На море в България 2022г.! - 3

• 70 461
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
safemylove,
Пожелавам приятна почивка и ще чакаме подробни отзиви и снимки от хотела ☺️

Мъфин,
Вода реално има навсякъде по баровете от машина, с хартиени еднократни чашки, eco friendly.
Безалкохолните са на Пепси, от машина.
Фреш се предлага на закуска в основния ресторант.

# 181
  • В.Търново

indy1000, благодаря за отзива! Simple Smile

# 182
И аз благодаря за отзивите за Топола Скайс! Весело лято на всички!

# 183
Здравейте! Търсим си някоя малка самостоятелна вила за 4 възрастни и 1 две годишно дете около Приморско или Созопол за втората половина на август. Може и апартамент, но да е с градина и барбекю.
Да не е безбожно скъпа.

# 184
Аз лично се утрепах да търся вили, но край морето предлагат само бунгала. Вилите на няколко километра от морето пък са само за големи компании. То не че не може 4 човека да се настанят в помещения за 12, ама цената си е една и съща и не излиза изгодно. Ще помоля когато си намерите вашето местенце, да споделите снимки и впечатления.

# 185
  • Sofia
И аз търсих много покрай короната. Исках подобна на гръцката почивка, но този тип вили не са разпространени тук и трудно се намират. Ако искаш да е с басейн е още по-трудно. Някой беше споменал за нещо подобно около Каваци, но не помня детайли.

# 186
Намерих няколко вили в местност Узунджа на 1,2 км от плаж Перла. Днес ще звъня да питам дали са свободни. Добре изглеждат. Надявам се само да не е скъп паркинга около Приморските плажове, а ако има и безплатно местенце най-добре

# 187
  • Сф
Така, детето се върна. Каза, че ресторанта е в стария град Несебър. Не е чудно тогава ,че цените са високи. Навремето сестра ми така изгоря с едни обикновени пълнени чушки 😂.
Мъфин, откога калмарите са основно ястие? - не ми отговаряй 😜
В Слънчев бряг е имало доста изкушения. Сладоледи, скрежини, татуировка имаме, гривна, лунапарк, храна всякаква .Не е било трудно да харчи. Повечето време обаче са били в стария град , а там знаем как е. Питах за прословутите украинци. Не са били в техния хотел точно, но е било пълно. Вика, само руска реч навсякъде.Питах, какво е общото ти впечатление? Каза- злобни и нахални. Каквото и да означава това за едно дете на 14. Изобщо не мислете, че е предубедена. Тя даже обича рускоговорящи. Явно накуп, точно тези, не оставят положителни впечатления. Съжалявам. Мога да се доверя на преценката на детето си разбираемо.
Аз чакам едни документи и почвам да оглеждам за море. А навън без тях не ми се ходи , няма да стане просто. Дано по- скоро стане, че едвам издържам на напрежението. То матури, то ремонти,какво ли не. Винаги досега до това време сме правили едно море някъде. Сега какво се закучи...мани, мани! КВ времената пък се разбихме от почивки... Следя ви, весело море на всички!
Само да споделя. Те бяха голяма група , 50+ човека сигурно. Срещи, затворени помещения и тнт.,слава богу всички се прибират здрави!

# 188
Така, детето се върна. Каза, че ресторанта е в стария град Несебър. Не е чудно тогава ,че цените са високи. Навремето сестра ми така изгоря с едни обикновени пълнени чушки 😂.
В Слънчев бряг е имало доста изкушения. Сладоледи, скрежини, татуировка имаме, гривна, лунапарк, храна всякаква .Не е било трудно да харчи. Повечето време обаче са били в стария град , а там знаем как е. Питах за прословутите украинци. Не са били в техния хотел точно, но е било пълно. Вика, само руска реч навсякъде.Питах, какво е общото ти впечатление? Каза- злобни и нахални. Каквото и да означава това за едно дете на 14. Изобщо не мислете, че е предубедена. Тя даже обича рускоговорящи. Явно накуп, точно тези, не оставят положителни впечатления. Съжалявам. Мога да се доверя на преценката на детето си разбираемо.
Аз чакам едни документи и почвам да оглеждам за море. А навън без тях не ми се ходи , няма да стане просто. Дано по- скоро стане, че едвам издържам на напрежението. То матури, то ремонти,какво ли не. Винаги досега до това време сме правили едно море някъде. Сега какво се закучи...мани, мани! КВ времената пък се разбихме от почивки... Следя ви, весело море на всички!
Само да споделя. Те бяха голяма група , 50+ човека сигурно. Срещи, затворени помещения и тнт.,слава богу всички се прибират здрави!
Има разлика в цените в различните ресторанти в Стария град. Например в тези, които са от страната на Морската гара и пристанището до нея е по-скъпо от някои други, които са от другата страна на полуострова с гледка към Слънчев бряг, Свети Влас и Елените.
А това за украинците е вярно. Още през май месец там беше пълно само с украинци и се чуваше предимно такава реч. Даже вече работеха и в някои заведения, магазини и хотели. Плажът беше пълен само с украинци. Предишните години през май беше празно и спокойно.
Имам приятел, който работи в ресторанта на един хотел в Слънчев бряг, в който тогава бяха настанени много бежанци. Той също се възмущаваше от това, че са много нахални.

# 189
purelove, извинявай че се обръщам персонално към тебе с личен въпрос, но прочетох че детето ти е на 14 години, та се зачудих с кого е на море щом не е с теб. Може да не ми отговаряш ако искаш, но и моите деца са около тази възраст и затова питам.

# 190
Има разлика в цените в различните ресторанти в Стария град. Например в тези, които са от страната на Морската гара и пристанището до нея е по-скъпо от някои други, които са от другата страна на полуострова с гледка към Слънчев бряг, Свети Влас и Елените.
А това за украинците е вярно. Още през май месец там беше пълно само с украинци и се чуваше предимно такава реч. Даже вече работеха и в някои заведения, магазини и хотели. Плажът беше пълен само с украинци. Предишните години през май беше празно и спокойно.
Имам приятел, който работи в ресторанта на един хотел в Слънчев бряг, в който тогава бяха настанени много бежанци. Той също се възмущаваше от това, че са много нахални.
Точно тези от страна на пристанището имаха меню с плато морски дарове от 140 лв порцията. По тази причина реших, че в Несебър е ненормално скъпо и пренаселено.

# 191
Ние избягваме да ходим в ресторантите от страната на Морската гара и пристанището. Предпочитаме тези от другата страна,
защото е по-евтино (поне в тези ресторанти, в които сме били), гледката е страхотна и храната е вкусна, но вечер е по-ветровито там.
Затова човек трябва да обиколи и да не си прави изводи за мястото само от 1-2 ресторанта. Наистина има разлика в цените, понякога значителна.

# 192
Някой тествал ли е това заведение до Градина? Цените изглеждат много добре, мястото също и е с безпроблемно паркиране. Въобще изглежда доста обещаващо.

# 193

indy1000, благодаря за отзива! Simple Smile

Да видим след седмица моя отзив дали ще е още по-критичен от предния Simple Smile
Ще поработя малко в Обзор и само там ми намериха стая.

Нашата почивка в Златните, хотел Елена, свърши.

Имам от преди години отзив в букинг там. В хотел, в който слагат маси за хранене в лоби, близо до рецепция повече няма да се настаня.

# 194
  • Сф
purelove, извинявай че се обръщам персонално към тебе с личен въпрос, но прочетох че детето ти е на 14 години, та се зачудих с кого е на море щом не е с теб. Може да не ми отговаряш ако искаш, но и моите деца са около тази възраст и затова питам.
Тя е свикнала. От още по- малка е по всякакви лагери със спорта и отбора. Там си ги гледат треньорите и никакъв проблем, даже им излиза душицата от тренировките. Това сега е с друга школа по интерес, защото приключихме със спорта. Значи, там където ходи , групите отиват на фестивал на морето.  Там е по- свободно, но и тя е голяма. Не е типичния лагер. По - скоро бяха на представяния. Заети от сутрин до мрак. Няколко пъти е била само на плажа.

Общи условия

Активация на акаунт