Какво повече НЯМА да купя - 21

• 105 231
  • 828
  •   1
Отговори
# 555
В Пловдив на главната има един магазин в който готвят и предлагат пържена риба в началото.
Погледнете предлаганата цаца там Wink
Изобщо не мога да го визуализирам къде може да е този магазин..  В кое начало? ..да не говорим за риба на главната. Ще отида специално Simple Smile
Цаца ям само на морето. Такива замразени подмятани, губи ми се цялостното изживяване Simple Smile Simple Smile Екстрите са задължителни, а ако горчи - то е точно, защото е стара.
Имаше на гребната на пазара едно рибно капанче, не знам дали още работи, май не, ама там доста наподобяваше (примерно) класическа цаца с бира Simple Smile
Да си направим цаца-тема направо Simple Smile Simple Smile Simple Smile Цаца ама риба! Горе-долу такова се получи Laughing

# 556
  • Пловдив
Да, това на гребна го затвориха Sad
На главната се сещам само там за гастронома ли как му се викаше на хранителния магазин. Едва ли я чистят там, по-скоро е замразена и при овалването се пори.

# 557
  • София /Абсурдистан
Не ям риболяци никакви и нищо, излязло от водата, ама като ви чета, май няма и да опитам вече никога.

# 558
- Стреч фолио на Фино - вече няколко пъти ми се къса на едни никакви места и няма оправия...

- Тампони за лице на Септона - ми, много тънки станали, бе!

Да не купуваш от перфорираното Фино, аз него специално търся, защото е на листове и перфорацията улеснява скъсването и не дърпаш.

# 559
Перфорираното наистина е много удобно. И аз го ползвам вече 2 години. Доста по-икономично ми е от обикновеното.

# 560
  • София
Я покажете, моля, това перфорираното и аз да го търся.

# 561
  • София
Ето https://www.ebag.bg/opakovchno-folio-fino-29kh45-sm-100-lista/11628
И аз сигурно ще го пробвам

# 562
Ето затова го обичам този форум! Научавам толкова много полезни неща. Simple Smile
Благодаря и аз, ще се оглеждам за това фолио.

# 563
Да точно това фолио е, не съм се затруднявала да го намеря, обикновено от фантастико го купувам, защото ми е най-близо.

# 564
  • софия
Не знаех, че има перфорирано фолио за опаковане. Ще го търся и аз.

# 565
И аз го купувам от Фантастико, но го дебна на промоция. Често го пускат с около 25 - 30% надолу.

# 566
Даже не знаех, че има такова Simple Smile
Не, за обикновеното, дето сам си го късаш говоря аз. Много е калпаво.
Но ще потърся и от това, щом казвате, че е хубаво Simple Smile

Допълвам:
Повече няма да си купувам готови ушити завеси! Confused Винаги до сега съм си поръчвала пердета и завеси. Този път, подлъгана от промоциите, а и уж е мнооого лесно да си ги дооправиш сам, взех готови плътни завеси. Викам - подгъвам, режа и закачам. То голям зор излезе... Закарах ги на шивач да ми ги отрежат, колкото ми трябват. Закачам кукички, набирам въженцата, че да се получат набори - въженцата не били вързани в края - аз дърпам от едната страна, а кукичките направо паднаха от другата. Тук не казвам, че проблемът е в завесите, аз съм си кьопава. Амаа заради едни спестени 30-40лв., си отворих излишни ядове. Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 22:37 от Криси`

# 567
И аз купувам това фолио, даже не знаех, че е нарязано. На мен ми харесва, защото не залепва, така че после да започне да се къса накриво, много е удобно и си върви лесно.

# 568
  • София
Аз нямам никакви проблеми с обикновено фолио на Фино, даже го купувам, защото за мен е по-качествено от разни други, които не залепват на даден вид стъкло или пластмаса. Като ширина на ролката също ми върши работа за абсолютно всички съдове вкъщи. Режа го с ножица, не късам (но ММ и с късане се справя, колкото и мен да ме дразни грозният край).

# 569
  • София

Няколко такива , мухъл и и живот

Няколко такива, половинки чушки, без връх, счупени през средата, пробити през средата, петно развала в средата

Няколко с черно от изгаряне.
24.12.2022

ПП всичките са за боклука

Последна редакция: сб, 24 дек 2022, 19:34 от ЗаСлон

Общи условия

Активация на акаунт