На море в България 2022г.! - 3

• 70 533
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Може да е чаша вода от чешмата но е важен жеста.И в Гърция дават.Там са ми давали и безплатно плодове за десерт.Колко му трябва на един човек да се почуства значим?Явно трябва да минат доста години още за да се научим.

# 436
Избягахте от темата, момичета. Моля, завърнете се в България.

# 437
Избягахте от темата, момичета. Моля, завърнете се в България.
Така е! Аз няколко пъти питах за мнения  за хотел Перла Бийч Приморско до северния плаж, но отговор никакъв...

# 438
В Обзор, в заведението, в което вечеряхме (Морски бриз), последната вечер със сметката носеха и чиния с парчета диня, като комплимент. Останахме приятно изненадани. Незнам дали беше само за вечерта или са запазили практиката за целия сезон.

# 439
  • София
Аз попринцип все казвам че на море в България само на палатки на Иракли.
Просто нашите толкова години не се научиха как се прави туризъм.
В Турция седнахме в едно заведение. Веднага носят минерална вода и салата. Това безплатно. И накрая носят чай, пак безплатно.
През цялото време на почтително разстояние стои изпънато като струна едно момче и само с очи да го погледнеш веднага дотърчава.
Тука като седнеш и няма кой да те обслужи. После пък няма кой да ти даде сметката. За качество пък да не говорим. Каквато и ракия да поръчаш ти сипват от една и съща дамаджана.
В общи линии безмислен и неверен коментар. Заслужава си да прочете поста над вашия. Обективен, полезен и информативен.

Мога ли да знам кое от това което написах не е вярно?  Вие очевидно сте свързана с тази индустрия. Но това не е начинът да привличате клиенти. Като казвате- При нас е много хубаво. Предложете добри условия  и обслужване и хората сами ще дойдат.
Тук не става дума че всички заведения и хотели в България са много зле. Може някъде да има и добро обслужване. Но като цяло общото впечатление е за класи надолу от съседните държави.
А мога да кажа че съм изръчкала градове, курорти, селца и паланки по нашето море.
И да кажа за безплатната вода, салата и чай в Турция. Simple Smile  Това беше в град Адана, който е мнооого на юг. И не беше инцидент. Това се случваше във всяко заведение където седнем.

# 440
Изобретението да си плащаш водата в заведение е българско.
Не само в гръцките и турските заведения носят безплатно вода.
Само в България се била плащала водата !!!??? Намерих в джоба си една сметка от тия дни. На испански е, но добре се вижда колко струва водата. Да не говорим, че по стар италиански обичай (нищо, че се намираме в Испания) ни начислиха и куперто. Срещу 13 евро получихме “безплатно” (и задължително) няколко хлебчета и масълца. Водата струва над 5 евро за малка бутилка.

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 20:53 от Мъфин

# 441
Темата е за Българското Черноморие… Напук на тези схващания ще отбележа, че аз съм доволна от хотелите на Север- Топола Скайс, Роял Бей, Роял Гранд, Тюленово… От години ходим там и сравнявам с Гърция. Не може да слагате под общ знаменател цялото бг Черноморие …. !!

# 442
Темата е за Българското Черноморие… Напук на тези схващания ще отбележа, че аз съм доволна от хотелите на Север- Топола Скайс, Роял Бей, Роял Гранд, Тюленово… От години ходим там и сравнявам с Гърция. Не може да слагате под общ знаменател цялото бг Черноморие …. !!
И ние обожаваме северното Черноморие, от години почиваме само на Константин и Елена, много е спокойно и приятно, защото не е комерсиално, всички вие, които се застъпвате за чужбина, пробвайте родното Черноморие на север.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 07:39 от bubanka

# 443
Заглеждайки хотели за другата година,  някой с отзив от тази година за Азалия от Св.  Константин и Елена?

# 444
Заглеждайки хотели за другата година,  някой с отзив от тази година за Азалия от Св.  Константин и Елена?
Имаше на скоро мнение в групата във фейсбук. Базата е старичка, аз лично бих си запазила 1 смяна във Флагман (базата на военните) или в Марина - слънчев ден, в началото на сезона АИ там през букинг излизаше 1600 лв за 5 нощувки за 2ма възрастни и 2 деца.

# 445
  • София
storm76, виж ми мненията за Азалия и Палас на Слънчев ден. Не прави грешка за Азалия. Много, много компромиси...И Марина, Сл ден е на светлинни години от Азалия. Много са я съсипали.
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=8488;sa=showPosts

# 446
storm76, виж ми мненията за Азалия и Палас на Слънчев ден. Не прави грешка за Азалия. Много, много компромиси...И Марина, Сл ден е на светлинни години от Азалия. Много са я съсипали.
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=8488;sa=showPosts
Уф, изблазниха ме пързалките на Азалия ... Ама след твоето мнение - неееее.

# 447
  • София
Ооо, не, за пързалките изобщо не се блазни или ядосвай!
Нищо общо със снимките. Направо са си посредствени. Както и басейните. "На живо" не можеш да ги познаеш.
Отидохме точно веднъж за 7 дена..и не повторихме.
Аз от години(добрите му години) си го мечтаех този хотел, басейните с минерална вода, пързалките....нищо общо вече.
Много съжалих..е поне си удовлетворих  дългогодишните желания. Но са си пари на вятъра..
Ако не ни се беше зарадвала рецепционистката, на националността и възпитанието, след 200 румънци, и не ни беше дала друга стая/студио май....нямаше какво да ни компенсира разочарованието след очакванията, които имахме.

# 448
На плажа на Азалия, точно като се слиза по стълбите до пързалките, на около 2-3 метра напред преди 3 г. излизаше някаква мръсна вода - може би спукана тръба под пясъка.. Не знам каква е била причината, но не беше никак приятно.
И тогава хотела изглеждаше захабен отвън.
Това място и този плаж бяха страхотни или поне така го помня преди 30 г. Преди Азалия и Сириус бийч.

# 449
На плажа на Азалия, точно като се слиза по стълбите до пързалките, на около 2-3 метра напред преди 3 г. излизаше някаква мръсна вода - може би спукана тръба под пясъка.. Не знам каква е била причината, но не беше никак приятно.
И тогава хотела изглеждаше захабен отвън.
Това място и този плаж бяха страхотни или поне така го помня преди 30 г. Преди Азалия и Сириус бийч.
Аз не знам вие каква тръба сте видели, но там по принцип има такава с минерална вода и хората ходят умишлено под нея

Общи условия

Активация на акаунт