На море в България 2022г.! - 3

• 70 470
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Снимките не са мои, от една група във ФБ ги взех. Ще ги наименувам "Запазване на шезлонги - вариации" Joy Първата ми е любимата...

# 196
Така, детето се върна. Каза, че ресторанта е в стария град Несебър. Не е чудно тогава ,че цените са високи. Навремето сестра ми така изгоря с едни обикновени пълнени чушки 😂.
Мъфин, откога калмарите са основно ястие? - не ми отговаряй 😜

Откакто цената им е подобна на тази, на основните ястия. В много ресторанти е точно така. С две думи се вторачваш в ненужни подробности вместо да осъзнаеш по-главното.

# 197
  • София
Привет! Има ли някой на Каваци или Градина да каже пренаселесен ли е плажа 😉 А в Поморие как е?

# 198
Информацията ми за Градина е от четвъртък. Било е супер спокойно.  П.П. На това клипче се вижда как е било преди 8-10 дни. След 1-ва минута е Градина, а от 12-та  къмпинг Черноморец. https://www.youtube.com/watch?v=CNrISGyFwrc

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 19:52 от Мъфин

# 199
Градина е полупразен, с големи свободни зони.

# 200
Привет! Има ли някой на Каваци или Градина да каже пренаселесен ли е плажа 😉 А в Поморие как е?

В четвъртък и събота бяхме, не е препълнен плажа, до 11 ч имаше 20-30% заети шезлонги, след 12 - 50%. Следобяд не сме ходили, тръгвахме към 12:30. Водата изглеждаше чиста, леко студена сякаш.

# 201
Така, детето се върна. Каза, че ресторанта е в стария град Несебър. Не е чудно тогава ,че цените са високи. Навремето сестра ми така изгоря с едни обикновени пълнени чушки 😂.
Мъфин, откога калмарите са основно ястие? - не ми отговаряй 😜

Откакто цената им е подобна на тази, на основните ястия. В много ресторанти е точно така. С две думи се вторачваш в ненужни подробности вместо да осъзнаеш по-главното.
И за мен калмарите са си основно ястие, което понякога си поръчвам за вечеря на морето.

# 202
Здравейте, имам въпрос за хотел Маджестик в Слънчев бряг : включените чадъри и шезлонги пред хотела ли са или някъде встрани? Бях чела че са пред друг хотел, което ми се струва неудобно. Също така можете ли да напишете какво например има за закуска и за вечеря, защото храната е хубава или лоша не ми е много добър ориентир....Не останахме гладни например какво значи? То може и само салата да яде човек и да не остане гладен, обаче друг ще си остане гладен само на салата Joy

# 203
Според мен "Не останахме гладни" означава да преживя това, което си си сипал според вкуса ти, но то да не е достатъчно вкусно и да го ядеш само защото трябва да заситиш глада.

# 204
От снимката ми (на предишната страница) ясно се вижда, че точно пред Маджестик е свободна зона. Чадърите на хотела са пред съседния хотел. Плажният бар, който се вижда, е платен. До него обаче има служител на хотела, който обслужва гостите с бира, вода и безалкохолни.
Храната е много и разнообразна. Написах, че е съвсем безсолна, което прави повечето неща (особено неща като ориз) безвкусни. Иначе си има голямо разнообразие.
Скрит текст:

От сладкарницата:

А това са гофретите на пул-бара, приготвят се на момента със заливка по избор:

Надявам се е видно, че храната е много и разнообразна. Всеки ден има скари, печени меса, готвено... не гладни, преяждахме направо ☺️  опитвайки всякакви неща. Просто готвенето (супи и гарнитури най-вече) не са вкусни.  
Отделно при настаняване ти определят час на вечеря - от 18 до 19.30 ч. или от 20 до 21.30 ч. Но реално ресторантът не затваря между 18 и 21.30 и не съм сигурна дали зададените часове се спазват. Но пък след затварянето му на вечеря не се предлага никаква храна никъде до закуската в 7, което за мен не е точно ultra All Inclusive.  
Но хотелът е добър избор, просто може би Уейв ризорт с неговия инклузив ни вдигна твърде много летвата... 😄

# 205
Уейв няма ли да пуснат някой last minute , някаква отстъпка Grinning

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 11:08 от boroboro

# 206
  • Сф
Уейв няма ли да пуснат някой ласт минет, някаква отстъпка Grinning
оправи си минутата ,че разлях кафето 😂

# 207
  • София
Stuck Out Tongue Winking Eye
Уейв няма ли да пуснат някой ласт минет, някаква отстъпка Grinning
оправи си минутата ,че разлях кафето 😂
Там цените са такива.... чеее... може да е "добре казано" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 208
Ахахахахахахахахахаха. Оправих го.......

Сърцето ми е на море, затова така.

# 209
Много благодаря Аркадия. На този платен плажен бар, консумация ли се плаща или чадър и шезлонг? А пред Виктория чадърите и шезлонзи как са разделени за гостите на Виктория и за гостите на Маджестик?

Общи условия

Активация на акаунт