На море в България 2022г.! - 3

• 70 500
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • There I was on a July morning
Eva+, радвам се, че дъщеря Ви е доволна от работната атмосфера и притесненията Ви за нея бяха напразни.Hands V
Аз също съм с много положителни отзиви като клиент на хотела /макар и отпреди 2 години/.
Дай боже, да имаме повече такива хотелиери, които съумяват да предложат качествена услуга на туристите и добри условия на труд за персонала!

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 21:29 от Скубиду

# 226
В Приморско ковид няма, нито мерки.

# 227
Май по всички курорти е така, а и не само в България. В Испания ковид, няма. В супер пламналата Гърция също. “Гръцкият министър на здравеопазването Танос Плеврис отхвърли пред телевизия Скай възможността за връщане на ограничителните мерки срещу КОВИД-19.
„Няма смисъл от връщането на мерките“, каза Плеврис, предаде БТА.”
 В Гърция случите са 3700 души на милион, а в България са 210 на милион. Дори при толкова сериозна вълна като гръцката се счита, че няма нужда от мерки. Явно ковид вече не се брои за сериозна заплаха. В Испания още в началото на годината отпадна карантината. Дори да си положителен ако не си на легло може да излизаш.

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 00:32 от Мъфин

# 228
Май назад в темата бях чела за някои хотели в които има някакви мерки. Предлагам ако някъде има мерки да споделите, иначе е ясно че навсякъде другаде няма нито ковид нито мерки Grinning

# 229
  • В.Търново
Май по всички курорти е така, а и не само в България. В Испания ковид, няма. В супер пламналата Гърция също. “Гръцкият министър на здравеопазването Танос Плеврис отхвърли пред телевизия Скай възможността за връщане на ограничителните мерки срещу КОВИД-19.
„Няма смисъл от връщането на мерките“, каза Плеврис, предаде БТА.”
 В Гърция случите са 3700 души на милион, а в България са 210 на милион. Дори при толкова сериозна вълна като гръцката се счита, че няма нужда от мерки. Явно ковид вече не се брои за сериозна заплаха. В Испания още в началото на годината отпадна карантината. Дори да си положителен ако не си на легло може да излизаш.
Много се радвам. Дано и в България е така!

# 230
Бях обещала да дам отзив за Гранд хотел Поморие.
Като за начало - определено има нужда от ремонт. Малко е амортизирана сградата. И това е единственото лошо 🙂
Страхотно обслужване - мили и възпитани, без да се натрапват. Страхотен вътрешен басейн със солена, минерална, топла вода. Спа-то ми хареса. Безплатно може да се ползват сауни, солни стаи, леден душ, турски бани, дъждовна пътека - всичко, което не изисква човешка намеса.
 Закуската невероятна - има богат избор, постоянно се добавя, няма блъсканица никъде за нищо. Само едната вечер се хранихме в хотела вкусно, но не толкова разнообразно, като закуската.
Стаите са широки, удобни, баните големи с душ и вана. За тези, които като нас имат проблеми с гърба - матраците са страхотни.

Плажът е на концесионер. Няма включени чадър и шезлонг. Цената е 15 лв за два шезлонга с шалтета, чадър и маса. Плаща се за деня и можеш да си тръгваш, да се връщаш, да си сменяш мястото по цялата ивица. Винаги има свободни места. Водата топла, чиста, за последните години това е най-спокойното ни море и най-много сме седяли на плажа 🙂

От балкона сутрин

От плажа

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 18:06 от rummi_pl

# 231
Здравейте, има ли в св. Влас някакъв медицински център. На фраксипарин съм, но май съм направила някаква алергична реакция, а в хотела няма мед. лице. Благодаря предварително!

# 232
Здравейте, има ли в св. Влас някакъв медицински център. На фраксипарин съм, но май съм направила някаква алергична реакция, а в хотела няма мед. лице. Благодаря предварително!
В центъра на Слънчев бряг има поликлиника. Май преди беше денонощна.

# 233
Има и Медицински център Вива https://www.vivaclinic.bg/bg

# 234
Благодаря много за бързите отговори! Ние проверихме тук, но се оказа, че денонощната аптека не е денонощна. Мисля утре сутринта да посетим медицинския център, който е до нея. Слава богу нищо друго ми няма, само самото място е подуто леко и червено.

Иначе сме в "Райска градина" на пълен пансион и сме доволни, храната ни харесва. Днес сутринта бяхме на плаж, този пред хотела и той ни хареса. Беше много спокойно и водата е много чиста. Следобяд ходихме до стария град в Несебър с корабче и също останахме доволни. Басейна още не сме го ползвали, че от рано се запазват шезлонгите с хавлии..

# 235
Ако се е подуло, червено е и сърби - ще мине.
Имам над 500 инжекции фракси, ставало ми е такова петно на корема и няма нищо страшно Hug

# 236
Здравейте,
Следващия петък съм на концерт в Бургас, който трябва да продължи до около 22.30-23.00 часа. Запазила съм си обаче нощувка в Черноморец и проверих, че последния автобус от Бургас към Черноморец е в 20.30. Може ли да ме посъветвате, как мога да се придвижа по това време?
Предполагам такси е един от вариантите, но колко пари вземат?

# 237
Здравейте, има ли отзив за хотел Кркстал АИ златни пясъци, виждам повечето коментари,, но преобладаващите са положителни, ако някой има лични впечатления, ще се радвам

# 238
Здравейте,
Следващия петък съм на концерт в Бургас, който трябва да продължи до около 22.30-23.00 часа. Запазила съм си обаче нощувка в Черноморец и проверих, че последния автобус от Бургас към Черноморец е в 20.30. Може ли да ме посъветвате, как мога да се придвижа по това време?

Здравейте! И аз съм на този концерт, но в посока Слънчев бряг. Ще ме чака такси - срещу 70 лв.
Проверете си, но не вярвам да е повече до Черноморец.
Приятно изкарване!

# 239
https://www.taxiburgas.com/%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8/ … D0%B2%D0%BE%D0%B7

Общи условия

Активация на акаунт