Какво повече НЯМА да купя - 21

• 105 323
  • 828
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
И аз предпочитам всичко домашно приготвено.Освен вкусно и хигиенично ,излиза и по-евтино.

# 406
И аз мога да правя много неща, но когато съм сама не ми се занимава да ги правя само за мен, още повече, че излизат големи количества.

# 407
Delpel,
Скрит текст:
може ли рецептата за бабините курабета?🙂

# 408
Не че никога повече няма да купя, но определено се замислям за алтернатива на продуктите на "Домлян". Киселото мляко 4,5%, което ми беше любимо и кашкавалът са със съвсем различен вкус напоследък. Не стига, че им вдигнаха цените (млякото вече е 1.85 лв в квартален магазин и 2.15 лв (!!!) в Билла), ами и вкусът вече е съвсем различен. Млякото е безвкусно и не толкова кисело както преди. Кашкавалът също е различен.

# 409
  • София
Аз преди време ги смених с Ведраре, ако искаш пробвай длаи ще ти харесат.

# 410
На Ведраре е хубаво киселото мляко, но идва по-скъпо, защото кофичките са по 400 гр. Обикновено го купувам, когато е на промоция в Кауфланд.

# 411
  • София
Зависи и за какво го купуваш - ако е за сладкиш или палачинки, мога да купя и друго. Но за таратор или за закуска с мюсли, предпочитам скъпо, но вкусно Simple Smile

# 412
Това "чудно" кисело мляко трябва да е 5%.

# 413
Това "чудно" кисело мляко трябва да е 5%.

Каква марка е този бливоч?

# 414
Верея Чудно, 3 броя в този вид. Не им се е подквасила партидата изобщо, но си позволяват да я продават. Производителят не ме удостои с отговор.

# 415
Верея преди купувах 2 процента, но откакто взех едно със странен вкус повече нищо тяхно не купувам.
Това е отпреди пет години....явно са стигнали дъното.
Оплачете се в Бабх и КЗП.

# 416
Постоянно купувам Чудно и такова не ми се е падало. Според мен е въпрос на партида.

По темата кисело мляко Баджанашко 2%. Далече от всякакво мляко. Ниската масленност му е най-малкият проблем.

# 417
  • София
Преди време си направих експеримент с кис.мляко Верея. Оставих го над 1 година  извън хладилник неотворено.Нищо му нямаше, изглеждаше по същият начин - не посмях да го опитам.

# 418
1 година???
Ужас!!! Що за храни се продават?

# 419
Преди време си направих експеримент с кис.мляко Верея. Оставих го над 1 година  извън хладилник неотворено.Нищо му нямаше, изглеждаше по същият начин - не посмях да го опитам.

😂 Мармотът не го ли докопа? Или той си завиваше шоколадите и не се разсейваше?

Общи условия

Активация на акаунт