На море в България 2022г.! - 3

• 70 461
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Ей за това вече нямам намерение на почивам в България.Две години го направих заради ограниченията от Ковид.Мен най- много от всичко ме дразни събраните маси от компании и заседяването  на салати ,ракии и вечните български тарикатлъци за паркинг,шезлонги и храна.

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 09:30 от slavei4e

# 151
Нашата почивка в Златните, хотел Елена, свърши. Като цяло ми хареса много, самият курорт, плажа, морето. Че даже и хотела като сграда и чистота. На 4-5 мин. от плажа и централната улица. Но храната на ОИ беше ужас. Смисъл някои неща не ставаха за ядене - полусурови. Единствено салатите, скарата, спагетите и сладките ставаха. Закуската беше най-хубавото хранене. И алкохола беше добре. Но пък всеки ден едно и също. Никакво разнообразие. Буквално едно и също. Как пък за една седмица не смениха нещо... Обаче чувството, че си натрапник, остава. Все едно искат да те изгонят. А последния ден направо така се и получи. Нали освобождаването е до 12 ч. В 11ч ни звънят да сме освобождавали вече стаята, защото имало много за настаняване и трябвало да се чисти. Как да е. В 11:50 слизаме долу и освобождаваме. Искат да ни махнат гривните, но ние обясняваме, че имаме обяд и ще останем за него. Ейййй голям скандал стана. Не знам не си ли отбелязват дали се е ползвал тоя обяд на първия ден или е оставен за последния.. след като има такава опция, е редно да се отбелязва някъде. Мъжа ми искаше да викат управителя и да пускат записите от камерите от първия ден, ама по едно време дойде човекът, който ни беше настанил и добре, че ни помнеше /може би понеже бяхме малко българите/ и обясни на момичето. Не ми е за храната, както казах е гадна, но принципа и това гадно чувство, че някой иска да те прецака, си остана.. и грубото отношение на тези младежи от персонала, сякаш насила някой ги е накарал там да работят и само им досаждаш. Примерно един гост искаше четири еспресо, а момчето на бара му казва "значи две дълги" и човекът пак казва "не, четири еспресо" обаче онзи продължава четири къси правели две дълги Flushed
Някой знае ли в Букинг как се пишат коментари и се дава оценка? Нещо не ми излиза такава опция..
Ако не сте резервирали през Букинг, пишете в Гугъл отзив.

# 152
В хотел Елена съм почивала преди много години и имам същите впечатления, но май храната беше една идея по-добра. Но ти дърпат гривната от ръката в ранни зори в деня на заминаването. Същевременно докато натоварим багажа на колата (беше към 10 сутринта) поискахме две кафета от лоби бара и трябваше да си ги платим. Също така охраната ни направи забележка, че сме спряли пред хотела, за да си натоварим куфарите, а преди това бяхме паркирали на другия край на комплекса на платен паркинг. Тотални неадекватници - май хотелът е на някаква мутра. Приятели на шефа искали да паркират там....добре го подредихме и той млъкна. Но ей заради такива нещица няма да стъпя повече там.

# 153

Добро утро от Шабла, къмпинг “ Добруджа” !!
Стартираме деня с червен флаг 😄

# 154
Някой завърнал се скоро от Синеморец може ли да сподели мнение.Има ли много туристи ? На кой плаж е по добре да се ходи ?
А отзиви от хотел Белла Виста има ли ?

# 155

Добро утро от Шабла, къмпинг “ Добруджа” !!
Стартираме деня с червен флаг 😄
Спасители ли има вече там?
Там е страхотно, но е за хора обичащи спокойствието и тишината. Аз съм ходила с родителите ми преди врвме. Сега си мисля, че ако отидем с моя приятел ще ни е тъпо само двамата и за това запазваме на др места, но и за там ще ни дойде времето😁.

# 156
От доста време има спасители и охраняем плаж на Шабла, даже това лято е с чисто нови чадъри и шезлонги. Ето снимка от плаж Лунара 😀

# 157
От доста време има спасители и охраняем плаж на Шабла, даже това лято е с чисто нови чадъри и шезлонги. Ето снимка от плаж Лунара 😀
Еха😮 много яко е станало! Супер! Предполагам и в ресторанта са добре нещата

# 158
Всеки момент ще отвори плажния ресторант, той също е нов.Изглежда много добре… Има няколко други заведения по плажа, които са с хубава кухня. Ако решите да идвате насам ,препоръчвам Нептун, Аквариум и Лаваца 😀

# 159
Всеки момент ще отвори плажния ресторант, той също е нов.Изглежда много добре… Има няколко други заведения по плажа, които са с хубава кухня. Ако решите да идвате насам ,препоръчвам Нептун, Аквариум и Лаваца 😀
Благодаря много за информацията! 😊

# 160
Здравейте мами. Началото на септември имаме планирана почивка на Дюни, цяла седмица All Inclusive, като платихме по 90лв. на човек.
Края на август /20-27.08/ ме пускат пак отпуск и с ММ, искаме пак да отидем някъде на бюджетна почивка на море, за около 5 или 7 дни, като мястото няма значение, важното е да има парко място. Гледах цените и никъде не видях нещо до 100-120лв на човек, което да е all inclusive. Навсякъде 140,150 в най добрия случай. За 300лв на ден, за двама, виждам, че може да се отиде в Гърция или Турция и ако плащаме такива суми бихме предпочели да е извън БГ. Вярно, че тогава се води и още сезон, няма и свободни места и наистина, ако изберем само нощувка, ние така или иначе пак ще ги дадем тези пари за изхранване по ресторанти.
Потърсих и ласт минет оферти, те навсякъде са плъзнали и не видях никаква разлика в цените. Можете ли да ме посъветвате или да ми препоръчате къде може да резервираме. Благодаря Heart

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 11:49 от neli_20

# 161
Ей за това вече нямам намерение на почивам в България.Две години го направих заради ограниченията от Ковид.Мен най- много от всичко ме дразни събраните маси от компании и заседяването  на салати ,ракии и вечните български тарикатлъци за паркинг,шезлонги и храна.
Първо не е задължително да се почива на ОИ и второ далеч не навсякъде хотелите с ОИ са така. С две думи не разбирам как при положение, че има толкова много места, където човек изкарва хубаво се прави заключение, че не трябва да се почива в България. Ние пък точно покрай двете ковидни лета преоткрихме нашето море. Прекарахме там едни разкошни близо 200 дни.

# 162
Много са бързи на този плаж Лунара/къмпинг Добруджа - средата на този месец заведението на плажа беше строителна площадка и цареше мръсотия.
Пред платените чадъри спасителя - един чичо разрешава на "познати" да разпъват собствени чадъри. Другите ги гони - нама отговор защо за едни може, за други -  не. Самата платена зона почти не се ползваше следобед - 3-4 чадъра да бяха заети в началото.
Иначе мястото е хубаво.

# 163
Много са бързи на този плаж Лунара/къмпинг Добруджа - средата на този месец заведението на плажа беше строителна площадка и цареше мръсотия.
Пред платените чадъри спасителя - един чичо разрешава на "познати" да разпъват собствени чадъри. Другите ги гони - нама отговор защо за едни може, за други -  не. Самата платена зона почти не се ползваше следобед - 3-4 чадъра да бяха заети в началото.
Иначе мястото е хубаво.
Позволяват чадъри пред платена зона, но ако сте повече хора и имате вече платени чадър и шезлонги. Иначе платената зона е вече пълна, в почивните дни няма никакви места.Първа линия е почти винаги резервирана.

# 164
Пиша от Мирамар Обзор.Всичко от което се притеснявах,защото е изтъквани като минуси за хотела -ми не е така. Вятър - ми не духа повече от други места .Вълни ,има си но децата се радват .Дълбоко ставало бързо- ами на 3тия метър ми е под кръста .Е да ,не може да си оставиш  децата да играят без наблюдение ,ама аз лично не бих ги оставила и на плитко море .
Децата искараха еднодневен вирус с повръщане ,неприятна работа ,слава богу мина бързо.Ама хотела ли да обвинявам? Изключително п
чисто е навсякъде ,жените които чистят са като духове ,появяват се в момента в който оставиш празна чиния  или нещо падне на пода .Нямам никакви забележки .Някой ако има въпроси да пита

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 19:08 от villygdr

Общи условия

Активация на акаунт