На море в България 2022г.! - 3

• 70 449
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте мами. Началото на септември имаме планирана почивка на Дюни, цяла седмица All Inclusive, като платихме по 90лв. на човек.
Края на август /20-27.08/ ме пускат пак отпуск и с ММ, искаме пак да отидем някъде на бюджетна почивка на море, за около 5 или 7 дни, като мястото няма значение, важното е да има парко място. Гледах цените и никъде не видях нещо до 100-120лв на човек, което да е all inclusive. Навсякъде 140,150 в най добрия случай. За 300лв на ден, за двама, виждам, че може да се отиде в Гърция или Турция и ако плащаме такива суми бихме предпочели да е извън БГ. Вярно, че тогава се води и още сезон, няма и свободни места и наистина, ако изберем само нощувка, ние така или иначе пак ще ги дадем тези пари за изхранване по ресторанти.
Потърсих и ласт минет оферти, те навсякъде са плъзнали и не видях никаква разлика в цените. Можете ли да ме посъветвате или да ми препоръчате къде може да резервираме. Благодаря Heart
Може да разгледаш тази оферта и да прецениш дали те устройва. Последните две години беше с много добри отзиви. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-hrizantema-s … chev-briag-19641/

# 166
  • Сф
Детето яде някъде в Несебър. Гръцко ли е какво е, не разбрах. Казва ,че навсякъде и се вижда скъпо . И в Слънчев бряг. Пратих още пари.
Цитирам:

" взех калмари те са 18 лева една шопска салата тя е 10 и една кола 3 и те така свършват😅"

Иначе било вкусно. Но като го умножа по 3,а мм и пийва ...минава се стотака със сигурност , поне в Несебър, в читаво заведение.
Множко ми се вижда, все пак доходите ни в бг на голяма част не доближават гръцките например.Но това е темата за България.
Има и за Турция и за Гърция, той Мъфин и там се вихри и предизвиква, как да кажа, лек  смях с предложенията си 😜и анализите си .

# 167
# 168
Детето яде някъде в Несебър. Гръцко ли е какво е, не разбрах. Казва ,че навсякъде и се вижда скъпо . И в Слънчев бряг. Пратих още пари.
Цитирам:

" взех калмари те са 18 лева една шопска салата тя е 10 и една кола 3 и те така свършват😅"

Иначе било вкусно. Но като го умножа по 3,а мм и пийва ...минава се стотака със сигурност , поне в Несебър, в читаво заведение.
Множко ми се вижда, все пак доходите ни в бг на голяма част не доближават гръцките например.Но това е темата за България.
Има и за Турция и за Гърция, той Мъфин и там се вихри и предизвиква, как да кажа, лек  смях с предложенията си 😜и анализите си .
Основно, салата и напитка за 30 лева, за ядене в ресторант, в хубав курорт не е много особено при положение, че храната е вкусна. В гръцката тема посочих два хотела, които на мен ми харесват (с рейтинг 9.8 явно и други споделят моето мнение), но в никакъв случай не съм карал конкретен потребител да ходи в тях. Просто констатирах, че хубавите гръцки хотели са много скъпи (над 1000 евро на вечер). Безмислена статия. Отдавна се знаеше, че заради войната до нас тази година няма да дойдат много чужденци, а половината българи традиционно (при липса на ковид ограничения) ще отидат в Гърция. Така се получава, че в някои гръцки райони е страшна навалица, а при нас тази година е супер за почивка. Дори в пик сезон има места на плажа, в заведенията и въобще 👍🏻👍🏻👍🏻.

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 00:33 от Мъфин

# 169
Здравейте! Днес свършва и нашата почивка - Блу Меджик Обзор. Останахме много доволни.
Първо за настаняването - настаниха ни в 10.00 ч. безплатно (беше по оферта на хотела, чрез директна резервация). Имахме приятна изненада, бяха ни ъпгрейднали стаята от двойна, с апартамент. Днес пак по офертата имаме безплатно късно освобождаване вместо в 11.00 ч. - в 14.00ч.
Чистотата давам отличен. Персонала много се старае - рецепция, ресторант, камериерки, анимация.
Храна - много разнообразна и вкусна. От салатите, супите, през готвеното и скарата, до десертите и плодовете. Дават кърпи на станция до басейна.
Плаж - шезлонгите рано се запазват. До около 7.30 - 8.00 почти всичко е резерве. На басейна се намират шезлонги и до по-късно. Два дни имахме червен флаг. Искам да успокоя Русалка, че морето към момента не е дълбоко. След вятъра и вълните бая поизравни брега. Ако има нещо питайте.

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 08:11 от indy1000

# 170
  • русе
До сега където сме  били по нашето море  не съм била третирана по по различен начин от чужденците, даже напротив, радвали са ни са  и са били много любезни, и сега е така. Опит с чуждо  море имам само веднъж в Турция и не съм нещо уау, по евтино не ми е излязло, но точно там осетих дискриминация точно защото сме българи а не руснаци примерно. Така че аз лично предпочитам нашето море.
И да не е спам ви пожелавам приятен ден, допивам си кафето с прекрасна гледка

# 171
Периодично коментираме къде е по-добре/ изгодно да се почива 😊 Аз съм на мнение, че в Гърция и Турция се предлага различен тип почивка и, ако си наясно с това, навсякъде ще си изкараш супер и е редно да коментираш в съответните теми. 😄

Та така - нашата почивка в х-л Маджестик,  Сл. бряг приключи. Доста от нещата вече споделих, но все пак кратко описание.
Базата е хубава. Един от най-красивите хотели в Слънчев бряг според мен. Чудесно местоположение. Чистотата е на ниво. Персоналът е усмихнат и любезен. Вече споменах, че за мен услугата, която предлага, не може да е Uall. Липса на бутилирана вода. Алкохолът е много разреден. Ама много. Храната е добра и разнообразна, но приготвена без сол и затова според мен повечето неща са безвкусни. В beer corner-а предлагаха фъстъци, оказа се че свършили и после две поредни вечери питах - нямало. Недостатъчни чадъри и шезлонги, особено на плажа. Страхотни басейни. Прекрасна гледка "море".
Хотелът е разположен на тихо място, но близо до навалицата и забавленията. Децата бяха най-щастливи, но почивката доста се оскъпи на място. Отделно ходихме до аквапарк Екшън, защото в Маджестик няма водна пързалка. Та всички тези неща направиха почивката ни страхотна. Изкарахме прекрасно и смятам, че беше добър избор, въпреки забележките. Нямаше да съм толкова доволна, ако хотелът беше в нищото, ката Уейв например ☺️ но пък и цената при двата хотела е различна. Поне ако не включваме допълнителните глезотии, които курортът предлага.
Като цяло се надявам отзивът ми да е полезен и да ви ориентира.
Лично аз мисля, че няма да го посетя отново. Едва ли и в Слънчев бряг ще почивам скоро (въпреки че бях харесала още два-три хотела там). Но не се отказвам от нашето море, затова продължавам да чета отзиви и да събирам идеи за следващото лято Wink

ПП Допълвам - липсваха основни бг-телевизии като Бтв и Нова. Имаше Бнт 😁
Кърпите за плаж се сменят само между 16 и 17 ч.

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 12:34 от Аркадия

# 172
Този Маджестик и аз го загледах, НО липсата на бутилирана вода ме отказва на 100%.

# 173
Здравейте! От 09.08 имаме резервация за Топола Скайс. Има ли пресни отзиви за водата в басейните, студена ли е, има ли отопляем външен басейн или се разчита само на слънце греене?

# 174
Този Маджестик и аз го загледах, НО липсата на бутилирана вода ме отказва на 100%.
В минибара ежедневно се зареждат две малки минерални води, две кенчета бира, едно сокче и една оранжада. Някои хора си пълнеха шишензата от машините за вода. В близост има магазин Aldo, лично аз си купувах от там. Но определено и за мен бе разочарование 🙁

# 175
За мен и семейството басейните на Топола Скайс бяха добре като температура. Най-топъл е закрития заради ефекта на оранжерията Simple Smile, но и при отворена преграда вътре е парник - не си го причинявам.
Една идея по-хладен е този до Снек бара. Усещането е такова заради местоположението.
Този до основната сграда и инфинити басейна ги предпочетохме.
Всички са изключително чисти и поддържани.

# 176
Здравейте,от утре сме на Поморие!Моля за отзиви за времето и плажа как са,има ли водорасли?

# 177
Здравейте! От 09.08 имаме резервация за Топола Скайс. Има ли пресни отзиви за водата в басейните, студена ли е, има ли отопляем външен басейн или се разчита само на слънце греене?
Реално отопляемия басейн е един, макар първите години да отопляваха и останалите. Не се тревожете, водата е топла. В момента Т в Топола е 31 гр, водата в морето е чай.

# 178
В минибара ежедневно се зареждат две малки минерални води, две кенчета бира, едно сокче и една оранжада. Някои хора си пълнеха шишензата от машините за вода. В близост има магазин Aldo, лично аз си купувах от там. Но определено и за мен бе разочарование 🙁
Дали е удобно да споделите какви са всички опции за вода в Маджестик? Освен всекидневните две бутилки в минибара какви са другите опции? Къде има машини за вода? Има ли еднократни чаши към тях?  В баровете и ресторантите има ли безплатна вода? Благодаря предварително.

# 179
Здравейте от Рейна Дел Мар.
Времето е хубаво, флага е жълт, хотела е супер и храната е превъзходна.

Общи условия

Активация на акаунт