни актьори, с които ще ви запознаем по-долу.

КОЙ КОЙ Е В "НЕ ТРЪГВАЙ БЕЗ МЕН"?
Tolgahan Sayisman като Yiğit Kozan
Богат и изпълнен с характер, той живее в един от имотите на семейството си, заобиколен от всички възможни удобства. Целият му свят се променя, когато след автомобилна катастрофа съпругата му изпада в кома. Влюбването в Нур ще бъде неговото падение и сърцето му ще бъде разделено на две.
Сайъшман е подгласник в конкурса за най-добър модел на Турция през 2002 г. Преминал е през сериали като “Yer Gök Ask”, “Siyah Inci” и “Sampiyon”.

Амине Гюлше като Нур Демира
Тя не споделя нищо с новия си ухажор, освен желанието да започне нов живот. В нейния случай тя загуби родителите си и оттогава трудно надига глава. Тя взема решение да отиде да живее при чичо си, без да знае, че там ще намери любовта.
Амине Гюлше също е модел, тя беше победителка в конкурса Мис Турция през 2014 г. Тъй като не е фокусирала кариерата си върху актьорството, тя няма обширна кариера като актриса. В допълнение към „Asla Vazgeçmem“, тя също се появява в „Ikisini de Sevdim“ и във филма „Bir Türk Masali“.

Шафак Пекдемир като Иджлял Козан
Да загубиш няколко години от живота си поради кома не е лесно и ако съпругът ти се влюби в друга жена през това време, нормално е да не го приемеш никак добре. Амбициозна и воин, тя няма да се поколебае да даде битка на Нур, за да си върне Yiğit, дори ако това означава да трябва да направи повече от съмнителни неща.
Актрисата Шафак Пекдемир е известна в Турция с ролите си в заглавия като „Leyla ile Mecnun“, „Yasak Elma“, „Yalancilar Ve Mumlari“ и др.
Скрит текст:
ЗА КАКВО Е „НЕ ТРЪГВАЙ БЕЗ МЕН“?
Yiğit Kozan е успешен бизнесмен и баща на дете. Животът му се променя след автомобилна катастрофа със съпругата му Иджлял. Тя оцелява, но остава в кома. Времето минава, а здравето й не се подобрява. Той се чувства виновен, но избира да продължи живота си и да се преструва, че жена му е починала.
Три години след ужасното събитие Нур пристига в имението, където живее главният герой, за да работи като домашна помощница. В крайна сметка той се влюбва дълбоко в нея и я моли да се омъжи за него.

Младата жена приема предложението му, но не подозира за случката, белязала миналото му и която ще излезе наяве в най-неподходящия момент. Когато са на път да се женят, Иджлял се събужда от кома и новината шокира Йит, който ще бъде принуден да вземе решение: да продължи с новата си любов или да възобнови връзката с майката на сина си.

КАК ДА ГЛЕДАТЕ „НЕ МОЖЕТЕ БЕЗ МЕН“ ПО DIVINITY?
Теленовелата truca можете да гледате от петък, 2 септември от 22:30 ч. по Divinity channel. Предаването му ще е от понеделник до петък.
Освен това ще можете да следите историята, както и да виждате визуализации на глави, чрез Mitele, платформата за стрийминг на Mediaset, чийто основен абонамент Mitele PLUS е на стойност 4 евро на месец.
КОЛКО ГЛАВИ И СЕЗОНИ ИМА "НЕ ТРЪГВАЙ БЕЗ МЕН"?
Турската сапунена опера "Не тръгвай без мен" има общо 3 сезона и 59 глави.
Първи сезон: 18 еп
Втори сезон: 38 еп
Трети сезон: 3 еп
ДАННИ ОТ "НЕ ТРЪГВАЙ БЕЗ МЕН"
Оригинално име: Asla Vazgecmem
Име на испански: „Hasta el final“ или „Не тръгвай без мен“
Жанр: драма
Режисьори: Nihat Durak, Aysun Akyüz и Eda Teksöz
Страна на произход: Турция
Оригинален език: турски
Сезони: 3
Епизоди: 59
Дата на излизане: 12 февруари 2015 г
Последен епизод: 6 октомври 2016 г

Google Преводач

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 12:57 от Emiliya

# 576
Тези, които ще се запознаят с Ийт и Нур за първи път ще се влюбят в тях и историята стара колкото света, но представена по нов, оригинален и забавен начин.

# 577
    Цецеее, ще ме умориш, задавих се от смях като видях гифката и  продължавам да се усмихвам с танцуващия регулировчик.
     Не, не мога да измисля нищо в отговор на това "предизвикателство". Блокирах, затова и ще пусна само няколко гифки от този неповторим момент.

Скрит текст:

# 578

Фрапе за тонус

Ново от Джан от Будапеща Heart Eyes

# 579
Фрапе за тонус

Ново от Джан от Будапеща Heart Eyes
    Феми, страхотен Джано си ни донесла! Благодаря ти!
     А от фрапето имах остра нужда, че съм "затънала" в правене на новата тема.
     Скоро не съм разхождала Кенан - време е...

# 580
Емка , как се казва тази актриса от гифчетата с Кенан ? Много по добре е от Хандето.

И аз имам нужда от фрапе. Ще си почакаме още за премиерата на Шивача.Smirk Говори се  за края на годината.  
Дали ще са накуп два сезона. Не е практика.

Гьоберк е бил член на журито за новите мис и мистър Турция 2022год. Ударил е рамо на младежа който  е спечелил и му е подсигурил  мениджър.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 19:22 от femmi2

# 581

Феми,  Чаала Демир/Çağla Demir е актрисата от горните гифки.
     В "Черната перла" Толга си химичи с всички актриси, които се навъртат около Кенан.  И със Селин Ъшък/Selin Işık направи прекрасно партньорство. Само Хандето оплеска сценария. Не знаеше "милата" какво да прави на снимачната площадка. Като пън е, трън в очите на екипа. И когато й отнемат екранното време и я пращат в "5-та глуха" проявява претенции.
    Допадна ми сценария на "Черната перла", Кенан като визия и характер също ме впечатли, но заради Хандето рядко си пускам откъси от сериала, нея не мога да гледам, само цъкам с мишката.

Селин Ъшък/Selin Işık

# 582

Heart Eyes Ние чакаме красавеца в нов проект
а той релаксира в къщи с игри на телефона и
домашното видео, заменил
 снимачната площадка със строителната
Sunglasses

# 583
Берк и Йелдъз Атиксой или по- известна ни като "Обичам те Доктор". Партньорка на Толгахан от "Шампион"

Много красива двойка

# 584
Берк и Йелдъз Атиксой или по- известна ни като "Обичам те Доктор". Партньорка на Толгахан от "Шампион"

Много красива двойка

Красиви младоженци .Heart Eyes Щастие им желая .

Общо фото с Хазалче , тяхна близка приятелка . Отива и жълтото . Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт