Отговори
# 405

Феми, видях, че питаш за фестивала в Измир. Аз го следя, но още няма публикувани резултати. Видях, че Чачо е номиниран за най- добър актьор за изпълнението в Хартиени животи, а също и филма в категория Най- добър филм на цифрова платформа. От останалите актьори, които аз познавам номинации имат Онур Туна в две категории - най- добър актьор в ТВ сериал и сериал на платформа. Арас Айдън (от Думата) за най- добър актьор в  Тв сериал. И всеки ден давам по един глас за Ебру Шахин в категория най- добра актриса, Легендата- най-добър сериал и за Едип Тепели и Селим Байрактар - за най- добър актьор.

Е такова писание за фестивал не бях правила... УжасТ

Ето така изглеждам, след като се осъзнах

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 18:18 от cvetansk

# 406
Цвети, пусни линк и ние да гласуваме за Ебруто, Чачо и сие

# 407
Мерси , Цеце за отговора. Не пише ли докога продължава вота и след това сигурно ще обявят печелившите.
Не знаех че може повече от един път да се гласува. Вече си подкрепих моя човек.
И разбира се още колеги заслужават  може да избереш само един актьор от категорията.

Джаки , не съм още у турско. Сега подгряваме.

# 408

Джаки, ето линк, той води към категорията на Ебру, но вие ще се ориентирате да си сменяте категориите

https://izmirfilmfest.org/oylama/diziler/en-iyi-kadin-oyuncu

Не пише, бе Феми и това ме нерви... Може да се гласува всеки ден по веднъж. Между другото тази фотосесия на Чачо, от която съм направила горния колаж много ме кефи. Различна и весела, а муцунито му са топ... А, може да избереш и повече от един, но не можеш да им дадеш един и същ брой звездички

# 409

Аз пък изобщо не вярвам на такива гласувания. Според мен всичко вече е нагласено, определени са победителите и гласуването е само за шум и реклама.
     Не искам да ви секвам ентусиазма, просто изказвам личното си мнение.
      Феми, благодаря за апетитната баклава - толкова е вкусна, колкото изглежда. Топи се в устата, но ти скоро ще можеш да я опиташ.
      Пускам нещо за "отскок" и отново яхвам прахосмукачката.

# 410

Еми, аз също много нямам доверия на тези гласувания, но този път съм се вързала , защото това е международен фестивал. А и не ми пречи да отделя две минути на ден за гласуването.

# 411

Цитат
tolgahansayisman
Да момчета, къде бяхме?
    Най-после Толга сподели нова снимка.
     После ще разсъждавам върху написаното от него, а сега

# 412
Еми, новата снимка на Толга е страшно хубава. Прилича малко на снимка от фотосесия. Ха дано да е така, че ще излязат още. Да наистина къде бяхме, докъде стигнахме...

Ето линк към сериала "Бягство" на Енгин Акюрек. Видях, че не са събрани в папка и малко разбъркано са качени, но лесно се виждат. Епизодите са само 8.

https://archive.org/search.php?query=%D0%91%D1%8F%D0%B3%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE

# 413
Толга се изплаши, че ще го вържем за някое дърво и се появи.Joy
Ето Емка Heart Eyes  търпението се възнаграждава. Знам по себе си. Ще дочакаш и проект. Фотото е върха. Много красив. Heart

Цеце , Flowers Hibiscus гласувах за Ебру. Този фестивал не е измислен като повечето класации и затова и аз го следя.
Фотосесията ,която ти харесва е от Йешилчам.
Различна е. С тази муцунка си представя че целува риба морска или домашната акула. JoyAnimal Whale2

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 00:23 от femmi2

# 414
Здравейте, момичета!

"Най-смелото решение, което вземате всеки ден, е да бъдете в добро настроение."
Волтер

Нека новия ден да изпълни живота ни само с положителни емоции!
Бъдете усмихнати и щастливи!
Ползотворен ден!

# 415
Здравейте!

Има хора, които само като ги видиш
и вече си щастлив

# 416
Има хора, които само като ги видиш
и вече си щастлив

Да можеше всеки ден да гледаме Толга на нови фотки, та щастието ни да е безкрайно. А ако имаме късмет да се наслаждаваме и на снимки от сета, на нови продукции с негово участие - ще летим в облаците от възторг.
     Но ние понякога сме и доста търпеливи (хеле пък аз) Stuck Out Tongue Winking Eye Чакаме...
     Снощи Толга отново беше на мач, но пусна клипчета само от стадиона, а днес се появи тази снимка: "Снощи Толга с приятели на стадион Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadium"💛💙

# 417
Цеце ,ще я запомня тази мисъл за щастието.
Толга , добре че е любимият отбор за да се фотне.

Софи Heart Eyes хайде идвай Толга те чака и се появи. И ми каза под секрет че предстоят изненади.

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 19:39 от femmi2

# 418

Heart Eyes Каква е тази красота, какво е това чудо
от чакащия внуци..държи ни в шах*
Kiss
..ноо ша го матираме с *Дамски гамбит* Joy
Софи , хайде идвай Толга те чака и се появи.
 И ми каза под секрет че предстоят изненади.
Скрит текст:
за настроение,
Не съм ти аз коя да е.. пиявица*

Notes Yum

# 419
Здравейте, момичета!

"Днес ти пожелавам стремеж към нещо истински красиво - стремеж към това не да имаш, а... да бъдеш! Да бъдеш за някого смисъл, да бъдеш за някого пример, да бъдеш утеха, и вяра, и сила, да бъдеш надежда!
Днес ти желая да бъдеш причина..., причина за радост, причина за трепет, причина за нечия широка усмивка!
Днес и във всеки следващ ден от живота ти, ти желая не да имаш, а... да бъдеш!"
Марияна Суркова

Спорна сряда!

Heart Eyes Каква е тази красота, какво е това чудо
от чакащия внуци..държи ни в шах*
Kiss
..ноо ша го матираме с *Дамски гамбит* Joy
Скрит текст:
Софи , хайде идвай Толга те чака и се появи.
 И ми каза под секрет че предстоят изненади.
Скрит текст:
за настроение,
Не съм ти аз коя да е.. пиявица*

Notes Yum
     Софи, от нощес си тананикам "...не съм ти аз коя да е..."
      Ще правя днес клипче с Ийт Козан на фона на тази песен. Продължавам да я слушам и сега, сутрешното си кафе подсладих с нея.
      Коментара на новата фотка е право в десятката! Благодаря ти за настроението и позитивизма!

Общи условия

Активация на акаунт